Escaperoom 2 personen

Willen jullie als duo een spectaculair uitje beleven? Ga dan samen op missie in een escaperoom voor 2 personen.

In deze escaperoom voor 2 personen ga je samen met je partner in crime de ultieme uitdaging aan. Lukt het jullie om als duo De Morfinekluis te kraken?

Tijdens deze missie moeten jullie zowel ontsnappen als inbreken. Zorg er dus voor dat jullie goed op elkaar ingespeeld zijn, en uit handen van de bewakers blijven.

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een escape room voor 2 personen

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 2 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten.

Durven jij en jouw partner deze 2-persoons escape room aan?

Reviews

Gebaseerd op 78 recensies.
Hugo Dirks
Hugo Dirks
29. December, 2022.
Esther Van Den Brandt
Esther Van Den Brandt
27. December, 2022.
Super origineel en spannend. Tot nu toe onze leukste escape room ervaring
HeyDay
HeyDay
25. December, 2022.
Echt een enorm vette escaperoom! Het was super spannend en enorm lastig maar onwijs leuk!
Raffaele Signore
Raffaele Signore
20. December, 2022.
Stille locatie wat goed past bij de opdracht. Anders dan andere escape rooms omdat je hier dus moet inbreken. Eigenaresse snapt de groep en past aan waar nodig. Absolute aanrader!
Alfred Nieuwenhuis
Alfred Nieuwenhuis
12. December, 2022.
Leuke Escape Room!
Miranda Wildbret
Miranda Wildbret
8. December, 2022.
Wij waren met twee volwassenen en vier tieners. Was leuk en uitdagend, samen gewerkt en samen gelachen! Voor de meeste van ons de eerste keer naar een escaperoom, (met hier en daar een hint en tip) net te doen binnen de tijd 😉 In boomertaal: Dikke tip dit!
Arno H
Arno H
5. December, 2022.
Een aantal dingen waar je toch over na moet denken en een paar enigszins angstige momenten. Leuke uitleg na afloop van deze escaperoom. Kijk uit naar een toekomstige volgende kamer van hun.
Marjanne Wind-Lokhorst
Marjanne Wind-Lokhorst
4. December, 2022.
Jolanda Izelaar
Jolanda Izelaar
29. November, 2022.
Een super gave escape room. Het was voor ons de eerste keer dus verder kunnen we het niet vergelijken maar we vonden het allemaal super vet. Het is spannend, lijkt wel of je in een film speelt. Voor een eerste keer was het waarschijnlijk beter geweest om een iets minder moeilijke escape room te kiezen maar dit is zeker een aanrader. Echt heel goed opgezet en de aankleding van de ruimtes is ook heel goed gedaan. Wij hebben enorm genoten!
Madelon B
Madelon B
23. November, 2022.
Super gave ervaring. Onze eerste missie ever... niet gedacht maar....we hebben het geredt. Wij vinden het zeker een aanrader, wel moet je mobiel zijn. Makkelijk te reserveren, vriendelijke mailwisseling. En een verrassend begin... en eigenlijk ook best een spannend eind💪👍

Escaperoom voor 2 t/m 6 personen

Ben je op zoek naar een escape room voor 3 personen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij dagen zowel duo’s als drietallen uit om de Morfinekluis te kraken. Deze uitdaging is uitermate geschikt voor fanatieke puzzelaars én voor de al wat meer ervaren escapers (geen must).

Wil je toch liever met een groter team escapen? Dat is uiteraard ook mogelijk. De Morfinekluis is namelijk geschikt voor groepen van 2 tot en met 6 personen.

Veelgestelde vragen

De Morfinekluis is geschikt voor groepen tot 6 personen. Maar de échte puzzelaar kan deze escape room ook met 2 personen spelen. 

Tijdens deze spannende kraak gaan jullie dezelfde uitdagingen als anders aan. Zo moeten jullie met twee man sterk de missie klaren, waarbij jullie samen uit handen van het securityteam moeten zien te blijven. Let op: In een escape room voor twee personen is het erg belangrijk om goed met elkaar te communiceren. Verdeel de taken dus goed en zorg ervoor dat jullie perfect op elkaar ingespeeld zijn.