Escape Room Apeldoorn

Nieuw, sensationeel en anders dan elke andere escape room. Niet alleen escapen, maar ook inscapen is jouw missie!

Lukt het jou om binnen 90 minuten de morfinekluis te kraken? Werk samen, denk out of the box en wees je zenuwen de baas. Deze spannende escape room in Apeldoorn zul je niet snel vergeten…

Deze missie is het perfecte uitje met familie, collega’s of vrienden. Breek nu in, steel de MX10 en ontsnap uit de Morfinekluis.

De Morfinekluis
Video afspelen

Kraak de morfinekluis!

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien naar buiten komt met de MX10. Slaagt jouw team voor deze missie in onze escape room in Apeldoorn?

Wat bezoekers vertellen.....

Gebaseerd op 49 recensies.
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
31. Juli, 2022.
Vandaag met 2 kinderen van 11 en 14 jaar en 2 volwassenen de Morfinekluis geprobeerd te kraken. Na 1 eerdere escaperoom ervaring nu met het gezin deze escaperoom gedaan. Wat een fantastische ervaring bij de Morfinekluis! We hebben heel veel plezier gehad en voor onze zoon die het soms toch stiekem wel een beetje spannend vond, heeft Rob zelfs nog wat aanpassingen verricht. Echt top!! Meer gaan we er niet over verklappen, dat moet je zelf komen meemaken. Wij raden deze 1,5 uur durende escaperoom zeker aan, ook voor gezinnen met kinderen vanaf een jaartje of 10. Hij is het geld zeker waard!
André Koops
André Koops
30. Juli, 2022.
Mark Leusink
Mark Leusink
28. Juli, 2022.
Met het gezin (2 kinderen, 11 + 14 jaar) deze escape room gedaan. Was een erg geslaagd uitje. Puzzels zaten goed in elkaar. Kamers waren mooi vormgegeven. Kinderen konden een goede bijdrage leveren. Enthousiaste spelleider ook die achteraf de puzzels nog toelichtte. Aanrader!
Saskia Wolleghem
Saskia Wolleghem
28. Juli, 2022.
Super leuke ervaring, vanaf het eerste moment zit je helemaal in de beleving doordat je ook moet inbreken, dus niet eerst een verhaaltje met uitleg, gewoon gaan! Er zitten genoeg elementen in dat het de hele tijd spannend blijft, leuke puzzels en opdrachten. Het is een mooi geheel en zeker een aanrader om te doen!
Patricia Ros
Patricia Ros
27. Juli, 2022.
Ontzettend gave escaperoom…je moet er proberen in te komen en weer eruit! Supertoffe puzzels en de nodige spanning! We hadden het idee dat we in een film meespeelden! Ook fijn dat er rekening wordt gehouden met alle leeftijden. Net spannend genoeg op bepaalde momenten, we werden goed in de gaten gehouden. En na afloop nog samen alles doorgelopen met de enthousiaste eigenaar. Ga deze doen mensen, by far de gaafste room die wij met het gezin gedaan hebben!
Karlijn Kuipers
Karlijn Kuipers
27. Juli, 2022.
Deze was echt FANTASTISCH!
Hendrik Jan Verheijen
Hendrik Jan Verheijen
27. Juli, 2022.
Echt geweldige en spannende ervaring. Inbreken, bewakers, rondes, camera's uitschakelen. Wel met minimaal groep van vier doen want er komt genoeg op je af.
Marco “Illuminated” Elskamp
Marco “Illuminated” Elskamp
18. Juli, 2022.
Mike Schut
Mike Schut
12. Juli, 2022.
Enorm leuk gedaan! Leuke escape room!
Matthijs van Ree
Matthijs van Ree
10. Juli, 2022.
Hele leuke escape room, goede puzzels alles is heel goed bedacht. Was het geld meer dan waard.

Bemachtig jij de MX10 uit deze escape room in Apeldoorn?

Deze escape room in Apeldoorn is een onvergetelijke beleving. Om de MX10 te bemachtigen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook het sample stelen en inbreken.

De missie start buiten al. Na wat eerste instructies zal hier de kraak van de eeuw van start gaan. Zorg er wel voor dat je tijdens de missie uit handen van de bewakers weet te blijven.

Om te ontsnappen moet je allerlei raadsels en opdrachten oplossen. Hiervoor heb je 90 minuten de tijd. Durft jouw team deze bloedstollende missie in Apeldoorn aan?

Veel gestelde vragen

Deze escape room bevindt zich op het voormalig Zwitsalterrein in Apeldoorn. Hier beleef je samen met jouw team een spannende, unieke en onvergetelijke escape-ervaring.

Dit is misschien wel de spannendste escape room in Apeldoorn. Voordat je hieruit kunt ontsnappen, moet je eerst de kluis kraken en inbreken. Dit doe je door het oplossen van uitdagende raadsels en bijzondere opdrachten. Hierbij moet je wel uit handen van de meedogenloze bewakers zien te blijven.