Ga de missie aan

Escape room
voor het gezin

Beleef een spectaculair gezinsuitje in De Morfinekluis

Vanaf € 149,95 per team

Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke en uitdagende escape room? Versterk dan de familiebanden tijdens een bloedstollende missie in De Morfinekluis. De opdracht luidt: breek in, stel het sample met MX10 veilig en zorg dat jullie binnen 90 minuten weer buiten staan. Durven jullie deze spannende escape room aan?

Jullie taak: het beveiligingsteam te slim af zijn en de kostbare MX10 bemachtigen. Bundel als gezin jullie krachten door uitdagende puzzels op te lossen en ingenieuze codes te kraken. Vind verborgen aanwijzingen om de kluis te openen en het sample veilig te stellen. Maar let op: de tijd tikt genadeloos door en jullie hebben slechts 90 minuten om de klus te klaren. Werk snel, denk scherp en blijf samenwerken om deze spannende uitdaging te voltooien. Zijn jullie er klaar voor?

Ga met jouw gezin op missie!

Bundel nu als gezin jullie krachten en ga de ultieme uitdaging aan in deze spannende gezins-escape room! En ervaar samen een ongekend avontuur vol adrenaline, spanning en plezier!

Vanaf 10 jaar

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassenen)

Veelgestelde vragen

Met hoeveel gezinsleden kan ik deze escape room spelen?

De Morfinekluis is geschikt voor gezinnen van 2 – 6 personen.

Is de escape room geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, de escape room is geschikt voor gezinnen met kinderen van 10 jaar en ouder. We hebben rekening gehouden met de veiligheid en geschiktheid voor kinderen bij het ontwerp van de kamer. Als je op zoek bent naar een spannende en unieke activiteit voor een kinderfeestje, dan is deze escape room ook een goede optie. Wij helpen graag bij het organiseren van een spectaculair feestje in onze escape room.”

Waarom is een escape room zo leuk als gezinsuitje?

Een escape room spelen met het gezin biedt de kans om quality time door te brengen met je gezin en tegelijkertijd iets spectaculairs te beleven.

Waarom escapen met het gezin?

Een escape room met je gezin spelen is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Hieronder lees je waarom:

Teamwork: Een escape room spelen is de perfecte manier om je gezin beter te leren kennen en hun sterke kanten te ontdekken. Door samen te werken en elkaars vaardigheden te benutten, leer je hoe je een gemeenschappelijk doel kunt bereiken en versterk je de band onderling.

Uitdaging: Bij De Morfinekluis bieden we een uitdagende en spannende ervaring die je adrenaline doet stromen. Dit is de perfecte manier om de grenzen van je gezin te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. En dit zorgt weer voor leuke en onvergetelijke momenten.

Communicatie: Communicatie is van vitaal belang om de puzzels op te lossen en de escape room te voltooien. Het bevordert de communicatievaardigheden van de gezinsleden en helpt bij het oplossen van eventuele spanningen die kunnen bestaan. Hierdoor leert jouw gezin om op een effectieve en respectvolle manier te communiceren.

Hoe kraken we De Morfinekluis?

Dat verklappen we natuurlijk niet. Hier zijn wel enkele algemene tips om je te helpen:

Werk als team: Het kraken van De Morfinekluis vereist teamwork en samenwerking. Werk samen met je gezinsleden en deel informatie en ideeën.

Zoek aanwijzingen: Zoek naar aanwijzingen, hints en objecten die kunnen helpen bij het oplossen van puzzels en het vinden van de uitweg.

Los puzzels op: Er zijn verschillende soorten puzzels in de escape room, zoals raadsels, codes, cijfersloten en meer. Bundel jullie krachten om de puzzels op te lossen. Gebruik hiernaast de aanwijzingen om verder in het spel te komen.

Gebruik logica: Gebruik je logisch denkvermogen om de juiste oplossing te vinden. Neem de tijd om te begrijpen wat er van je wordt gevraagd en werk stap voor stap naar de oplossing toe.

Communiceer effectief: Communicatie is essentieel om te slagen voor deze escape room. Blijf met je gezin communiceren over wat je ziet, wat je hebt gevonden en wat je denkt dat de volgende stap zou kunnen zijn.

Tijdbeheer: Houd de tijd in de gaten en probeer niet te lang vast te blijven zitten bij een puzzel. Als je vastloopt, vraag dan om hulp en ga door naar de volgende puzzel.

Wees creatief: Soms moet je buiten de kaders denken en creatief zijn om puzzels op te lossen. Blijf open-minded en denk aan alternatieve oplossingen.

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

De Morfinekluis: een escape room voor gezinnen met lef!

Zin in een uitdagend en spannend uitje met het hele gezin? Kom dan naar onze mysterieuze escaperoom! Durven jullie het aan om in te breken en te ontsnappen uit de Morfinekluis?

Onze escaperoom is speciaal ontworpen om jullie als avonturiers op de proef te stellen. Het doel is om de kluis te kraken en een zeer waardevol item te bemachtigen. Het gaat om een sample van een geheimzinnig nieuw middel, genaamd MX10. En dit sample is op de zwarte markt een fortuin waard!

Aarzel dus niet langer en boek nu onze uitdagende escaperoom. Jullie beleven samen met het hele gezin een onvergetelijke ervaring waarbij jullie adrenaline door het lichaam zal gieren. Ontdek zelf of jullie de spanning aankunnen in De Morfinekluis.

× Stel hier je vraag