Escape Room Gezin

Beleef een spectaculair gezinsuitje in De Morfinekluis

Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke en uitdagende escape room? Versterk dan de familiebanden tijdens een bloedstollende missie in De Morfinekluis. De opdracht luidt: breek in, stel het sample met MX10 veilig en zorg dat jullie binnen 90 minuten weer buiten staan. Durven jullie deze spannende escape room aan?

Werk samen als gezin om het security team te omzeilen en de waardevolle MX10 te bemachtigen. Los puzzels op, kraak codes en vind aanwijzingen om de kluis te kraken en het sample veilig te stellen. Maar let op, de tijd tikt door en jullie hebben slechts 90 minuten om deze missie te volbrengen.

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga de missie aan!

Bundel nu als gezin jullie krachten. Wees de security te slim af en kraak samen De Morfinekluis. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen de tijd. Ga nu de ultieme uitdaging in deze gezins-escape room aan.

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 127 recensies
Pim Duterloo
Pim Duterloo
8. Juli, 2023.
Erg leuk, aanrader!
Marco Tent
Marco Tent
8. Juli, 2023.
Fantastische ervaring! Je waant je in het leven van een echte inbreker terwijl je op de heupen gezeten wordt door een beveiliger. Buiten om de gave interacties met de verschillende kamers, prijs ik graag het meedenkende vermogen van de begeleider. Niet binnen de tijd gehaald maar wel de ruimte gegund om het af te maken. Het is dat we niet meer sterren mogen geven🌟🌟🌟🌟🌟🌟
May Sophie
May Sophie
7. Juli, 2023.
Afgelopen weekend met zijn 3'en deze escaperoom gedaan. Soms erg spannend (dat lag meer aan onze angst), maar vooral erg leuk en ontzettend gelachen achteraf! De escaperoom zit goed in elkaar het gevoel van inbreken is uniek en leuk gedaan. Achteraf ook nog een praatje gemaakt met een vd eigenaren, die erg enthousiast vertelt over de room en de ervaringen. Op aanrader van hem staat de volgende alweer geboekt! Zeker een aanrader als je in de buurt bent!
sven Blokker
sven Blokker
30. Juni, 2023.
Wat een ontzettend leuke escape room is dit! Echt geweldig. Zeker aan te raden! Wij hebben het met 2 personen gedaan, en dit ging echt prima. We waren goed op elkaar ingespeeld en met nog een kwartier over hebben we het gehaald!
dion kostense
dion kostense
30. Juni, 2023.
Met twee personen de De Morfinekluis gespeeld. Ondanks dat we al redelijk veel ervaring hadden met escaperooms, bleek De Morfinekluis toch zeer vernieuwend. Ik zou deze kamer aanraden aan iedere escape-liefhebber!
Em Finn
Em Finn
27. Juni, 2023.
Wat een geslaagde middag was dit! Kinderfeestje met 6 meiden van 10-11 jaar. Echt een aanrader!!
Cindy Mentink
Cindy Mentink
26. Juni, 2023.
Wat een super escaperoom . Goed in elkaar gezet en een heel apart begin . Ook was het super spannend maar daar kom je wel achter als je deze gaat doen. Verder hebben we ongelooflijk gelachen. Een echte aanrader!
Sander en Cindy Burger
Sander en Cindy Burger
24. Juni, 2023.
Geweldig! Wat leuk dat deze escaperoom begint met inbreken i.p.v. ontsnappen; je zit dus voordat je eigenlijk begonnen bent, al helemaal in het verhaal. Nadat de inbraak gelukt was, begon het avontuur of eigenlijk de beleving, want dat is het. Het verhaal loopt lekker en met wat hints, we waren met 2 personen en dat is best uitdagend 🙂 is het ons uiteindelijk toch gelukt om weer de vrijheid te bereiken. En wat een prachtige room is dit; er is heel erg op de details gelet, de aankleding is mooi en wat een geweldige omgeving voor een escaperoom. Verder zijn we spelelementen tegen gekomen die we nog nooit ergens anders hebben gezien: leuk bedacht en het maakt deze kamer echt tot een aanrader voor iedereen. Na afloop was de ontvangst heel hartelijk en met een drankje erbij is alles nog even nabesproken.
Judith Marsman
Judith Marsman
12. Juni, 2023.
Super leuke escaperoom, echte aanrader, ondanks dat wij de missie niet gehaald hebben... vriendelijke mensen en erg leuk en gaaf in mekaar gezet.
Martijn Kraan
Martijn Kraan
11. Juni, 2023.
De leukste en levendigste escaperoom die ik ooit heb bezocht. Veel variatie, leuke verhaallijn: niet alleen maar puzzeltjes oplossen maar ook actieve handelingen (zonder in detail te treden want dat verklappen we te veel). De kinderen (10+) deden mee en vonden het ook geweldig. Na het kraken van de kluis nog een nababbeltje en fotomoment met de enthousiaste medewerker, die ons nog weer adviezen gaf voor volgende escaperooms in de toekomst. Deze is alvast een aanrader in elk geval!

De Morfinekluis: een escape room voor avontuurlijke gezinnen!

Zin in een uitdagend en spannend uitje met het hele gezin? Kom dan naar onze mysterieuze escaperoom! Durven jullie het aan om in te breken en te ontsnappen uit de Morfinekluis?

Onze escaperoom is speciaal ontworpen om jullie als avonturiers op de proef te stellen. Het doel is om de kluis te kraken en een zeer waardevol item te bemachtigen. Het gaat om een sample van een geheimzinnig nieuw middel, genaamd MX10. En dit sample is op de zwarte markt een fortuin waard!

Aarzel dus niet langer en boek nu onze uitdagende escaperoom. Jullie beleven samen met het hele gezin een onvergetelijke ervaring waarbij jullie adrenaline door het lichaam zal gieren. Ontdek zelf of jullie de spanning aankunnen in De Morfinekluis.

Veelgestelde vragen

De Morfinekluis is geschikt voor gezinnen van 2 – 6 personen.

Ja, de escape room is geschikt voor gezinnen met kinderen van 10 jaar en ouder. We hebben rekening gehouden met de veiligheid en geschiktheid voor kinderen bij het ontwerp van de kamer.

Als je op zoek bent naar een spannende en unieke activiteit voor een kinderfeestje, dan is deze escape room ook een goede optie. Wij helpen graag bij het organiseren van een spectaculair feestje in onze escape room.”

Een escape room spelen met het gezin biedt de kans om quality time door te brengen met je gezin en tegelijkertijd iets spectaculairs te beleven.

Een escape room met je gezin spelen is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Hieronder lees je waarom:

Teamwork: Een escape room spelen is de perfecte manier om je gezin beter te leren kennen en hun sterke kanten te ontdekken. Door samen te werken en elkaars vaardigheden te benutten, leer je hoe je een gemeenschappelijk doel kunt bereiken en versterk je de band onderling.

Uitdaging: Bij De Morfinekluis bieden we een uitdagende en spannende ervaring die je adrenaline doet stromen. Dit is de perfecte manier om de grenzen van je gezin te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. En dit zorgt weer voor leuke en onvergetelijke momenten.

Communicatie: Communicatie is van vitaal belang om de puzzels op te lossen en de escape room te voltooien. Het bevordert de communicatievaardigheden van de gezinsleden en helpt bij het oplossen van eventuele spanningen die kunnen bestaan. Hierdoor leert jouw gezin om op een effectieve en respectvolle manier te communiceren.

Dat verklappen we natuurlijk niet. Hier zijn wel enkele algemene tips om je te helpen:

  1. Werk als team: Het kraken van De Morfinekluis vereist teamwork en samenwerking. Werk samen met je gezinsleden en deel informatie en ideeën.

  2. Zoek aanwijzingen: Zoek naar aanwijzingen, hints en objecten die kunnen helpen bij het oplossen van puzzels en het vinden van de uitweg.

  3. Los puzzels op: Er zijn verschillende soorten puzzels in de escape room, zoals raadsels, codes, cijfersloten en meer. Bundel jullie krachten om de puzzels op te lossen. Gebruik hiernaast de aanwijzingen om verder in het spel te komen.

  4. Gebruik logica: Gebruik je logisch denkvermogen om de juiste oplossing te vinden. Neem de tijd om te begrijpen wat er van je wordt gevraagd en werk stap voor stap naar de oplossing toe.

  5. Communiceer effectief: Communicatie is essentieel om te slagen voor deze escape room. Blijf met je gezin communiceren over wat je ziet, wat je hebt gevonden en wat je denkt dat de volgende stap zou kunnen zijn.

  6. Tijdbeheer: Houd de tijd in de gaten en probeer niet te lang vast te blijven zitten bij een puzzel. Als je vastloopt, vraag dan om hulp en ga door naar de volgende puzzel.

  7. Wees creatief: Soms moet je buiten de kaders denken en creatief zijn om puzzels op te lossen. Blijf open-minded en denk aan alternatieve oplossingen.