De Morfinekluis & Sky Lounge

Activiteiten in Apeldoorn

Activiteiten 
voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar de beste activiteiten in Apeldoorn? Of je nu met vrienden, familie of collega’s een leuke dag wilt beleven, wij bieden voor ieder wat wils! Ervaar de spanning van onze escaperoom of kies uit een van onze andere leuke en uitdagende belevenissen.

Unieke belevenissen

Stap in onze wereld vol verborgen aanwijzingen, uitdagende raadsels en onverwachte wendingen! Hier draait alles om actie, lef, slimheid en teamwork, want alleen de meest vastberaden spelers kunnen de race tegen de klok winnenn en de ultieme beloning in de wacht slepen. Durf jij het avontuur aan te gaan? Boek nu een van onze onvergetelijke activiteiten in Apeldoorn. Je bent nog maar één klik verwijderd van een epische missie!

De Bedriegers

Klaar voor een meeslepende uitdaging? Ontdek de bedrieger aan tafel en onthul geheimen en intriges. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie en collega’s. Durf jij het aan?

The Catch

Steel het geld voordat het te laat is! Bewijs je vaardigheden in een spannend spel vol actie, strategie en sensatie. Versla de security en word de beste dief die er is.

Pubquiz

Leer elkaar écht kennen tijdens een knotsgekke pubquiz. Daag elkaar uit met allerlei vragen en sluit deze activiteit af met een gezellige borrel!

Voute Bingo

Doe mee aan de meest foute bingo van Apeldoorn: een knotsgekke en vermakelijke bingo met diverse rondes, meezingers en interactieve opdrachten.

Vergaderen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht.

De Morfinekluis

Tijdens dit uitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: onze bewakers staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!

Reserveer nu een activiteit in Apeldoorn

Op zoek naar een episch avontuur met je familie, collega’s of vrienden? Onze activiteiten zijn de sleutel tot een onvergetelijke tijd! Of je nu een bedrijfsuitje organiseert, of gewoon een buitengewoon dagje uit in Apeldoorn wilt beleven, wij hebben wat je nodig hebt. Laat ons van je gelegenheid iets unieks maken! Reserveer nu en ga op avontuur met De Morfinekluis en Sky Lounge.

× Stel hier je vraag