De Morfinekluis & Sky Lounge

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Beleef een bedrijfsuitje
vol avontuur

Wil jij een onvergetelijk bedrijfsuitje in Apeldoorn beleven? Zoek dan niet verder! Bij ons wacht een dag vol avontuur, teambuilding en plezier op jou. Met uitzicht op het Zwitsalterrein en activiteiten die de nieuwsgierigheid prikkelen, garanderen we een ervaring die je niet snel zult vergeten. Ontdek nu waarom dit dé plek is voor een bedrijfsuitje dat boven alle anderen uitsteekt.

Onze bedrijfsuitjes gaan veel verder dan alleen een dagje weg van kantoor. Het is de ideale kans om de banden binnen je team te versterken, nieuwe energie op te doen en samen te lachen en te leren. Bovendien krijg je de kans om je collega’s van een andere kant te zien en ontdek je wat hen drijft.

Wij zijn ervan overtuigd dat een geslaagd bedrijfsuitje een blijvende impact heeft. Onze activiteiten zijn dan ook leuk en uitdagend, en stimuleren ook nog eens de samenwerking, creativiteit en communicatie. Hierdoor krijg je de kans om de teamgeest te versterken en om tijdens dit bedrijfsuitje in Apeldoorn nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. De unieke sfeer van De Morfinekluis & Sky Lounge draagt bij aan deze ervaring. Zo kun je je even onttrekken aan de dagelijkse routine en volledig opgaan in het moment.

De Bedriegers

Klaar voor een meeslepende uitdaging? Ontdek de bedrieger aan tafel en onthul geheimen en intriges. Perfect voor een gezellig uitje met vrienden, familie en collega’s. Durf jij het aan?

The Catch

Steel het geld voordat het te laat is! Bewijs je vaardigheden in een spannend spel vol actie, strategie en sensatie. Versla de security en word de beste dief die er is.

Pubquiz

Leer elkaar écht kennen tijdens een knotsgekke pubquiz. Daag elkaar uit met allerlei vragen en sluit deze activiteit af met een gezellige borrel!

Voute Bingo

Doe mee aan de meest foute bingo van Apeldoorn: een knotsgekke en vermakelijke bingo met diverse rondes, meezingers en interactieve opdrachten.

Vergaderen

Heb je een belevenis bij ons geboekt en wil je die combineren met jouw zakelijke bijeenkomst? Kies dan voor onze moderne locatie met een prachtig uitzicht.

De Morfinekluis

Tijdens dit uitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: onze bewakers staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!

Ook om te vergaderen

Combineer jouw bedrijfsuitje met een zakelijke bijeenkomst. In onze moderne locatie met een prachtig uitzicht op het Zwitsal Terrein verwelkomen we je met een heerlijk kopje koffie of thee. De Sky Lounge is dé ideale plek voor een professionele vergaderlocatie in Apeldoorn. Onze ruimte biedt plaats aan 4 tot 18 personen (en zelfs meer op aanvraag).

× Stel hier je vraag