Bedrijfsuitje Apeldoorn

Ga op missie met je collega's!

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Apeldoorn? Ga dan samen met je collega’s een spectaculaire escape-ervaring aan. De opdracht luidt: Breek in, kraak de kluis en zorg dat je binnen de tijd weer buitenstaat. Durven jij en jouw collega’s dit bedrijfsuitje in Apeldoorn aan?

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkaloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. In 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernietigd… Op 1 sample na

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een bedrijfsuitje!

Tijdens dit bedrijfsuitje in Apeldoorn hebben jullie zowel escapen als inscapen als missie. Hiervoor hebben jullie 90 minuten de tijd. Lukt het jou en je collega’s om de morfinekluis te kraken?

Reviews

Gebaseerd op 49 recensies.
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
31. Juli, 2022.
Vandaag met 2 kinderen van 11 en 14 jaar en 2 volwassenen de Morfinekluis geprobeerd te kraken. Na 1 eerdere escaperoom ervaring nu met het gezin deze escaperoom gedaan. Wat een fantastische ervaring bij de Morfinekluis! We hebben heel veel plezier gehad en voor onze zoon die het soms toch stiekem wel een beetje spannend vond, heeft Rob zelfs nog wat aanpassingen verricht. Echt top!! Meer gaan we er niet over verklappen, dat moet je zelf komen meemaken. Wij raden deze 1,5 uur durende escaperoom zeker aan, ook voor gezinnen met kinderen vanaf een jaartje of 10. Hij is het geld zeker waard!
André Koops
André Koops
30. Juli, 2022.
Mark Leusink
Mark Leusink
28. Juli, 2022.
Met het gezin (2 kinderen, 11 + 14 jaar) deze escape room gedaan. Was een erg geslaagd uitje. Puzzels zaten goed in elkaar. Kamers waren mooi vormgegeven. Kinderen konden een goede bijdrage leveren. Enthousiaste spelleider ook die achteraf de puzzels nog toelichtte. Aanrader!
Saskia Wolleghem
Saskia Wolleghem
28. Juli, 2022.
Super leuke ervaring, vanaf het eerste moment zit je helemaal in de beleving doordat je ook moet inbreken, dus niet eerst een verhaaltje met uitleg, gewoon gaan! Er zitten genoeg elementen in dat het de hele tijd spannend blijft, leuke puzzels en opdrachten. Het is een mooi geheel en zeker een aanrader om te doen!
Patricia Ros
Patricia Ros
27. Juli, 2022.
Ontzettend gave escaperoom…je moet er proberen in te komen en weer eruit! Supertoffe puzzels en de nodige spanning! We hadden het idee dat we in een film meespeelden! Ook fijn dat er rekening wordt gehouden met alle leeftijden. Net spannend genoeg op bepaalde momenten, we werden goed in de gaten gehouden. En na afloop nog samen alles doorgelopen met de enthousiaste eigenaar. Ga deze doen mensen, by far de gaafste room die wij met het gezin gedaan hebben!
Karlijn Kuipers
Karlijn Kuipers
27. Juli, 2022.
Deze was echt FANTASTISCH!
Hendrik Jan Verheijen
Hendrik Jan Verheijen
27. Juli, 2022.
Echt geweldige en spannende ervaring. Inbreken, bewakers, rondes, camera's uitschakelen. Wel met minimaal groep van vier doen want er komt genoeg op je af.
Marco “Illuminated” Elskamp
Marco “Illuminated” Elskamp
18. Juli, 2022.
Mike Schut
Mike Schut
12. Juli, 2022.
Enorm leuk gedaan! Leuke escape room!
Matthijs van Ree
Matthijs van Ree
10. Juli, 2022.
Hele leuke escape room, goede puzzels alles is heel goed bedacht. Was het geld meer dan waard.

Beleef een spectaculair bedrijfsuitje in de spannendste escaperoom van Apeldoorn.

Dit bedrijfsuitje in Apeldoorn is een ware beleving. Om het sample met MX10 veilig te stellen, moet je samen met je collega’s zowel ontsnappen als inbreken. De missie start buiten al. Hier krijgen jullie de eerste instructies en zal de kraak van de eeuw van start gaan. 

Om te ontsnappen, moet je allerlei puzzels en opdrachten oplossen. Hiervoor krijgen jullie 90 minuten de tijd. Ga nu samen met jouw collega’s dit spectaculaire bedrijfsuitje in escaperoom ‘De Morfinekluis’ aan!

Veelgestelde vragen

Weet je zeker dat je collega’s geschikt zijn voor een opdracht als deze!? Ik vertrouw op je instinct, maar als jullie gezien worden trek ik mijn handen er vanaf. Een factuur voor dit bedrijfsuitje in Apeldoorn is in ieder geval mogelijk. Maar voordat de missie van start gaat, moet deze wel voldaan zijn.

Voor deze missie heb ik 2 – 6 man nodig. Met meer of minder mensen ga ik deze klus niet klaren.

Om tijdens dit bedrijfsuitje te ontsnappen, moet je eerst de kluis kraken en inbreken. Dit lukt alleen door met elkaar uitdagende puzzels en opdrachten op te lossen. Wil je dit bedrijfsuitje in Apeldoorn tot een goed einde brengen? Dan is er dus een goede communicatie en samenwerking vereist.