Escaperoom kinderfeestje Apeldoorn

Altijd al eens met je verjaardag willen escapen? Vier dan jouw kinderfeest in een escaperoom!

Als je dan toch gaat escapen, doe het dan gelijk met een inbraak. Escape Room De Morfinekluis heeft speciaal voor jouw kinderfeestje in Apeldoorn de leukste manier om in te breken, maar ook om uit te breken.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein in Apeldoorn gewerkt aan de ontwikkeling van alkoloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

De Morfinekluis
Video afspelen

Kinderfeestje escaperoom

Ga op missie tijdens een spectaculair kinderfeestje

Voordat jullie beginnen, is het belangrijk om te weten dat mijn handlanger jullie zal opwachten op de startlocatie. Hierover volgt na de reservering meer.

Reviews

Gebaseerd op 64 recensies.
Olga Toк
Olga Toк
13. November, 2022.
Super leuke escape room, interessant en uitdagend! Gedaan met 4 volwassenen en 2 kinderen van 9, iedereen vond het super!
Jelle Post
Jelle Post
12. November, 2022.
Super escaperoom! Goed vermaakt en een genoeg goede uitdagingen.
Lenneke Roffel
Lenneke Roffel
9. November, 2022.
Tom Adriaensen
Tom Adriaensen
1. November, 2022.
Erg leuke kamer. De Halloween-editie was ook de moeite waard. Graag komen we nog eens terug als er ooit een nieuwe kamer is!
Ozan Kocak
Ozan Kocak
27. Oktober, 2022.
100% aanrader!! Tijdens Helloween een eng thema. Was echt super gaaf !
Suzan ileri
Suzan ileri
27. Oktober, 2022.
Wij zijn naar Halloween editie geweest van de morfinekluis. Ik vond het zo scary waardoor ik braincrash kreeg. Ze hebben echt heel goed werk neergezet. Het enge sfeer, aankleding van de ruimtes, acteurs verdienen een award, ze speelden echt heel goed, het verhaal had vleugje geschiedenis,zelfs de wachtruimte was aangepakt. Top gedaan Dank jullie wel voor deze scary ervaring
Bea Esman
Bea Esman
24. Oktober, 2022.
Wat een leuke in/escaperoom. De spanning is ruim voor het spel al aanwezig. De uitdagingen zijn prima te doen. De spanning van het "gesnapt" worden maakt het alleen maar leuker. Goed verhaal! De enthousiaste eigenaar maakt het plaatje compleet. Ook voor beginnelingen is dit een prima kamer om te spelen. Hier wordt dan rekening mee gehouden.
Joost van Dongen
Joost van Dongen
23. Oktober, 2022.
Geweldige escaperoom met vele leuke en originele puzzles die moeten worden opgelost en waarbij ook de twee jongsten van 12 prima mee konden doen! Aanrader!
Patricia vanLuijk
Patricia vanLuijk
20. Oktober, 2022.
Wat hebben wij vandaag een fantastische ervaring gehad in de morfinekluis!! Alles zat fantastisch in elkaar. Dingen werden creatief opgelost (er brak een sleutel, maar dit was snel opgelost). Echt een aanrader voor een ieder!!! Bedankt voor deze super ervaring en het goede contact vooraf!
Herma Boeve
Herma Boeve
20. Oktober, 2022.
Geslaagd kinderfeestje! Ze hebben genoten! Veel uitdaging en spanning.

Een kinderfeestje in Apeldoorn vieren? Ga nu op avontuur in een escaperoom.

Lukt het jou om uitdagende puzzels en opdrachten op te lossen? En blijf je hierbij de zenuwen de baas? Kies er dan voor om te escapen tijdens jouw kinderfeestje in Apeldoorn. Over dit feestje zullen jij en je vrienden nog lang napraten.

Is de missie volbracht? Dan krijgt de jarige nog een cadeau, en na afloop staat er voor alle kinderen ook nog wat te drinken klaar. Wil jij jouw kinderfeestje in deze escaperoom in Apeldoorn vieren? Dan ga je een coole en onvergetelijke escape-ervaring aan. Boek nu je kinderfeestje in een escaperoom!

Veel gestelde vragen

Een kinderfeestje in deze escape room is geschikt voor kinderen van 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Wij gaan er vanuit dat ze op deze leeftijd in staat zijn om de puzzels, raadsels en andere uitdagingen op te lossen. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, is er gedurende dit kinderfeestje in Apeldoorn een handlanger bij.

Kinderfeestjes vinden altijd plaats onder begeleiding van een handlanger. Hij of zij houdt een oogje in het zeil en zal de kinderen waar nodig helpen. Op deze manier weten we zeker dat dit kinderfeestje in Apeldoorn goed en veilig verloopt.

Tijdens een kinderfeestje is deze escape room volledig afgestemd op kinderen. Zo worden er meer hints gegeven en is het spel iets eenvoudiger gemaakt.

Dit kinderfeestje is spannend en uitdagend maar zeker niet eng. Deze escape room is dus de perfecte locatie voor een origineel kinderfeestje in Apeldoorn.

Tijdens dit kinderfeestje moet je niet alleen ontsnappen maar ook inbreken. Hiervoor krijg je 90 minuten de tijd.

Het doel is om binnen de tijd de MX10 te stelen. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je op zoek gaan naar aanwijzingen waarmee je de diverse puzzels en breinbrekers op kunt lossen. Maar let op: de MX10 wordt streng bewaakt. Zorg er dus voor de bewakers je tijdens deze spannende missie niet in de gaten krijgen.

Een kinderfeestje in De Morfinekluis kost € 22,50 per kind.