Escaperoom Kinderfeestje

Tijdens dit kinderfeestje in Apeldoorn hebben jullie ontsnappen én inbreken als missie!

Ben je op zoek naar een leuke escaperoom voor een kinderfeestje? Ga dan samen met jouw vrienden in ‘De Morfinekluis’ op boevenpad. Hier is het doel om in te breken, de morfine te stelen en de kluis te kraken. Durven jullie dit spannende escaperoom kinderfeestje aan?

Tijdens dit kinderfeestje moet je allerlei raadsels en opdrachten oplossen. Hiervoor krijg je 90 minuten de tijd. Zorg er tijdens het avontuur wel voor dat je uit handen van de bewaking blijft.

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga op missie tijdens een origineel kinderfeestje in Apeldoorn!

Wil je jouw kinderfeestje in Apeldoorn vieren? Ga dan samen met jouw vrienden de uitdaging aan. Lukt het jou en je vrienden om binnen de tijd en ongezien de morfinekluis te kraken?

Escape-ervaringen

Gebaseerd op 49 recensies.
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
2022-07-31
Vandaag met 2 kinderen van 11 en 14 jaar en 2 volwassenen de Morfinekluis geprobeerd te kraken. Na 1 eerdere escaperoom ervaring nu met het gezin deze escaperoom gedaan. Wat een fantastische ervaring bij de Morfinekluis! We hebben heel veel plezier gehad en voor onze zoon die het soms toch stiekem wel een beetje spannend vond, heeft Rob zelfs nog wat aanpassingen verricht. Echt top!! Meer gaan we er niet over verklappen, dat moet je zelf komen meemaken. Wij raden deze 1,5 uur durende escaperoom zeker aan, ook voor gezinnen met kinderen vanaf een jaartje of 10. Hij is het geld zeker waard!
André Koops
André Koops
2022-07-30
Mark Leusink
Mark Leusink
2022-07-28
Met het gezin (2 kinderen, 11 + 14 jaar) deze escape room gedaan. Was een erg geslaagd uitje. Puzzels zaten goed in elkaar. Kamers waren mooi vormgegeven. Kinderen konden een goede bijdrage leveren. Enthousiaste spelleider ook die achteraf de puzzels nog toelichtte. Aanrader!
Saskia Wolleghem
Saskia Wolleghem
2022-07-28
Super leuke ervaring, vanaf het eerste moment zit je helemaal in de beleving doordat je ook moet inbreken, dus niet eerst een verhaaltje met uitleg, gewoon gaan! Er zitten genoeg elementen in dat het de hele tijd spannend blijft, leuke puzzels en opdrachten. Het is een mooi geheel en zeker een aanrader om te doen!
Patricia Ros
Patricia Ros
2022-07-27
Ontzettend gave escaperoom…je moet er proberen in te komen en weer eruit! Supertoffe puzzels en de nodige spanning! We hadden het idee dat we in een film meespeelden! Ook fijn dat er rekening wordt gehouden met alle leeftijden. Net spannend genoeg op bepaalde momenten, we werden goed in de gaten gehouden. En na afloop nog samen alles doorgelopen met de enthousiaste eigenaar. Ga deze doen mensen, by far de gaafste room die wij met het gezin gedaan hebben!
Karlijn Kuipers
Karlijn Kuipers
2022-07-27
Deze was echt FANTASTISCH!
Hendrik Jan Verheijen
Hendrik Jan Verheijen
2022-07-27
Echt geweldige en spannende ervaring. Inbreken, bewakers, rondes, camera's uitschakelen. Wel met minimaal groep van vier doen want er komt genoeg op je af.
Marco “Illuminated” Elskamp
Marco “Illuminated” Elskamp
2022-07-18
Mike Schut
Mike Schut
2022-07-12
Enorm leuk gedaan! Leuke escape room!
Matthijs van Ree
Matthijs van Ree
2022-07-10
Hele leuke escape room, goede puzzels alles is heel goed bedacht. Was het geld meer dan waard.

Kinderfeestje Apeldoorn

Lukt het jou om uitdagende puzzels en opdrachten op te lossen? En blijf je hierbij de zenuwen de baas? Kies er dan voor om te escapen tijdens jouw kinderfeestje in Apeldoorn. Over dit feestje zullen jij en je vrienden nog lang napraten.

Is de missie volbracht? Dan krijgt de jarige nog een cadeau en staat er voor alle kinderen nog wat te drinken klaar. Wil jij jouw kinderfeestje in deze escaperoom in Apeldoorn vieren? Dan ga je een coole en onvergetelijke escape-ervaring aan.

Veel gestelde vragen

Een kinderfeestje in deze escape room is geschikt voor kinderen van 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Wij gaan er vanuit dat ze op deze leeftijd in staat zijn om de puzzels, raadsels en andere uitdagingen op te lossen.

Kinderfeestjes vinden altijd plaats onder begeleiding van een handlanger. Hierdoor zorgen we ervoor dat dit kinderfeestje in Apeldoorn goed en veilig verloopt.

De missie is wel spannend maar zeker niet eng. Escaperoom ‘De Morfinekluis’ is dus de ideale locatie voor een origineel en onvergetelijk kinderfeestje in Apeldoorn (verjaardagspartijtje, klassenuitje etc.).