Escape Room Apeldoorn

Nieuw, sensationeel en anders dan elke andere escape room. Niet alleen escapen, maar ook inscapen is jouw missie!

Lukt het jou om binnen 90 minuten de morfinekluis te kraken? Werk samen, denk out of the box en wees je zenuwen de baas. Deze spannende escape room in Apeldoorn zul je niet snel vergeten…

Deze missie is het perfecte uitje met familie, collega’s of vrienden. Breek nu in, steel de MX10 en ontsnap uit de Morfinekluis.

De Morfinekluis
Video afspelen

Kraak de morfinekluis!

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien naar buiten komt met de MX10. Slaagt jouw team voor deze missie in onze escape room in Apeldoorn?

Wat bezoekers vertellen.....

Gebaseerd op 78 recensies.
Hugo Dirks
Hugo Dirks
29. December, 2022.
Esther Van Den Brandt
Esther Van Den Brandt
27. December, 2022.
Super origineel en spannend. Tot nu toe onze leukste escape room ervaring
HeyDay
HeyDay
25. December, 2022.
Echt een enorm vette escaperoom! Het was super spannend en enorm lastig maar onwijs leuk!
Raffaele Signore
Raffaele Signore
20. December, 2022.
Stille locatie wat goed past bij de opdracht. Anders dan andere escape rooms omdat je hier dus moet inbreken. Eigenaresse snapt de groep en past aan waar nodig. Absolute aanrader!
Alfred Nieuwenhuis
Alfred Nieuwenhuis
12. December, 2022.
Leuke Escape Room!
Miranda Wildbret
Miranda Wildbret
8. December, 2022.
Wij waren met twee volwassenen en vier tieners. Was leuk en uitdagend, samen gewerkt en samen gelachen! Voor de meeste van ons de eerste keer naar een escaperoom, (met hier en daar een hint en tip) net te doen binnen de tijd 😉 In boomertaal: Dikke tip dit!
Arno H
Arno H
5. December, 2022.
Een aantal dingen waar je toch over na moet denken en een paar enigszins angstige momenten. Leuke uitleg na afloop van deze escaperoom. Kijk uit naar een toekomstige volgende kamer van hun.
Marjanne Wind-Lokhorst
Marjanne Wind-Lokhorst
4. December, 2022.
Jolanda Izelaar
Jolanda Izelaar
29. November, 2022.
Een super gave escape room. Het was voor ons de eerste keer dus verder kunnen we het niet vergelijken maar we vonden het allemaal super vet. Het is spannend, lijkt wel of je in een film speelt. Voor een eerste keer was het waarschijnlijk beter geweest om een iets minder moeilijke escape room te kiezen maar dit is zeker een aanrader. Echt heel goed opgezet en de aankleding van de ruimtes is ook heel goed gedaan. Wij hebben enorm genoten!
Madelon B
Madelon B
23. November, 2022.
Super gave ervaring. Onze eerste missie ever... niet gedacht maar....we hebben het geredt. Wij vinden het zeker een aanrader, wel moet je mobiel zijn. Makkelijk te reserveren, vriendelijke mailwisseling. En een verrassend begin... en eigenlijk ook best een spannend eind💪👍

Bemachtig jij de MX10 uit deze escape room in Apeldoorn?

Deze escape room in Apeldoorn is een onvergetelijke beleving. Om de MX10 te bemachtigen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook het sample stelen en inbreken.

De missie start buiten al. Na wat eerste instructies zal hier de kraak van de eeuw van start gaan. Zorg er wel voor dat je tijdens de missie uit handen van de bewakers weet te blijven.

Om te ontsnappen moet je allerlei raadsels en opdrachten oplossen. Hiervoor heb je 90 minuten de tijd. Durft jouw team deze bloedstollende missie in Apeldoorn aan?

Veel gestelde vragen

Deze escape room bevindt zich op het voormalig Zwitsalterrein in Apeldoorn. Hier beleef je samen met jouw team een spannende, unieke en onvergetelijke escape-ervaring.

Dit is misschien wel de spannendste escape room in Apeldoorn. Voordat je hieruit kunt ontsnappen, moet je eerst de kluis kraken en inbreken. Dit doe je door het oplossen van uitdagende raadsels en bijzondere opdrachten. Hierbij moet je wel uit handen van de meedogenloze bewakers zien te blijven.