Ga de missie aan

Escaperoom nabij Harderwijk

Escapen in de buurt van Harderwijk

Vanaf € 149,95 per team

Op zoek naar een unieke escaperoom in Harderwijk of omgeving? Kom nu zowel ontsnappen als inbreken.

Ben je al uit elke escaperoom in Harderwijk ontsnapt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je naast ontsnappen ook eens inbreken? Ga dan het avontuur aan in De Morfinekluis. Hier beleef je samen met jouw handlangers een bloedstollende missie.

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkaloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

Boek een missie!

Blijf uit handen van de bewakers en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze unieke escaperoom nabij Harderwijk te kraken?

2-6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassenen)

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik naar Apeldoorn reizen, in plaats van een escape room in Harderwijk te bezoeken?

Heb je elke escape room in Harderwijk al gekraakt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stap dan in de auto richting De Morfinekluis in Apeldoorn. Hier heb je zowel ontsnappen als inbreken als doel. Maar dat is nog niet alles – in onze escape room beleef je een geheime missie, compleet met nietsontziende bewakers. Dit is geen gewone escape room, dit is een missie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Klaar voor een spannend avontuur? Bezoek nu onze escape room en ontdek het zelf. Het is de korte reis waard.

Is deze escaperoom vanuit Harderwijk eenvoudig bereikbaar?

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de omgeving van Harderwijk? Rij dan richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek waar jullie avontuur van start gaat: Escape Room De Morfinekluis. Achter het pand kun je gratis parkeren. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Is er ook een routebeschrijving?

Met de auto van Harderwijk naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn

  • Start in Harderwijk: Ga in oostelijke richting op de Smeepoortstraat/N302. Blijf op de N302.
  • Ga verder op de A28 richting Amersfoort.
  • Neem afrit 18 (Epe/N344) en sla rechtsaf naar de Deventerstraat/N344.
  • Blijf de N344 volgen en ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zwolseweg/N344.
  • Sla linksaf naar de Laan van Zevenhuizen.
  • Sla rechtsaf naar de Laan van Malkenschoten.
  • Sla rechtsaf naar de Vlijtseweg.
  • Volg de Vlijtseweg tot je het Zwitsalterrein aan je rechterhand ziet.
  • Sla rechtsaf om het terrein op te rijden.

Is De Morfinekluis per openbaar vervoer bereikbaar?

Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein vanuit Harderwijk richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen. Zocht je dus op “escaperoom Harderwijk”? Dan is niet Harderwijk maar escaperoom De Morfinekluis de juiste bestemming.

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

Op zoek naar een unieke escape room in de buurt van Harderwijk?

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de buurt van Harderwijk? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Ga dan de uitdaging in De Morfinekluis aan. Dit spectaculaire uitje in Apeldoorn zal je voor altijd bijblijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie deze spectaculaire escaperoom in de omgeving van Harderwijk aan?

× Stel hier je vraag