Ga de missie aan

Escaperoom
nabij Deventer

Escapen in de buurt van Deventer

Vanaf € 149,95 per team

Op zoek naar een spannende escaperoom in de buurt van Deventer? Bezoek dan De Morfinekluis.

Deze escaperoom is een echte beleving. Om hiervoor te slagen, moet je naast ontsnappen ook inbreken. Ga nu een spectaculaire escape-ervaring aan.

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkoloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10. In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

Boek een missie!

Blijf uit handen van het security team en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze escaperoom nabij Deventer te kraken?

2-6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassen)

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met de escaperooms in Deventer?

Voordat je uit deze escaperoom kunt ontsnappen, moet je eerst inbreken. Pas wanneer dat gelukt is, kun je de MX10 veiligstellen en heelhuids naar buiten komen.

Is deze escaperoom vanaf Deventer goed bereikbaar?

Ben je op zoek naar een spectaculaire escaperoom in de omgeving van Deventer? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek van bestemming: Escape Room De Morfinekluis. Achter het pand vind je gratis parkeerplekken. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Reis je met het OV? Pak dan de trein vanuit Deventer richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen. Zocht je op “escaperoom Deventer”? Dan is dus niet Deventer maar deze inscape- en escaperoom “the place to be”.

Waar vind ik deze escaperoom?

Deze escaperoom vind je op ±16 kilometer afstand vanaf Deventer, namelijk op het oude Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

Op zoek naar een leuke escaperoom nabij Deventer?

Ben je op zoek naar een spectaculair uitstapje in de buurt van Deventer? Kom dan escapen in De Morfinekluis. Maar let op: in deze escaperoom heb je zowel inbreken als ontsnappen als missie.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie deze spannende, mysterieuze en spectaculaire escaperoom nabij Deventer aan?

× Stel hier je vraag