Escapen & inbreken

Escape room
2 personen

Escape room voor twee personen

Willen jullie als duo een spectaculair uitje beleven? Ga dan samen op missie in een escape room voor 2 personen.

Wij dagen jou en je partner in crime uit om als duo de ultieme uitdaging aan te gaan. Werk samen, los puzzels op en kraak de kluis voordat de tijd om is.

Of je nu een ervaren escaper bent of nieuw bent in deze wereld, onze escaperoom is geschikt voor iedereen. Bereid je voor op een spannend avontuur dat je nog lang zal bijblijven! Boek nu en ontdek of het jullie lukt om als duo de Morfinekluis te kraken!

Boek een 2 persoons escape room

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 2 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten. Durven jij en jouw partner deze 2-persoons escape room aan?

2 – 6 personen

90 minuten

Ontsnappen én inbreken

Veelgestelde vragen

Kan ik deze escaperoom ook met meer dan 2 spelers spelen?

De Morfinekluis is geschikt voor groepen tot 6 personen. Maar een waar meesterbrein kan deze escape room ook met 2 personen spelen.

Wat is er anders aan een 2 persoons escaperoom?

Tijdens deze spannende kraak staan jullie voor dezelfde uitdagingen als normaal gesproken. Maar bij een 2-persoons escape room zijn jullie volledig op elkaar aangewezen, en kun je niet rekenen op hulp van andere teamgenoten.

Hoe slaag je als duo voor een escape room?

Werk als duo goed samen en communiceer ijzersterk om de puzzels op te lossen. Wees ook efficiënt en verdeel de taken. Zo profiteren jullie van elkaars kwaliteiten en sterke punten. Blijf hiernaast communiceren en overleg regelmatig om op de hoogte te blijven van de voortgang. Houd ook de tijd in de gaten, want jullie krijgen slechts 90 minuten om de morfinekluis te kraken. Maar bovenal, geniet samen met je partner in crime van deze spannende escape room.

Waarom een escaperoom met twee personen spelen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen:

Intensere ervaring: In een escaperoom voor 2 personen kun je je volledig concentreren op de puzzels en aanwijzingen, zonder afgeleid te worden door andere groepsleden. Dit maakt de ervaring intenser, en zorgt voor een betere samenwerking tussen jou en je partner.

Flexibeler: Het is soms moeilijk om een datum en tijd te vinden waarop iedereen van een grotere groep beschikbaar is. Als tweetal heb je hier geen last van.

Uitdaging: Het is uitdagender om een escaperoom met slechts 2 personen te spelen. Als duo krijg je namelijk geen hulp van anderen om de puzzels op te lossen.

Er zijn dus meerdere redenen waarom mensen kiezen voor een escaperoom voor twee personen.

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

Ga samen op missie in deze spannende escape room voor 2 personen

Ben je op zoek naar een avontuur met een spannende twist? Dan is De Morfinekluis perfect voor jou en jouw partner of vriend(in). In deze uitdagende escaperoom, speciaal ontworpen voor groepen van twee tot zes personen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook inbreken.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde escape room-fanaat, onze puzzels en raadsels dagen je uit terwijl je samenwerkt om het waardevolle sample met MX10 te bemachtigen. Dus als je op zoek bent naar een spannende en unieke escaperoom voor twee personen, zoek dan niet verder en boek een missie in De Morfinekluis!

× Stel hier je vraag