Escape Room voor het gezin

Beleef een spectaculair gezinsuitje in De Morfinekluis

Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke en uitdagende escape room? Versterk dan de familiebanden tijdens een bloedstollende missie in De Morfinekluis. De opdracht luidt: breek in, stel het sample met MX10 veilig en zorg dat jullie binnen 90 minuten weer buiten staan. Durven jullie deze spannende escape room aan?

Werk samen als gezin om het security team te omzeilen en de waardevolle MX10 te bemachtigen. Los puzzels op, kraak codes en vind aanwijzingen om de kluis te kraken en het sample veilig te stellen. Maar let op, de tijd tikt door en jullie hebben slechts 90 minuten om deze missie te volbrengen.

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga met jouw gezin op missie!

Bundel nu als gezin jullie krachten. Wees de security te slim af en kraak samen De Morfinekluis. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen de tijd. Ga nu de ultieme uitdaging in deze gezins-escape room aan.

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

De Morfinekluis: een escape room voor gezinnen met lef!

Zin in een uitdagend en spannend uitje met het hele gezin? Kom dan naar onze mysterieuze escaperoom! Durven jullie het aan om in te breken en te ontsnappen uit de Morfinekluis?

Onze escaperoom is speciaal ontworpen om jullie als avonturiers op de proef te stellen. Het doel is om de kluis te kraken en een zeer waardevol item te bemachtigen. Het gaat om een sample van een geheimzinnig nieuw middel, genaamd MX10. En dit sample is op de zwarte markt een fortuin waard!

Aarzel dus niet langer en boek nu onze uitdagende escaperoom. Jullie beleven samen met het hele gezin een onvergetelijke ervaring waarbij jullie adrenaline door het lichaam zal gieren. Ontdek zelf of jullie de spanning aankunnen in De Morfinekluis.

Veelgestelde vragen

De Morfinekluis is geschikt voor gezinnen van 2 – 6 personen.

Ja, de escape room is geschikt voor gezinnen met kinderen van 10 jaar en ouder. We hebben rekening gehouden met de veiligheid en geschiktheid voor kinderen bij het ontwerp van de kamer.

Als je op zoek bent naar een spannende en unieke activiteit voor een kinderfeestje, dan is deze escape room ook een goede optie. Wij helpen graag bij het organiseren van een spectaculair feestje in onze escape room.”

Een escape room spelen met het gezin biedt de kans om quality time door te brengen met je gezin en tegelijkertijd iets spectaculairs te beleven.

Een escape room met je gezin spelen is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Hieronder lees je waarom:

Teamwork: Een escape room spelen is de perfecte manier om je gezin beter te leren kennen en hun sterke kanten te ontdekken. Door samen te werken en elkaars vaardigheden te benutten, leer je hoe je een gemeenschappelijk doel kunt bereiken en versterk je de band onderling.

Uitdaging: Bij De Morfinekluis bieden we een uitdagende en spannende ervaring die je adrenaline doet stromen. Dit is de perfecte manier om de grenzen van je gezin te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. En dit zorgt weer voor leuke en onvergetelijke momenten.

Communicatie: Communicatie is van vitaal belang om de puzzels op te lossen en de escape room te voltooien. Het bevordert de communicatievaardigheden van de gezinsleden en helpt bij het oplossen van eventuele spanningen die kunnen bestaan. Hierdoor leert jouw gezin om op een effectieve en respectvolle manier te communiceren.

Dat verklappen we natuurlijk niet. Hier zijn wel enkele algemene tips om je te helpen:

  1. Werk als team: Het kraken van De Morfinekluis vereist teamwork en samenwerking. Werk samen met je gezinsleden en deel informatie en ideeën.

  2. Zoek aanwijzingen: Zoek naar aanwijzingen, hints en objecten die kunnen helpen bij het oplossen van puzzels en het vinden van de uitweg.

  3. Los puzzels op: Er zijn verschillende soorten puzzels in de escape room, zoals raadsels, codes, cijfersloten en meer. Bundel jullie krachten om de puzzels op te lossen. Gebruik hiernaast de aanwijzingen om verder in het spel te komen.

  4. Gebruik logica: Gebruik je logisch denkvermogen om de juiste oplossing te vinden. Neem de tijd om te begrijpen wat er van je wordt gevraagd en werk stap voor stap naar de oplossing toe.

  5. Communiceer effectief: Communicatie is essentieel om te slagen voor deze escape room. Blijf met je gezin communiceren over wat je ziet, wat je hebt gevonden en wat je denkt dat de volgende stap zou kunnen zijn.

  6. Tijdbeheer: Houd de tijd in de gaten en probeer niet te lang vast te blijven zitten bij een puzzel. Als je vastloopt, vraag dan om hulp en ga door naar de volgende puzzel.

  7. Wees creatief: Soms moet je buiten de kaders denken en creatief zijn om puzzels op te lossen. Blijf open-minded en denk aan alternatieve oplossingen.