Escaperoom kinderfeestje Apeldoorn

Altijd al eens met je verjaardag willen escapen? Vier dan jouw kinderfeest in een escaperoom!

Als je dan toch gaat escapen, doe het dan gelijk met een inbraak. Escape Room De Morfinekluis heeft speciaal voor jouw kinderfeestje in Apeldoorn de leukste manier om in te breken, maar ook om uit te breken.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het kinderfeestje in onze escaperoom in Apeldoorn onvergetelijk wordt! Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat de kinderen een geweldige tijd hebben.

De Morfinekluis
Video afspelen

Kinderfeestje escaperoom

Ga op missie tijdens jouw kinderfeestje

Voordat jullie beginnen, is het belangrijk om te weten dat mijn handlanger jullie opwacht op de startlocatie. Hierover volgt na de reservering meer.

Reviews

Gebaseerd op 97 recensies
Cees Ripperda
Cees Ripperda
5. Maart, 2023.
Super geregeld en super spannend echt een aanrader 👍👍👍
Kim Bongers
Kim Bongers
4. Maart, 2023.
Super leuk om een keer tedoen ! Zeker een aanrader dit !
Jolanda Bosma
Jolanda Bosma
4. Maart, 2023.
Een aanrader! Super voor elkaar!😊
Carmen Broerken
Carmen Broerken
4. Maart, 2023.
Super in elkaar gezet!!! Een echte aanrader!!!
Jarno Goedkoop
Jarno Goedkoop
4. Maart, 2023.
Zeer leuke escaperoom. Het spel begint al met het mailtje wat je vooraf krijgt. Leuk om moeite te moeten doen om binnen te komen en binnen 90 min. weer naar buiten. Er is veel aandacht besteed aan de spullen en het verhaal. Zeer nette en uitdagende escaperoom. Vriendelijke personeel. Zeker de moeite waard. Aanrader!
Ronald Schuurman
Ronald Schuurman
3. Maart, 2023.
Zeer gave escaperoom!! Het enthousiasme van de beheerders spat er aan alle kanten vanaf. Super genoten!!
iviaarten
iviaarten
28. Februari, 2023.
Prima escaperoom, leuk gespeeld met team van 6.
Thijs Rijnbergen
Thijs Rijnbergen
26. Februari, 2023.
Leuke escaperoom, uitdagend op het niveau van de groep - we waren met 2 jonge kinderen, speelden ze heel goed op in 👍
Mandy Nijskens
Mandy Nijskens
19. Februari, 2023.
Mijn dochter heeft deze escaperoom gedaan voor haar kinderfeestje in groep 8 en ze vonden het werkelijk fantastisch! Heel erg spannend en goede begeleiding.

Binnenkort jarig? Vier een avontuurlijk kinderfeestje in onze escape room!

Lukt het jou om uitdagende puzzels en opdrachten op te lossen? En blijf je hierbij de zenuwen de baas? Kies er dan voor om te escapen tijdens jouw kinderfeestje in Apeldoorn. Over dit feestje zullen jij en je vrienden nog lang napraten.

Na afloop van de missie krijgt de jarige een cadeau en staat er wat te drinken klaar voor alle kinderen. Boek nu jouw onvergetelijke en coole escaperoom kinderfeestje in Apeldoorn!

Veel gestelde vragen

Een kinderfeestje in deze escape room is geschikt voor kinderen tussen 10 en 15 jaar oud. We gaan ervan uit dat ze op deze leeftijd in staat zijn om de puzzels, raadsels en andere uitdagingen op te lossen. Tijdens het feestje zal er een begeleider aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Bij kinderfeestjes in deze escape room is er altijd een handlanger aanwezig om een oogje in het zeil te houden en de kinderen te helpen waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat het feestje in Apeldoorn veilig en vlot verloopt.

Bij kinderfeestjes in deze escape room is het spel speciaal aangepast voor kinderen. Er worden meer hints gegeven en het spel is iets eenvoudiger gemaakt, zodat het beter aansluit bij hun niveau.

Dit kinderfeestje in Apeldoorn is spannend en uitdagend, maar niet eng. De escape room is daarom een ideale plek voor een uniek en origineel feest met kinderen.

Bij dit kinderfeestje draait het niet om gewoon ontsnappen, maar om een heuse inbraak! Jullie krijgen 90 minuten de tijd om de beveiliging te omzeilen en de MX10 te stelen. Door het oplossen van puzzels en breinbrekers kom je steeds dichter bij het doel. Maar kijk uit, want de bewakers zullen er alles aan doen om jullie te stoppen. Durven jullie het aan om deze adrenalineverhogende missie te volbrengen zonder gepakt te worden?

Een kinderfeestje in De Morfinekluis kost € 25,00 per kind.