Kinderfeestje Apeldoorn

Altijd al eens met je verjaardag willen escapen? Vier dan jouw kinderfeestje in een escaperoom!

Als je écht wilt uitpakken met een onvergetelijk kinderfeestje in Apeldoorn, dan is er maar één optie: De Morfinekluis! Want waarom alleen maar ontsnappen als je ook kunt inbreken?

Onze escape room biedt namelijk de perfecte mix van spanning, avontuur en uitdaging. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes krijgen jullie de opdracht om in te breken en het waardevolle MX10-sample te bemachtigen. Maar let op, de tijd tikt door en jullie hebben maar 90 minuten om de missie te volbrengen.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen jullie ook nog eens hulp van een handlanger. Dus wacht niet langer en boek nu jouw kinderfeestje in Apeldoorn!

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een spectaculaire missie tijdens jouw kinderfeestje

Daag jezelf uit op het meest uitdagende kinderfeestje in Apeldoorn! Boek nu en word ontvangen door mijn handlanger op de startlocatie. Zet alles op alles om te slagen en beleef een onvergetelijk avontuur in De Morfinekluis! Durf jij het aan?

* Te reserveren van maandag t/m donderdag

Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

Binnenkort jarig? Vier nu een uniek kinderfeestje in Apeldoorn!

Zin in een onverschrokken en uitdagend kinderfeestje in Apeldoorn? Kom dan naar De Morfinekluis en ervaar de spanning en sensatie van onze onvergetelijke escaperoom! En na afloop van de missie wacht er wat te drinken op jullie. Hiernaast staat er voor de jarige ook nog een cadeau klaar!

Aarzel dus niet langer en boek jouw escaperoom kinderfeestje in Apeldoorn! Laat je vrienden zien dat jij de held bent die de uitdaging aankan. Durf jij het aan om de spanning en sensatie op te zoeken en de zenuwen de baas te blijven? Kom dan naar De Morfinekluis en beleef samen een onvergetelijke verjaardag!

Veelgestelde vragen

Hey jij daar! Ben je op zoek naar een spannend avontuur voor jouw kinderfeestje? Kom dan naar De Morfinekluis en ontdek onze te gekke escaperoom voor kinderen vanaf 10 jaar! Jullie hebben 90 minuten om te ontsnappen en een kostbaar sample met MX10 veilig te stellen. Maar wees gerust, jullie handlanger zal er zijn om jullie te helpen. Met uitdagende puzzels en raadsels wordt dit feestje zeker een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden. Boek nu een spannende missie!

Ja, er is altijd begeleiding aanwezig tijdens onze kinderfeestjes in de escaperoom. Onze professionele handlanger houdt een oogje in het zeil en staat klaar om de kinderen te helpen waar nodig. Op deze manier kunnen de kinderen zich volledig focussen op het oplossen van de puzzels en raadsels.

Bij onze kinder escaperoom hebben we het spel iets aangepast zodat het beter aansluit bij de leeftijd en het niveau van de kinderen. Er worden meer hints gegeven om de spanning erin te houden en de kinderen te helpen waar nodig. Onze handlanger zal ook aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles vlot en veilig verloopt. Dus maak je geen zorgen, de kinderen zullen tijdens dit kinderfeestje een onvergetelijk avontuur beleven!