Escaperoom nabij Kampen

Uniek, uitdagend en anders dan elke escaperoom in Kampen. Hier moet je zowel ontsnappen als inbreken!

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom nabij Kampen? Zoek dan niet verder! De Morfinekluis biedt jou dé uitdaging die je zoekt.

Maar pas op: bij ons draait het niet alleen om ontsnappen. Nee, wij dagen jou ook uit om in te breken en onze kluis te kraken. Durf jij het aan? Laat jouw vaardigheden als een ware meesterdief zien en wees de bewakers te slim af. 

Bereid je dus voor op een onvergetelijke belevenis vol adrenaline en spanning! Boek nu en dompel jezelf onder in de sensationele wereld van De Morfinekluis.

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga nu de uitdaging aan!

Ben jij op zoek naar een uitdaging die je brein op scherp zet? De Morfinekluis biedt een onvergetelijke ervaring waarbij je moet samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken. Bereid je dus voor op een avontuur vol spanning en sensatie en boek nu jouw missie!

Reviews

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!

Ontsnap aan de doorsnee escaperooms in Kampen en ontdek De Morfinekluis

Zin in een avontuur dat je hart sneller doet kloppen? Vergeet dan de doorsnee escaperooms in Kampen en ervaar De Morfinekluis: dé enige plek waar je écht kunt inbreken én ontsnappen! Laat de dagelijkse sleur achter je en stort je in een missie vol adrenaline en spanning.

In onze kluis ligt een zeer waardevol sample met MX10 opgeslagen. Maar pas op, de bewakers zijn op hun hoede! Jij en je team hebben 90 minuten de tijd om het sample te bemachtigen. Werk dus samen, kraak de puzzels en ontcijfer de codes voordat het te laat is. 

Draai jij je hand hier niet voor om? Bezoek dan geen doorsnee escaperoom in Kampen maar ga op missie in De Morfinekluis!

Veelgestelde vragen

Als je op zoek bent naar een unieke escaperoom-ervaring in Kampen, dan moet je bij De Morfinekluis in Apeldoorn zijn. Gelegen op het voormalige Zwitsalterrein, biedt deze escaperoom een uitdagende missie waarbij inbreken én ontsnappen samenkomen.

Hier heb je 90 minuten de tijd om een waardevol sample van MX10 te bemachtigen, terwijl je samenwerkt, puzzels oplost en codes kraakt. Dit maakt De Morfinekluis de perfecte keuze voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of gewoon voor een spannend avontuur met vrienden of familie.