Escape Room met het gezin

Beleef een spectaculair gezinsuitje in De Morfinekluis

Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke en uitdagende escape room? Versterk dan de familiebanden tijdens een bloedstollende missie in De Morfinekluis. De opdracht luidt: breek in, stel het sample met MX10 veilig en zorg dat jullie binnen 90 minuten weer buiten staan. Durf jij deze spannende escape room met het gezin aan?

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een missie

Bundel nu als gezin jullie krachten. Wees de security te slim af en kraak samen De Morfinekluis. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen de tijd. Ga nu de ultieme uitdaging in deze gezins-escape room aan.

Reviews

Gebaseerd op 97 recensies
Cees Ripperda
Cees Ripperda
5. Maart, 2023.
Super geregeld en super spannend echt een aanrader 👍👍👍
Kim Bongers
Kim Bongers
4. Maart, 2023.
Super leuk om een keer tedoen ! Zeker een aanrader dit !
Jolanda Bosma
Jolanda Bosma
4. Maart, 2023.
Een aanrader! Super voor elkaar!😊
Carmen Broerken
Carmen Broerken
4. Maart, 2023.
Super in elkaar gezet!!! Een echte aanrader!!!
Jarno Goedkoop
Jarno Goedkoop
4. Maart, 2023.
Zeer leuke escaperoom. Het spel begint al met het mailtje wat je vooraf krijgt. Leuk om moeite te moeten doen om binnen te komen en binnen 90 min. weer naar buiten. Er is veel aandacht besteed aan de spullen en het verhaal. Zeer nette en uitdagende escaperoom. Vriendelijke personeel. Zeker de moeite waard. Aanrader!
Ronald Schuurman
Ronald Schuurman
3. Maart, 2023.
Zeer gave escaperoom!! Het enthousiasme van de beheerders spat er aan alle kanten vanaf. Super genoten!!
iviaarten
iviaarten
28. Februari, 2023.
Prima escaperoom, leuk gespeeld met team van 6.
Thijs Rijnbergen
Thijs Rijnbergen
26. Februari, 2023.
Leuke escaperoom, uitdagend op het niveau van de groep - we waren met 2 jonge kinderen, speelden ze heel goed op in 👍
Mandy Nijskens
Mandy Nijskens
19. Februari, 2023.
Mijn dochter heeft deze escaperoom gedaan voor haar kinderfeestje in groep 8 en ze vonden het werkelijk fantastisch! Heel erg spannend en goede begeleiding.

Veelgestelde vragen

De Morfinekluis is geschikt voor groepen van 2 – 6 personen.

Een escape room spelen met het gezin biedt de kans om quality time door te brengen met je gezin en tegelijkertijd iets spectaculairs te beleven.

Het spelen van een escape room met je gezin is een leuke en waardevolle ervaring. Hieronder lees je waarom:

  1. Teamwork: Het spelen van een escape room vereist teamwork en samenwerking. Door dit samen met je gezin te doen, kun je leren hoe je elkaar kunt ondersteunen en vertrouwen om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

  2. Uitdaging: De Morfinekluis biedt een uitdagende en spannende ervaring, wat kan leiden tot opwinding en adrenaline. Dit is weer een leuke manier om de band met je gezin te versterken en nieuwe herinneringen te creëren.

  3. Communicatie: Deze escape room vereist goede communicatie om de puzzels op te lossen en vooruitgang te boeken. Dit helpt weer bij het verbeteren van de communicatievaardigheden van gezinsleden. Hiernaast vermindert dit eventuele spanningen die binnen het gezin kunnen bestaan.

 
 

Dat verklappen we natuurlijk niet. Hier zijn wel enkele algemene tips om je te helpen:

  1. Werk als team: Het kraken van De Morfinekluis vereist teamwork en samenwerking. Werk samen met je gezinsleden en deel informatie en ideeën.

  2. Zoek aanwijzingen: Zoek naar aanwijzingen, hints en objecten die kunnen helpen bij het oplossen van puzzels en het vinden van de uitweg.

  3. Los puzzels op: Er zijn verschillende soorten puzzels in de escape room, zoals raadsels, codes, cijfersloten en meer. Bundel jullie krachten om de puzzels op te lossen. Gebruik hiernaast de aanwijzingen om verder in het spel te komen.

  4. Gebruik logica: Gebruik je logisch denkvermogen om de juiste oplossing te vinden. Neem de tijd om te begrijpen wat er van je wordt gevraagd en werk stap voor stap naar de oplossing toe.

  5. Communiceer effectief: Communicatie is essentieel om te slagen voor deze escape room. Blijf met je gezin communiceren over wat je ziet, wat je hebt gevonden en wat je denkt dat de volgende stap zou kunnen zijn.

  6. Tijdbeheer: Houd de tijd in de gaten en probeer niet te lang vast te blijven zitten bij een puzzel. Als je vastloopt, vraag dan om hulp en ga door naar de volgende puzzel.

  7. Wees creatief: Soms moet je buiten de kaders denken en creatief zijn om puzzels op te lossen. Blijf open-minded en denk aan alternatieve oplossingen.