Escapen op jouw verjaardag

Kinderfeestje
in Apeldoorn

Kinderfeestje in
een escaperoom

€ 25,00 per inbrekertje

*Beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag

Altijd al eens met je verjaardag willen escapen? Vier dan jouw kinderfeestje in een escaperoom!

Als je écht wilt uitpakken met een onvergetelijk kinderfeestje in Apeldoorn, dan is er maar één optie: De Morfinekluis! Want waarom alleen maar ontsnappen als je ook kunt inbreken?

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes krijgen jullie de opdracht om in te breken en het waardevolle MX10-sample te bemachtigen. Maar let op, de tijd tikt door en jullie hebben maar 90 minuten om de missie te volbrengen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen jullie ook nog eens hulp van een handlanger. Ga nu het avontuur aan en boek jouw kinderfeestje in Apeldoorn!

Details

Van 10 tot 16 jaar

6 tot 8 inbrekertjes per missie

Met of zonder handlanger (dit kan je kiezen bij het reserveren)

Chips en drinken na afloop inclusief

Beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag

Veelgestelde vragen

Is deze escaperoom geschikt voor kinderen?

Hey jij daar! Ben je op zoek naar een spannend avontuur voor jouw kinderfeestje? Kom dan naar De Morfinekluis en ontdek onze te gekke escaperoom voor kinderen vanaf 10 jaar! Jullie hebben 90 minuten om te ontsnappen en een kostbaar sample met MX10 veilig te stellen. Maar wees gerust, jullie handlanger zal er zijn om jullie te helpen. Met uitdagende puzzels en raadsels wordt dit feestje zeker een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden. Boek nu een spannende missie!

Is er tijdens dit kinderfeestje begeleiding aanwezig?

Ja, er is altijd begeleiding aanwezig tijdens onze kinderfeestjes in de escaperoom. Onze professionele handlanger houdt een oogje in het zeil en staat klaar om de kinderen te helpen waar nodig. Op deze manier kunnen de kinderen zich volledig focussen op het oplossen van de puzzels en raadsels.

Wat is het verschil tussen een normale escaperoom en een kinder escaperoom?

Bij onze kinder escaperoom hebben we het spel iets aangepast zodat het beter aansluit bij de leeftijd en het niveau van de kinderen. Er worden meer hints gegeven om de spanning erin te houden en de kinderen te helpen waar nodig. Onze handlanger zal ook aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles vlot en veilig verloopt. Dus maak je geen zorgen, de kinderen zullen tijdens dit kinderfeestje een onvergetelijk avontuur beleven!

Boek een kinderfeestje in “De Morfinekluis”

Daag jezelf uit op het meest uitdagende kinderfeestje in Apeldoorn! Boek nu en word ontvangen door mijn handlanger op de startlocatie. Zet alles op alles om te slagen en beleef een onvergetelijk avontuur in escaperoom De Morfinekluis! Durven jij en je vrienden dit aan?

Binnenkort jarig? Vier jouw feestje in een escaperoom!

Wil je jouw kinderfeestje in een escaperoom vieren? Kom dan escapen in de Morfinekluis in Apeldoorn. En beleef samen met jouw vrienden een onvergetelijk en spannend avontuur!

Spannende beleving:

  • Werk samen om puzzels op te lossen en codes te kraken
  • Beleef een meeslepend avontuur vol spanning en sensatie
  • Word de held van de dag en stel het sample met MX10 veilig

En na de missie… feest!

  • Geniet van een verfrissend drankje met je team
  • De jarige ontvangt een speciaal cadeau

Durf jij deze uitdaging aan?

Ga samen op missie en maak van jouw verjaardagsfeest een onvergetelijke belevenis.

× Stel hier je vraag