Kinderfeestje Apeldoorn

Altijd al eens met je verjaardag willen escapen? Vier dan jouw kinderfeestje in een escaperoom!

Als je écht wilt uitpakken met een onvergetelijk kinderfeestje in Apeldoorn, dan is er maar één optie: De Morfinekluis! Want waarom alleen maar ontsnappen als je ook kunt inbreken?

Onze escape room biedt namelijk de perfecte mix van spanning, avontuur en uitdaging. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes krijgen jullie de opdracht om in te breken en het waardevolle MX10-sample te bemachtigen. Maar let op, de tijd tikt door en jullie hebben maar 90 minuten om de missie te volbrengen.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen jullie ook nog eens hulp van een handlanger. Dus wacht niet langer en boek nu jouw kinderfeestje in Apeldoorn!

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een spectaculaire missie tijdens jouw kinderfeestje

Daag jezelf uit op het meest uitdagende kinderfeestje in Apeldoorn! Boek nu en word ontvangen door mijn handlanger op de startlocatie. Zet alles op alles om te slagen en beleef een onvergetelijk avontuur in De Morfinekluis! Durf jij het aan?

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!

Binnenkort jarig? Vier nu een uniek kinderfeestje in Apeldoorn!

Zin in een onverschrokken en uitdagend kinderfeestje in Apeldoorn? Kom dan naar De Morfinekluis en ervaar de spanning en sensatie van onze onvergetelijke escaperoom! En na afloop van de missie wacht er wat te drinken op jullie. Hiernaast staat er voor de jarige ook nog een cadeau klaar!

Aarzel dus niet langer en boek jouw escaperoom kinderfeestje in Apeldoorn! Laat je vrienden zien dat jij de held bent die de uitdaging aankan. Durf jij het aan om de spanning en sensatie op te zoeken en de zenuwen de baas te blijven? Kom dan naar De Morfinekluis en beleef samen een onvergetelijke verjaardag!

Veelgestelde vragen

Hey jij daar! Ben je op zoek naar een spannend avontuur voor jouw kinderfeestje? Kom dan naar De Morfinekluis en ontdek onze te gekke escaperoom voor kinderen vanaf 10 jaar! Jullie hebben 90 minuten om te ontsnappen en een kostbaar sample met MX10 veilig te stellen. Maar wees gerust, jullie handlanger zal er zijn om jullie te helpen. Met uitdagende puzzels en raadsels wordt dit feestje zeker een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden. Boek nu een spannende missie!

Ja, er is altijd begeleiding aanwezig tijdens onze kinderfeestjes in de escaperoom. Onze professionele handlanger houdt een oogje in het zeil en staat klaar om de kinderen te helpen waar nodig. Op deze manier kunnen de kinderen zich volledig focussen op het oplossen van de puzzels en raadsels.

Bij onze kinder escaperoom hebben we het spel iets aangepast zodat het beter aansluit bij de leeftijd en het niveau van de kinderen. Er worden meer hints gegeven om de spanning erin te houden en de kinderen te helpen waar nodig. Onze handlanger zal ook aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles vlot en veilig verloopt. Dus maak je geen zorgen, de kinderen zullen tijdens dit kinderfeestje een onvergetelijk avontuur beleven!