Escape Room Apeldoorn

Nieuw, sensationeel en anders dan elke andere escape room. Niet alleen escapen, maar ook inscapen is jouw missie!

Lukt het jou om binnen 90 minuten de morfinekluis te kraken? Werk samen, denk out of the box en wees je zenuwen de baas. Deze spannende escape room zul je niet snel vergeten…

Deze missie is het perfecte uitje met familie, collega’s of vrienden. Breek nu in, steel de MX10 en ontsnap uit de Morfinekluis.

De Morfinekluis
Video afspelen

Kraak de morfinekluis!

Ga de uitdaging aan en kraak de morfinekluis om de befaamde MX10 te bemachtigen. Maar pas op, het securityteam is op zoek naar jullie en je hebt maar 90 minuten om de klus te klaren. Lukt het jou en je team om deze spannende missie tot een goed einde te brengen?

Wat bezoekers vertellen.....

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!

Bemachtig jij de MX10 uit deze escape room in Apeldoorn?

Deze escape room in Apeldoorn is een onvergetelijke beleving. Om de MX10 te bemachtigen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook het sample stelen en inbreken.

De missie start buiten al. Na wat eerste instructies zal hier de kraak van de eeuw van start gaan. Zorg er wel voor dat je tijdens de missie uit handen van de bewakers weet te blijven.

Om te ontsnappen moet je allerlei raadsels en opdrachten oplossen. Hiervoor heb je 90 minuten de tijd. Durft jouw team deze bloedstollende missie in Apeldoorn aan?

Veel gestelde vragen

Deze escape room bevindt zich op het voormalig Zwitsalterrein in Apeldoorn. Hier beleef je samen met jouw team een spannende en unieke escape-ervaring.

Dit is misschien wel de spannendste escape room in Apeldoorn. Voordat je hieruit kunt ontsnappen, moet je eerst de kluis kraken en inbreken. Dit doe je door het oplossen van uitdagende raadsels en bijzondere opdrachten. Hierbij moet je wel uit handen van de meedogenloze bewakers zien te blijven.