Kinderfeestje Apeldoorn

Altijd al eens met je verjaardag willen escapen? Vier dan jouw kinderfeestje in een escaperoom!

Als je écht wilt uitpakken met een onvergetelijk kinderfeestje in Apeldoorn, dan is er maar één optie: De Morfinekluis! Want waarom alleen maar ontsnappen als je ook kunt inbreken?

Onze escape room biedt namelijk de perfecte mix van spanning, avontuur en uitdaging. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes krijgen jullie de opdracht om in te breken en het waardevolle MX10-sample te bemachtigen. Maar let op, de tijd tikt door en jullie hebben maar 90 minuten om de missie te volbrengen.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen jullie ook nog eens hulp van een handlanger. Dus wacht niet langer en boek nu jouw kinderfeestje in Apeldoorn!

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een spectaculaire missie tijdens jouw kinderfeestje

Daag jezelf uit op het meest uitdagende kinderfeestje in Apeldoorn! Boek nu en word ontvangen door mijn handlanger op de startlocatie. Zet alles op alles om te slagen en beleef een onvergetelijk avontuur in De Morfinekluis! Durf jij het aan?

Uitstekend
Gebaseerd op 127 recensies
Pim Duterloo
Pim Duterloo
8. Juli, 2023.
Erg leuk, aanrader!
Marco Tent
Marco Tent
8. Juli, 2023.
Fantastische ervaring! Je waant je in het leven van een echte inbreker terwijl je op de heupen gezeten wordt door een beveiliger. Buiten om de gave interacties met de verschillende kamers, prijs ik graag het meedenkende vermogen van de begeleider. Niet binnen de tijd gehaald maar wel de ruimte gegund om het af te maken. Het is dat we niet meer sterren mogen geven🌟🌟🌟🌟🌟🌟
May Sophie
May Sophie
7. Juli, 2023.
Afgelopen weekend met zijn 3'en deze escaperoom gedaan. Soms erg spannend (dat lag meer aan onze angst), maar vooral erg leuk en ontzettend gelachen achteraf! De escaperoom zit goed in elkaar het gevoel van inbreken is uniek en leuk gedaan. Achteraf ook nog een praatje gemaakt met een vd eigenaren, die erg enthousiast vertelt over de room en de ervaringen. Op aanrader van hem staat de volgende alweer geboekt! Zeker een aanrader als je in de buurt bent!
sven Blokker
sven Blokker
30. Juni, 2023.
Wat een ontzettend leuke escape room is dit! Echt geweldig. Zeker aan te raden! Wij hebben het met 2 personen gedaan, en dit ging echt prima. We waren goed op elkaar ingespeeld en met nog een kwartier over hebben we het gehaald!
dion kostense
dion kostense
30. Juni, 2023.
Met twee personen de De Morfinekluis gespeeld. Ondanks dat we al redelijk veel ervaring hadden met escaperooms, bleek De Morfinekluis toch zeer vernieuwend. Ik zou deze kamer aanraden aan iedere escape-liefhebber!
Em Finn
Em Finn
27. Juni, 2023.
Wat een geslaagde middag was dit! Kinderfeestje met 6 meiden van 10-11 jaar. Echt een aanrader!!
Cindy Mentink
Cindy Mentink
26. Juni, 2023.
Wat een super escaperoom . Goed in elkaar gezet en een heel apart begin . Ook was het super spannend maar daar kom je wel achter als je deze gaat doen. Verder hebben we ongelooflijk gelachen. Een echte aanrader!
Sander en Cindy Burger
Sander en Cindy Burger
24. Juni, 2023.
Geweldig! Wat leuk dat deze escaperoom begint met inbreken i.p.v. ontsnappen; je zit dus voordat je eigenlijk begonnen bent, al helemaal in het verhaal. Nadat de inbraak gelukt was, begon het avontuur of eigenlijk de beleving, want dat is het. Het verhaal loopt lekker en met wat hints, we waren met 2 personen en dat is best uitdagend 🙂 is het ons uiteindelijk toch gelukt om weer de vrijheid te bereiken. En wat een prachtige room is dit; er is heel erg op de details gelet, de aankleding is mooi en wat een geweldige omgeving voor een escaperoom. Verder zijn we spelelementen tegen gekomen die we nog nooit ergens anders hebben gezien: leuk bedacht en het maakt deze kamer echt tot een aanrader voor iedereen. Na afloop was de ontvangst heel hartelijk en met een drankje erbij is alles nog even nabesproken.
Judith Marsman
Judith Marsman
12. Juni, 2023.
Super leuke escaperoom, echte aanrader, ondanks dat wij de missie niet gehaald hebben... vriendelijke mensen en erg leuk en gaaf in mekaar gezet.
Martijn Kraan
Martijn Kraan
11. Juni, 2023.
De leukste en levendigste escaperoom die ik ooit heb bezocht. Veel variatie, leuke verhaallijn: niet alleen maar puzzeltjes oplossen maar ook actieve handelingen (zonder in detail te treden want dat verklappen we te veel). De kinderen (10+) deden mee en vonden het ook geweldig. Na het kraken van de kluis nog een nababbeltje en fotomoment met de enthousiaste medewerker, die ons nog weer adviezen gaf voor volgende escaperooms in de toekomst. Deze is alvast een aanrader in elk geval!

Binnenkort jarig? Vier nu een uniek kinderfeestje in Apeldoorn!

Zin in een onverschrokken en uitdagend kinderfeestje in Apeldoorn? Kom dan naar De Morfinekluis en ervaar de spanning en sensatie van onze onvergetelijke escaperoom! En na afloop van de missie wacht er wat te drinken op jullie. Hiernaast staat er voor de jarige ook nog een cadeau klaar!

Aarzel dus niet langer en boek jouw escaperoom kinderfeestje in Apeldoorn! Laat je vrienden zien dat jij de held bent die de uitdaging aankan. Durf jij het aan om de spanning en sensatie op te zoeken en de zenuwen de baas te blijven? Kom dan naar De Morfinekluis en beleef samen een onvergetelijke verjaardag!

Veelgestelde vragen

Hey jij daar! Ben je op zoek naar een spannend avontuur voor jouw kinderfeestje? Kom dan naar De Morfinekluis en ontdek onze te gekke escaperoom voor kinderen vanaf 10 jaar! Jullie hebben 90 minuten om te ontsnappen en een kostbaar sample met MX10 veilig te stellen. Maar wees gerust, jullie handlanger zal er zijn om jullie te helpen. Met uitdagende puzzels en raadsels wordt dit feestje zeker een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden. Boek nu een spannende missie!

Ja, er is altijd begeleiding aanwezig tijdens onze kinderfeestjes in de escaperoom. Onze professionele handlanger houdt een oogje in het zeil en staat klaar om de kinderen te helpen waar nodig. Op deze manier kunnen de kinderen zich volledig focussen op het oplossen van de puzzels en raadsels.

Bij onze kinder escaperoom hebben we het spel iets aangepast zodat het beter aansluit bij de leeftijd en het niveau van de kinderen. Er worden meer hints gegeven om de spanning erin te houden en de kinderen te helpen waar nodig. Onze handlanger zal ook aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles vlot en veilig verloopt. Dus maak je geen zorgen, de kinderen zullen tijdens dit kinderfeestje een onvergetelijk avontuur beleven!