Bedrijfsuitje Apeldoorn

Ga op missie met je collega's!

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Apeldoorn? Ga dan samen met je collega’s een spectaculaire escape-ervaring aan. De opdracht luidt: Breek in, kraak de kluis en zorg dat je binnen de tijd weer buitenstaat. Durven jij en jouw collega’s dit bedrijfsuitje in Apeldoorn aan?

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga nu samen op missie

Tijdens dit bedrijfsuitje in Apeldoorn hebben jullie zowel escapen als inscapen als missie. Hiervoor hebben jullie 90 minuten de tijd. Lukt het jou en je collega’s om de morfinekluis te kraken?

Onze combinatieuitjes

Speciaal voor grotere teams splitsen wij de missie op. Terwijl het eerste team op missie is, kan het tweede team één van onderstaande leuke activiteiten gaan doen. De tijd tussen 2 missies is bij deze bedrijfsuitjes ook aangepast. Zodoende hoeven jullie niet lang op elkaar te wachten. 

Vanaf Januari 2023 opent “De Morfinekluis” een nieuwe locatie. Deze zal vooral bedoeld zijn voor bedrijfsuitjes met meer dan 12 personen.

Reviews

Gebaseerd op 78 recensies.
Hugo Dirks
Hugo Dirks
29. December, 2022.
Esther Van Den Brandt
Esther Van Den Brandt
27. December, 2022.
Super origineel en spannend. Tot nu toe onze leukste escape room ervaring
HeyDay
HeyDay
25. December, 2022.
Echt een enorm vette escaperoom! Het was super spannend en enorm lastig maar onwijs leuk!
Raffaele Signore
Raffaele Signore
20. December, 2022.
Stille locatie wat goed past bij de opdracht. Anders dan andere escape rooms omdat je hier dus moet inbreken. Eigenaresse snapt de groep en past aan waar nodig. Absolute aanrader!
Alfred Nieuwenhuis
Alfred Nieuwenhuis
12. December, 2022.
Leuke Escape Room!
Miranda Wildbret
Miranda Wildbret
8. December, 2022.
Wij waren met twee volwassenen en vier tieners. Was leuk en uitdagend, samen gewerkt en samen gelachen! Voor de meeste van ons de eerste keer naar een escaperoom, (met hier en daar een hint en tip) net te doen binnen de tijd 😉 In boomertaal: Dikke tip dit!
Arno H
Arno H
5. December, 2022.
Een aantal dingen waar je toch over na moet denken en een paar enigszins angstige momenten. Leuke uitleg na afloop van deze escaperoom. Kijk uit naar een toekomstige volgende kamer van hun.
Marjanne Wind-Lokhorst
Marjanne Wind-Lokhorst
4. December, 2022.
Jolanda Izelaar
Jolanda Izelaar
29. November, 2022.
Een super gave escape room. Het was voor ons de eerste keer dus verder kunnen we het niet vergelijken maar we vonden het allemaal super vet. Het is spannend, lijkt wel of je in een film speelt. Voor een eerste keer was het waarschijnlijk beter geweest om een iets minder moeilijke escape room te kiezen maar dit is zeker een aanrader. Echt heel goed opgezet en de aankleding van de ruimtes is ook heel goed gedaan. Wij hebben enorm genoten!
Madelon B
Madelon B
23. November, 2022.
Super gave ervaring. Onze eerste missie ever... niet gedacht maar....we hebben het geredt. Wij vinden het zeker een aanrader, wel moet je mobiel zijn. Makkelijk te reserveren, vriendelijke mailwisseling. En een verrassend begin... en eigenlijk ook best een spannend eind💪👍

Beleef een spectaculair bedrijfsuitje in de spannendste escaperoom van Apeldoorn.

Dit bedrijfsuitje in Apeldoorn is een ware beleving. Om het sample met MX10 veilig te stellen, moet je samen met je collega’s zowel ontsnappen als inbreken. De missie start buiten al. Hier krijgen jullie de eerste instructies en zal de kraak van de eeuw van start gaan. 

Om te ontsnappen, moet je allerlei puzzels en opdrachten oplossen. Hiervoor krijgen jullie 90 minuten de tijd. Ga nu samen met jouw collega’s dit spectaculaire bedrijfsuitje in escaperoom ‘De Morfinekluis’ aan!

Veelgestelde vragen

Weet je zeker dat je collega’s geschikt zijn voor een opdracht als deze!? Ik vertrouw op je instinct, maar als jullie gezien worden trek ik mijn handen er vanaf. Een factuur voor dit bedrijfsuitje in Apeldoorn is in ieder geval mogelijk. Maar voordat de missie van start gaat, moet deze wel voldaan zijn.

Voor deze missie heb ik 2 – 6 man nodig. Met meer of minder mensen ga ik deze klus niet klaren.

Om tijdens dit bedrijfsuitje te ontsnappen, moet je eerst de kluis kraken en inbreken. Dit lukt alleen door met elkaar uitdagende puzzels en opdrachten op te lossen. Wil je dit bedrijfsuitje in Apeldoorn tot een goed einde brengen? Dan is er dus een goede communicatie en samenwerking vereist.