Escape Room 2 personen

Willen jullie als duo een spectaculair uitje beleven? Ga dan samen op missie in een escape room voor 2 personen.

Wij dagen jou en je partner in crime uit om als duo de ultieme uitdaging aan te gaan. Werk samen, los puzzels op en kraak de kluis voordat de tijd om is.

Of je nu een ervaren escaper bent of nieuw bent in deze wereld, onze escaperoom is geschikt voor iedereen. Bereid je voor op een spannend avontuur dat je nog lang zal bijblijven! Boek nu en ontdek of het jullie lukt om als duo de Morfinekluis te kraken!

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een 2 persoons escape room

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 2 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten. Durven jij en jouw partner deze 2-persoons escape room aan?

Reviews

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!

Ga samen op missie in deze spannende escape room voor 2 personen

Ben je op zoek naar een avontuur met een spannende twist? Dan is De Morfinekluis perfect voor jou en jouw partner of vriend(in). In deze uitdagende escaperoom, speciaal ontworpen voor groepen van twee tot zes personen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook inbreken. 

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde escape room-fanaat, onze puzzels en raadsels dagen je uit terwijl je samenwerkt om het waardevolle sample met MX10 te bemachtigen. Dus als je op zoek bent naar een spannende en unieke escaperoom voor twee personen, zoek dan niet verder en boek een missie in De Morfinekluis!

Veelgestelde vragen

De Morfinekluis is geschikt voor groepen tot 6 personen. Maar een waar meesterbrein kan deze escape room ook met 2 personen spelen. 

Tijdens deze spannende kraak staan jullie voor dezelfde uitdagingen als normaal gesproken. Maar bij een 2-persoons escape room zijn jullie volledig op elkaar aangewezen, en kun je niet rekenen op hulp van andere teamgenoten.

Werk als duo goed samen en communiceer ijzersterk om de puzzels op te lossen. Wees ook efficiënt en verdeel de taken. Zo profiteren jullie van elkaars kwaliteiten en sterke punten. Blijf hiernaast communiceren en overleg regelmatig om op de hoogte te blijven van de voortgang. Houd ook de tijd in de gaten, want jullie krijgen slechts 90 minuten om de morfinekluis te kraken. Maar bovenal, geniet samen met je partner in crime van deze spannende escape room.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen:

  1. Intensere ervaring: In een escaperoom voor 2 personen kun je je volledig concentreren op de puzzels en aanwijzingen, zonder afgeleid te worden door andere groepsleden. Dit maakt de ervaring intenser, en zorgt voor een betere samenwerking tussen jou en je partner.

  2. Flexibeler: Het is soms moeilijk om een datum en tijd te vinden waarop iedereen van een grotere groep beschikbaar is. Als tweetal heb je hier geen last van.

  3. Uitdaging: Het is uitdagender om een escaperoom met slechts 2 personen te spelen. Als duo krijg je namelijk geen hulp van anderen om de puzzels op te lossen.

Er zijn dus meerdere redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen.