Escaperoom nabij Harderwijk

Op zoek naar een unieke escaperoom in Harderwijk of omgeving? Kom nu zowel ontsnappen als inbreken.

Ben je al uit elke escaperoom in Harderwijk ontsnapt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je naast ontsnappen ook eens inbreken? Ga dan het avontuur aan in De Morfinekluis. Hier beleef je samen met jouw handlangers een bloedstollende missie.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkaloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

Escaperoom Apeldoorn
Video afspelen

Boek een missie

Blijf uit handen van de bewakers en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze unieke escaperoom nabij Harderwijk te kraken?

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 152 recensies
Jeroen Reinders
Jeroen Reinders
20. Oktober, 2023.
Vandaag voor het eerst als gezin een escaperoom gespeeld, en blijkt achteraf ook een pittige. Helaas is het ons niet gelukt maar wat een ervaring om dit samen als gezin te spelen. Aanrader en wat doet Mr X dit goed en enthousiast, compliment! Wij zijn enthousiast 🤩
Peter Hulstein
Peter Hulstein
18. Oktober, 2023.
Met ons gezin een fantastische middag gehad. Vanaf de parkeerplaats direct aan de slag. Niets is wat het lijkt.
thouraya kopp
thouraya kopp
24. September, 2023.
Super leuke escape room, met veel interactie. Ook een ander begin dan dat je gewend ben van een escape room! Zeker een aanrader:)
Kyra D
Kyra D
10. September, 2023.
Echt een waanzinnige escaperoom! Zit fantastisch in elkaar qua spel en decor. Verrassende elementen en vanaf het moment van aankomst begint de spanning direct en zit je 100% in het spel. Het niveau van de puzzels is uitdagend, maar wel haalbaar. Na onze geslaagde missie werden we door de eigenaresse ontzettend vriendelijk ontvangen en nam ze ons nog even mee de escaperoom door. Daar vertelde ze wat dingen over de escaperoom zelf en wat leuke dingen die ze gezien had van onze missie. Echt een geweldige ervaring! Vind het jammer dat ik het niet nog een keer kan spelen!
Reena Nijkamp
Reena Nijkamp
16. Augustus, 2023.
Wat een te gekke escaperoom. We hebben al aardig wat kamers gedaan maar dit is tot nu toe echt de beste! Ondanks dat we het net niet hadden gehaald. Echt een aanrader
Martijn van den Berg
Martijn van den Berg
12. Augustus, 2023.
Heel heel heel erg van deze escape room genoten. 90 minuten vol avontuur en spanning, zou hem iedereen aanraden! Gamemaster was ook een top gozer! alleen jammer dat hij niet van stoomtreinen houdt 😉
Melissa Van Middendorp
Melissa Van Middendorp
12. Augustus, 2023.
Wat een super escape room! Hele leuke toevoeging aan het begin. Het is echt een experience en wordt goed ingeleid. Ook na de escaperoom de kamer met de gamehost doorgelopen om eventuele stappen door te nemen. Er word tijd voor je vrij gemaakt achteraf! Al met al top! Ik raad aan deze escaperoom te spelen als het donker is buiten.
Angelique Dek
Angelique Dek
8. Augustus, 2023.
Onwijs leuke escape! Ook zeer gevarieerd, wat het superleuk maakt. Echt een aanrader! 🙂 Personeel was ook heel vriendelijk!
Alexander
Alexander
8. Augustus, 2023.
Afgelopen vrijdag hebben we met 3 collega's deze escaperoom gedaan. Enkele hadden nog geen ervaring, eentje had er al 9 gedaan en ik 3. Toch merkten we dat iedereen even veel inbreng in de kamers had. En, ja wat een leuke ervaring!!!. De kamers zijn tip top afgestemd op het thema! Goed onderhouden, netjes, schoon. En hele mooie onderdelen erin, welke je door logisch nadenken goed te volgen zijn. Onderdelen die ik nog niet was tegen gekomen in andere escaperooms. bijvoorbeeld een leuk mini spel zit erin. Wat deze escaperoom voor mij en de collega die al 9 heeft gedaan, op nummer 1 brengt. Is dat er acteurs aanwezig zijn en het begin via de mail gecommuniceerd wordt en je zelf actie mag ondernemen. Ook de manier waarop tips naar je toekomen is op een out-of-the-box manier gedaan. chapeau voor de creativiteit!! Als kleine toevoeging, voor volwassen mensen, raad ik je aan het tegen of in de avond te doen. Dan is de sfeer nog net iets extra's. Het is een wat afgelegen terrein wat ideaal is voor een inbraak! De eigenaresse had op het eind ons nog even door de kamers geleid. Je kon de toewijding en het enthousiasme in haar zien! Leuk om een aandenken mee te krijgen van een geslaagde escaperoom!

Op zoek naar een unieke escape room in de buurt van Harderwijk?

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de buurt van Harderwijk? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Ga dan de uitdaging in De Morfinekluis aan. Dit spectaculaire uitje in Apeldoorn zal je voor altijd bijblijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie deze spectaculaire escaperoom in de omgeving van Harderwijk aan?

Veelgestelde vragen

Heb je elke escape room in Harderwijk al gekraakt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stap dan in de auto richting De Morfinekluis in Apeldoorn. Hier heb je zowel ontsnappen als inbreken als doel. 

Maar dat is nog niet alles – in onze escape room beleef je een geheime missie, compleet met nietsontziende bewakers. Dit is geen gewone escape room, dit is een missie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Klaar voor een spannend avontuur? Bezoek nu onze escape room en ontdek het zelf. Het is de korte reis waard.

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de omgeving van Harderwijk? Rij dan richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek waar jullie avontuur van start gaat: Escape Room De Morfinekluis. Achter het pand kun je gratis parkeren. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Met de auto van Harderwijk naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn

  1. Start in Harderwijk: Ga in oostelijke richting op de Smeepoortstraat/N302. Blijf op de N302.
  2. Ga verder op de A28 richting Amersfoort.
  3. Neem afrit 18 (Epe/N344) en sla rechtsaf naar de Deventerstraat/N344.
  4. Blijf de N344 volgen en ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zwolseweg/N344.
  5. Sla linksaf naar de Laan van Zevenhuizen.
  6. Sla rechtsaf naar de Laan van Malkenschoten.
  7. Sla rechtsaf naar de Vlijtseweg.
  8. Volg de Vlijtseweg tot je het Zwitsalterrein aan je rechterhand ziet.
  9. Sla rechtsaf om het terrein op te rijden.

Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein vanuit Harderwijk richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen. Zocht je dus op “escaperoom Harderwijk”? Dan is niet Harderwijk maar escaperoom De  Morfinekluis de juiste bestemming.