Escaperoom nabij Harderwijk

Op zoek naar een unieke escaperoom in Harderwijk of omgeving? Kom nu zowel ontsnappen als inbreken.

Ben je al uit elke escaperoom in Harderwijk ontsnapt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je naast ontsnappen ook eens inbreken? Ga dan het avontuur aan in De Morfinekluis. Hier beleef je samen met jouw handlangers een bloedstollende missie.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkaloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een missie

Blijf uit handen van de bewakers en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze unieke escaperoom nabij Harderwijk te kraken?

Reviews

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!

Op zoek naar een unieke escape room in de buurt van Harderwijk?

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de buurt van Harderwijk? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Ga dan de uitdaging in De Morfinekluis aan. Dit spectaculaire uitje in Apeldoorn zal je voor altijd bijblijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie deze spectaculaire escaperoom in de omgeving van Harderwijk aan?

Veelgestelde vragen

Heb je elke escape room in Harderwijk al gekraakt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stap dan in de auto richting De Morfinekluis in Apeldoorn. Hier heb je zowel ontsnappen als inbreken als doel. 

Maar dat is nog niet alles – in onze escape room beleef je een geheime missie, compleet met nietsontziende bewakers. Dit is geen gewone escape room, dit is een missie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Klaar voor een spannend avontuur? Bezoek nu onze escape room en ontdek het zelf. Het is de korte reis waard.

Ben je op zoek naar een uitdagende escaperoom in de omgeving van Harderwijk? Rij dan richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek waar jullie avontuur van start gaat: Escape Room De Morfinekluis. Achter het pand kun je gratis parkeren. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Met de auto van Harderwijk naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn

  1. Start in Harderwijk: Ga in oostelijke richting op de Smeepoortstraat/N302. Blijf op de N302.
  2. Ga verder op de A28 richting Amersfoort.
  3. Neem afrit 18 (Epe/N344) en sla rechtsaf naar de Deventerstraat/N344.
  4. Blijf de N344 volgen en ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zwolseweg/N344.
  5. Sla linksaf naar de Laan van Zevenhuizen.
  6. Sla rechtsaf naar de Laan van Malkenschoten.
  7. Sla rechtsaf naar de Vlijtseweg.
  8. Volg de Vlijtseweg tot je het Zwitsalterrein aan je rechterhand ziet.
  9. Sla rechtsaf om het terrein op te rijden.

Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein vanuit Harderwijk richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen. Zocht je dus op “escaperoom Harderwijk”? Dan is niet Harderwijk maar escaperoom De  Morfinekluis de juiste bestemming.