Escaperoom nabij Deventer

Op zoek naar een spannende escaperoom in de buurt van Deventer? Kom dan escapen in De Morfinekluis.

Deze escaperoom is een echte beleving. Om hiervoor te slagen, moet je naast ontsnappen ook inbreken. Ga nu een spectaculaire escape-ervaring aan.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkoloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een onvergetelijke missie

Blijf uit handen van het security team en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze escaperoom nabij Deventer te kraken?

Reviews

Gebaseerd op 97 recensies
Cees Ripperda
Cees Ripperda
5. Maart, 2023.
Super geregeld en super spannend echt een aanrader 👍👍👍
Kim Bongers
Kim Bongers
4. Maart, 2023.
Super leuk om een keer tedoen ! Zeker een aanrader dit !
Jolanda Bosma
Jolanda Bosma
4. Maart, 2023.
Een aanrader! Super voor elkaar!😊
Carmen Broerken
Carmen Broerken
4. Maart, 2023.
Super in elkaar gezet!!! Een echte aanrader!!!
Jarno Goedkoop
Jarno Goedkoop
4. Maart, 2023.
Zeer leuke escaperoom. Het spel begint al met het mailtje wat je vooraf krijgt. Leuk om moeite te moeten doen om binnen te komen en binnen 90 min. weer naar buiten. Er is veel aandacht besteed aan de spullen en het verhaal. Zeer nette en uitdagende escaperoom. Vriendelijke personeel. Zeker de moeite waard. Aanrader!
Ronald Schuurman
Ronald Schuurman
3. Maart, 2023.
Zeer gave escaperoom!! Het enthousiasme van de beheerders spat er aan alle kanten vanaf. Super genoten!!
iviaarten
iviaarten
28. Februari, 2023.
Prima escaperoom, leuk gespeeld met team van 6.
Thijs Rijnbergen
Thijs Rijnbergen
26. Februari, 2023.
Leuke escaperoom, uitdagend op het niveau van de groep – we waren met 2 jonge kinderen, speelden ze heel goed op in 👍
Mandy Nijskens
Mandy Nijskens
19. Februari, 2023.
Mijn dochter heeft deze escaperoom gedaan voor haar kinderfeestje in groep 8 en ze vonden het werkelijk fantastisch! Heel erg spannend en goede begeleiding.

Op zoek naar een spectaculaire escaperoom nabij Deventer?

Ben je op zoek naar een spectaculair uitstapje in de buurt van Deventer? Kom dan escapen in De Morfinekluis. Maar let op: in deze escaperoom heb je zowel inbreken als ontsnappen als missie.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie deze spannende, mysterieuze en spectaculaire escaperoom nabij Deventer aan?

Veelgestelde vragen

Ja, in de Morfinekluis is bewaking aanwezig. Probeer dus aan hen te ontkomen en zorg dat je tijdens de missie uit hun handen blijft.

Voordat je uit deze escaperoom kunt ontsnappen, moet je eerst inbreken. Pas wanneer dat gelukt is, kun je de MX10 veiligstellen en heelhuids naar buiten komen.

Ben je op zoek naar een spectaculaire escaperoom in de omgeving van Deventer? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek van bestemming: Escape Room De Morfinekluis.  Achter het pand vind je gratis parkeerplekken. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Reis je met het OV? Pak dan de trein vanuit Deventer richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen.

Zocht je op “escaperoom Deventer”? Dan is dus niet Deventer maar deze inscape- en escaperoom “the place to be”.

Deze escaperoom vind je op ±16 kilometer afstand vanaf Deventer, namelijk op het oude Zwitsalterrein in Apeldoorn.