Escape Room 2 personen

Willen jullie als duo een spectaculair uitje beleven? Ga dan samen op missie in een escape room voor 2 personen.

Wij dagen jou en je partner in crime uit om als duo de ultieme uitdaging aan te gaan. Werk samen, los puzzels op en kraak de kluis voordat de tijd om is.

Of je nu een ervaren escaper bent of nieuw bent in deze wereld, onze escaperoom is geschikt voor iedereen. Bereid je voor op een spannend avontuur dat je nog lang zal bijblijven! Boek nu en ontdek of het jullie lukt om als duo de Morfinekluis te kraken!

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een 2 persoons escape room

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 2 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten. Durven jij en jouw partner deze 2-persoons escape room aan?

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 152 recensies
Jeroen Reinders
Jeroen Reinders
20. Oktober, 2023.
Vandaag voor het eerst als gezin een escaperoom gespeeld, en blijkt achteraf ook een pittige. Helaas is het ons niet gelukt maar wat een ervaring om dit samen als gezin te spelen. Aanrader en wat doet Mr X dit goed en enthousiast, compliment! Wij zijn enthousiast 🤩
Peter Hulstein
Peter Hulstein
18. Oktober, 2023.
Met ons gezin een fantastische middag gehad. Vanaf de parkeerplaats direct aan de slag. Niets is wat het lijkt.
thouraya kopp
thouraya kopp
24. September, 2023.
Super leuke escape room, met veel interactie. Ook een ander begin dan dat je gewend ben van een escape room! Zeker een aanrader:)
Kyra D
Kyra D
10. September, 2023.
Echt een waanzinnige escaperoom! Zit fantastisch in elkaar qua spel en decor. Verrassende elementen en vanaf het moment van aankomst begint de spanning direct en zit je 100% in het spel. Het niveau van de puzzels is uitdagend, maar wel haalbaar. Na onze geslaagde missie werden we door de eigenaresse ontzettend vriendelijk ontvangen en nam ze ons nog even mee de escaperoom door. Daar vertelde ze wat dingen over de escaperoom zelf en wat leuke dingen die ze gezien had van onze missie. Echt een geweldige ervaring! Vind het jammer dat ik het niet nog een keer kan spelen!
Reena Nijkamp
Reena Nijkamp
16. Augustus, 2023.
Wat een te gekke escaperoom. We hebben al aardig wat kamers gedaan maar dit is tot nu toe echt de beste! Ondanks dat we het net niet hadden gehaald. Echt een aanrader
Martijn van den Berg
Martijn van den Berg
12. Augustus, 2023.
Heel heel heel erg van deze escape room genoten. 90 minuten vol avontuur en spanning, zou hem iedereen aanraden! Gamemaster was ook een top gozer! alleen jammer dat hij niet van stoomtreinen houdt 😉
Melissa Van Middendorp
Melissa Van Middendorp
12. Augustus, 2023.
Wat een super escape room! Hele leuke toevoeging aan het begin. Het is echt een experience en wordt goed ingeleid. Ook na de escaperoom de kamer met de gamehost doorgelopen om eventuele stappen door te nemen. Er word tijd voor je vrij gemaakt achteraf! Al met al top! Ik raad aan deze escaperoom te spelen als het donker is buiten.
Angelique Dek
Angelique Dek
8. Augustus, 2023.
Onwijs leuke escape! Ook zeer gevarieerd, wat het superleuk maakt. Echt een aanrader! 🙂 Personeel was ook heel vriendelijk!
Alexander
Alexander
8. Augustus, 2023.
Afgelopen vrijdag hebben we met 3 collega's deze escaperoom gedaan. Enkele hadden nog geen ervaring, eentje had er al 9 gedaan en ik 3. Toch merkten we dat iedereen even veel inbreng in de kamers had. En, ja wat een leuke ervaring!!!. De kamers zijn tip top afgestemd op het thema! Goed onderhouden, netjes, schoon. En hele mooie onderdelen erin, welke je door logisch nadenken goed te volgen zijn. Onderdelen die ik nog niet was tegen gekomen in andere escaperooms. bijvoorbeeld een leuk mini spel zit erin. Wat deze escaperoom voor mij en de collega die al 9 heeft gedaan, op nummer 1 brengt. Is dat er acteurs aanwezig zijn en het begin via de mail gecommuniceerd wordt en je zelf actie mag ondernemen. Ook de manier waarop tips naar je toekomen is op een out-of-the-box manier gedaan. chapeau voor de creativiteit!! Als kleine toevoeging, voor volwassen mensen, raad ik je aan het tegen of in de avond te doen. Dan is de sfeer nog net iets extra's. Het is een wat afgelegen terrein wat ideaal is voor een inbraak! De eigenaresse had op het eind ons nog even door de kamers geleid. Je kon de toewijding en het enthousiasme in haar zien! Leuk om een aandenken mee te krijgen van een geslaagde escaperoom!

Ga samen op missie in deze spannende escape room voor 2 personen

Ben je op zoek naar een avontuur met een spannende twist? Dan is De Morfinekluis perfect voor jou en jouw partner of vriend(in). In deze uitdagende escaperoom, speciaal ontworpen voor groepen van twee tot zes personen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook inbreken. 

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde escape room-fanaat, onze puzzels en raadsels dagen je uit terwijl je samenwerkt om het waardevolle sample met MX10 te bemachtigen. Dus als je op zoek bent naar een spannende en unieke escaperoom voor twee personen, zoek dan niet verder en boek een missie in De Morfinekluis!

Veelgestelde vragen

De Morfinekluis is geschikt voor groepen tot 6 personen. Maar een waar meesterbrein kan deze escape room ook met 2 personen spelen. 

Tijdens deze spannende kraak staan jullie voor dezelfde uitdagingen als normaal gesproken. Maar bij een 2-persoons escape room zijn jullie volledig op elkaar aangewezen, en kun je niet rekenen op hulp van andere teamgenoten.

Werk als duo goed samen en communiceer ijzersterk om de puzzels op te lossen. Wees ook efficiënt en verdeel de taken. Zo profiteren jullie van elkaars kwaliteiten en sterke punten. Blijf hiernaast communiceren en overleg regelmatig om op de hoogte te blijven van de voortgang. Houd ook de tijd in de gaten, want jullie krijgen slechts 90 minuten om de morfinekluis te kraken. Maar bovenal, geniet samen met je partner in crime van deze spannende escape room.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen:

  1. Intensere ervaring: In een escaperoom voor 2 personen kun je je volledig concentreren op de puzzels en aanwijzingen, zonder afgeleid te worden door andere groepsleden. Dit maakt de ervaring intenser, en zorgt voor een betere samenwerking tussen jou en je partner.

  2. Flexibeler: Het is soms moeilijk om een datum en tijd te vinden waarop iedereen van een grotere groep beschikbaar is. Als tweetal heb je hier geen last van.

  3. Uitdaging: Het is uitdagender om een escaperoom met slechts 2 personen te spelen. Als duo krijg je namelijk geen hulp van anderen om de puzzels op te lossen.

Er zijn dus meerdere redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen.