Activiteiten in Apeldoorn

Ben je op zoek naar de beste activiteiten in Apeldoorn? Of je nu met vrienden, familie of collega’s een leuke dag wilt beleven, wij bieden voor ieder wat wils! Ervaar de spanning van onze escaperoom of kies uit een van onze andere leuke en uitdagende belevenissen.

Ontdek onze escape-activiteiten!

Stap in onze wereld vol verborgen aanwijzingen, uitdagende raadsels en onverwachte wendingen! Hier draait alles om actie, lef, slimheid en teamwork, want alleen de meest vastberaden spelers kunnen de race tegen de klok winnenn en de ultieme beloning in de wacht slepen. Durf jij het avontuur aan te gaan? Boek nu een van onze onvergetelijke activiteiten in Apeldoorn. Je bent nog maar één klik verwijderd van een epische missie!

Activiteiten voor elke gelegenheid

Op zoek naar een episch avontuur met je familie, collega’s of vrienden? Onze activiteiten zijn de sleutel tot een onvergetelijke tijd! Of je nu  een bedrijfsuitje organiseert, of gewoon een buitengewoon dagje uit in Apeldoorn wilt beleven, wij hebben wat je nodig hebt. Laat ons van je gelegenheid iets unieks maken! Reserveer nu en ga op avontuur met De Morfinekluis en Sky Lounge.

Veelgestelde vragen

Bij De Morfinekluis hebben we activiteiten voor groepen van verschillende groottes! Of je nu komt met een kleine groep of een hele horde vrienden, wij hebben voor ieder wat wils. Onze escape room is geschikt voor maximaal 6 personen, maar als je met een grotere groep bent, kun je het escapen combineren met andere leuke activiteiten. Dus, laat je niet tegenhouden door de grootte van je groep – bij ons in Apeldoorn is er altijd wel wat leuks te doen, ongeacht het aantal mensen!

Nee, deze locatie is helaas niet geschikt voor bezoekers met beperkte mobiliteit.

Absoluut niet! Wij willen dat je alert bent om het maximale uit onze activiteiten te halen. Maak je dus klaar voor een nuchtere uitdaging en volledige focus!”

Op het voormalig Zwitsalterrein vind je De Morfinekluis en Sky Lounge, de perfecte locaties voor een spannende pubquiz, The Catch, Bedriegers, escaperoom, escapekisten en foute bingo. Beleef hier je onvergetelijke avontuur in Apeldoorn!