Escaperoom nabij Harderwijk

Op zoek naar een unieke escaperoom in Harderwijk of omgeving? Kom nu zowel ontsnappen als inbreken.

Ben je al uit elke escaperoom in Harderwijk ontsnapt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je naast ontsnappen ook eens inbreken? Ga dan het avontuur aan in De Morfinekluis. Hier beleef je samen met jouw handlangers een bloedstollende missie.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkaloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

Escaperoom Apeldoorn
Video afspelen

Boek een missie

Blijf uit handen van de bewakers en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze unieke escaperoom nabij Harderwijk te kraken?

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

Op zoek naar een unieke escape room in de buurt van Harderwijk?

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de buurt van Harderwijk? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Ga dan de uitdaging in De Morfinekluis aan. Dit spectaculaire uitje in Apeldoorn zal je voor altijd bijblijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie deze spectaculaire escaperoom in de omgeving van Harderwijk aan?

Veelgestelde vragen

Heb je elke escape room in Harderwijk al gekraakt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stap dan in de auto richting De Morfinekluis in Apeldoorn. Hier heb je zowel ontsnappen als inbreken als doel. 

Maar dat is nog niet alles – in onze escape room beleef je een geheime missie, compleet met nietsontziende bewakers. Dit is geen gewone escape room, dit is een missie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Klaar voor een spannend avontuur? Bezoek nu onze escape room en ontdek het zelf. Het is de korte reis waard.

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de omgeving van Harderwijk? Rij dan richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek waar jullie avontuur van start gaat: Escape Room De Morfinekluis. Achter het pand kun je gratis parkeren. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Met de auto van Harderwijk naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn

  1. Start in Harderwijk: Ga in oostelijke richting op de Smeepoortstraat/N302. Blijf op de N302.
  2. Ga verder op de A28 richting Amersfoort.
  3. Neem afrit 18 (Epe/N344) en sla rechtsaf naar de Deventerstraat/N344.
  4. Blijf de N344 volgen en ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zwolseweg/N344.
  5. Sla linksaf naar de Laan van Zevenhuizen.
  6. Sla rechtsaf naar de Laan van Malkenschoten.
  7. Sla rechtsaf naar de Vlijtseweg.
  8. Volg de Vlijtseweg tot je het Zwitsalterrein aan je rechterhand ziet.
  9. Sla rechtsaf om het terrein op te rijden.

Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein vanuit Harderwijk richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen. Zocht je dus op “escaperoom Harderwijk”? Dan is niet Harderwijk maar escaperoom De  Morfinekluis de juiste bestemming.