Bedrijfsuitje Apeldoorn: daag je collega's uit!

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Apeldoorn? Ontdek dan De Morfinekluis! Onze spannende escaperoom en andere uitdagende activiteiten zijn perfect voor teambuilding en avontuur. Boek nu en ervaar zelf waarom wij dé locatie zijn voor een geslaagd bedrijfsuitje!

Escape Room
Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie samen op missie. Maar let op: de bewakers van De Morfinekluis staan paraat om jullie te pakken te krijgen. Boek dus nu en beleef een onvergetelijk avontuur in Apeldoorn!
De Bedriegers
Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Ontdek dan wie de bedrieger is aan tafel; een spannend spel vol geheimen en intriges. Ideaal voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega's. Ben jij er klaar voor?
Bomkoffer
In de Sky Lounge is er een tikkende bomkoffer gevonden. Durft jouw team het aan om deze koffer te ontmantelen binnen de vastgestelde tijd en de explosie te voorkomen? Maak je dan klaar voor deze explosieve uitdaging!
Escape Legerkist
Deze kist is niet voor watjes. Samen met je team heb je slechts één uur om de kist te ontsleutelen. Werk dus samen, blijf gefocust en laat zien dat jullie dit zenuwslopende bedrijfsuitje in Apeldoorn aankunnen!
Escape Feestkist
De Escape Feestkist is perfect voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. De puzzels zijn helemaal in feeststijl en zorgen gegarandeerd voor heel wat gelach en gezelligheid. Durf jij deze kist aan?
Pubquiz
Met een pubquiz leer je jouw collega's pas echt kennen. Bovendien is deze leuke activiteit geschikt voor iedereen, dankzij de diverse soorten vragen. En hoe gezellig is het om een borrel met je collega's te drinken?
Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!

Wat kan ik verwachten tijdens dit bedrijfsuitje?

Ben jij op zoek naar een dag vol uitdaging en avontuur met jouw collega’s? Dan zijn onze bedrijfsuitjes in Apeldoorn perfect voor jullie!

De Morfinekluis
Video afspelen

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Apeldoorn dat je hart sneller doet kloppen? Kom dan naar De Morfinekluis en ontdek onze wereld vol spectaculaire activiteiten! Bereid je voor op een uitdagende missie in onze escape room waarin je als team moet inbreken en ontsnappen. Maar dat is nog niet alles – wij bieden nog veel meer leuks aan, zoals De Bedriegers, escape kisten en het onschadelijk maken van een bomkoffer. Dus waar wacht je nog op? Boek nu een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Houd er rekening mee dat ons pand enkele smalle doorgangen en trappen heeft, waardoor het mogelijk niet geschikt is voor mensen met een beperkte mobiliteit. Maar maak je geen zorgen – als je twijfelt of dit bedrijfsuitje geschikt voor jou is, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!