Escape Room Gelderland

Nieuw, uitdagend en anders dan andere escaperooms in Gelderland. Niet alleen escapen, maar ook inscapen is jouw missie!

Deze escape room in Gelderland is een ware beleving. Om de MX10 in handen te krijgen, moet je zowel ontsnappen als inbreken. Hiervoor heb je 90 minuten de tijd. Zorg er wel voor dat je tijdens deze bloedstollende missie uit handen van de security weet te blijven.

Om deze missie tot een goed einde te brengen, zijn logisch nadenken en goed teamwork vereist. Alleen zo kun je de MX10 in veiligheid brengen. Durf jij deze uitdaging in de morfinekluis aan?

De Morfinekluis
Video afspelen

Speel de kraak van de eeuw

Op zoek naar het perfecte uitje met familie, collega’s of vrienden? Speel nu de kraak van de eeuw en red de MX10 uit escape room ‘De Morfinekluis’ in Apeldoorn (Gelderland).

Escape-ervaringen

Arno Lugthart
Arno Lugthart
18/06/2022
Mooie escape en heel gaaf dat je moet ‘inbreken’ in de escape om te kunnen beginnen. Echt een aanrader! En eigenaar is super aardig!!
Jikke Pott
Jikke Pott
18/06/2022
Andre Jager
Andre Jager
13/06/2022
Voor de eerste keer een Escape Room gedaan en direct zeer goed bevallen. Het spel begint eigenlijk direct al bij aankomst dus je zit meteen goed in het spel. Leuke puzzels met een race tegen de klok. Leuk met vrienden, familie of een team uitje.
Marieke Zander
Marieke Zander
06/06/2022
Wat een gave escaperoom, genoten. Met de familie gedaan waarbij ook 3 kinderen (2x 13 jr en 1x 15 jr). Echt heel veel puzzels en goede verbinding tussen de kamers. Op het nippertje escaped. Dikke pluim voor Rob die ons lastminute heeft ingeboekt als team. Aanrader!!!
Lucia-massage
Lucia-massage
05/06/2022
Ha wat was het een gave ervaring! ☢️🏃🏼‍♀️🏦 Onze eerste (in)escaperoom. Waar je niet alleen moet uitbreken, maar ook inbreken! Ze zijn de eerste met dit concept. En dit alles zonder gepakt te worden door de security team en waakhond! Je beland al meteen in de spanning en sfeer. Fantastisch neergezet en vooral niet te gemakkelijk waardoor je echt moet samenwerken. Een dikke vette aanrader dus! Snel boeken! ***** 5 sterren
Jan Willem Dorst
Jan Willem Dorst
30/05/2022
Wat een gave ervaring!! Met veel zorg en aandacht zijn de ruimtes aangekleed. Superleuk verhaal dat al begint zonder dat je het doorhebt. Aanrader!!!!!!
Marieke Deboer
Marieke Deboer
24/05/2022
Sandor van der Zwart
Sandor van der Zwart
24/05/2022
Super gave escaperoom. Goed in elkaar gezet en extra spannend door de bewaking.
jeroen horst
jeroen horst
24/05/2022
Zeer leuke en uitdagende escaperoom. Je zit echt in het verhaal. Een echte aanrader!
Johan Post
Johan Post
23/05/2022
Gave escape room met een leuk begin en een verrassend einde.

Ontsnap uit de spannendste escape room van Gelderland!

Ben je op zoek naar een bijzonder uitje met familie, vrienden of collega’s? Ga dan op missie in deze escape room in Gelderland. Met logisch nadenken en teamwork kraak je de codes, red je de MX10, en kun je aan de security van de morfinekluis ontkomen.

Deze escape-ervaring is ook dé perfecte teambuilding-activiteit. Tijdens de missie moet je namelijk goed kunnen samenwerken, en er is een goede communicatie vereist. Wil jij met je team uit één van de beste escape rooms ontsnappen? Boek snel.

Veel gestelde vragen

Deze escaperoom in Apeldoorn staat op het Zwitsalterrein. Op deze locatie beleef je samen met jouw team een unieke en spannende escape-ervaring.

De Morfinekluis behoort tot de leukste en beste escaperooms van Gelderland. Deze escaperoom bevindt zich namelijk op een mysterieuze locatie. Hierdoor zit je direct in je rol en in het verhaal. De puzzels zijn origineel en uitdagend. En de bewakers die je maar wat graag in de boeien slaan, maken deze escape-ervaring helemaal compleet. Ben je op zoek naar een leuke escaperoom in de buurt? Boek dan een missie in ‘De Morfinekluis’.

Wil je uit deze escaperoom in Gelderland ontsnappen? Los dan de uitdagende puzzels en raadsels op. Alleen zo kun je de MX10 veiligstellen, en aan de streng maar rechtwaardige bewaking ontkomen.

Ik vertrouw de missie niet zomaar aan iedereen toe! Je moet de nodige skills hebben om je een weg in en uit de Morfinekluis te banen. Kleine criminelen kunnen helpen, maar dan wel vanaf 10 jaar en onder begeleiding.