Escaperoom nabij Kampen

Uniek, uitdagend en anders dan elke escaperoom in Kampen. Hier moet je zowel ontsnappen als inbreken!

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom nabij Kampen? Zoek dan niet verder! De Morfinekluis biedt jou dé uitdaging die je zoekt.

Maar pas op: bij ons draait het niet alleen om ontsnappen. Nee, wij dagen jou ook uit om in te breken en onze kluis te kraken. Durf jij het aan? Laat jouw vaardigheden als een ware meesterdief zien en wees de bewakers te slim af. 

Bereid je dus voor op een onvergetelijke belevenis vol adrenaline en spanning! Boek nu en dompel jezelf onder in de sensationele wereld van De Morfinekluis.

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga nu de uitdaging aan!

Ben jij op zoek naar een uitdaging die je brein op scherp zet? De Morfinekluis biedt een onvergetelijke ervaring waarbij je moet samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken. Bereid je dus voor op een avontuur vol spanning en sensatie en boek nu jouw missie!

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 152 recensies
Jeroen Reinders
Jeroen Reinders
20. Oktober, 2023.
Vandaag voor het eerst als gezin een escaperoom gespeeld, en blijkt achteraf ook een pittige. Helaas is het ons niet gelukt maar wat een ervaring om dit samen als gezin te spelen. Aanrader en wat doet Mr X dit goed en enthousiast, compliment! Wij zijn enthousiast 🤩
Peter Hulstein
Peter Hulstein
18. Oktober, 2023.
Met ons gezin een fantastische middag gehad. Vanaf de parkeerplaats direct aan de slag. Niets is wat het lijkt.
thouraya kopp
thouraya kopp
24. September, 2023.
Super leuke escape room, met veel interactie. Ook een ander begin dan dat je gewend ben van een escape room! Zeker een aanrader:)
Kyra D
Kyra D
10. September, 2023.
Echt een waanzinnige escaperoom! Zit fantastisch in elkaar qua spel en decor. Verrassende elementen en vanaf het moment van aankomst begint de spanning direct en zit je 100% in het spel. Het niveau van de puzzels is uitdagend, maar wel haalbaar. Na onze geslaagde missie werden we door de eigenaresse ontzettend vriendelijk ontvangen en nam ze ons nog even mee de escaperoom door. Daar vertelde ze wat dingen over de escaperoom zelf en wat leuke dingen die ze gezien had van onze missie. Echt een geweldige ervaring! Vind het jammer dat ik het niet nog een keer kan spelen!
Reena Nijkamp
Reena Nijkamp
16. Augustus, 2023.
Wat een te gekke escaperoom. We hebben al aardig wat kamers gedaan maar dit is tot nu toe echt de beste! Ondanks dat we het net niet hadden gehaald. Echt een aanrader
Martijn van den Berg
Martijn van den Berg
12. Augustus, 2023.
Heel heel heel erg van deze escape room genoten. 90 minuten vol avontuur en spanning, zou hem iedereen aanraden! Gamemaster was ook een top gozer! alleen jammer dat hij niet van stoomtreinen houdt 😉
Melissa Van Middendorp
Melissa Van Middendorp
12. Augustus, 2023.
Wat een super escape room! Hele leuke toevoeging aan het begin. Het is echt een experience en wordt goed ingeleid. Ook na de escaperoom de kamer met de gamehost doorgelopen om eventuele stappen door te nemen. Er word tijd voor je vrij gemaakt achteraf! Al met al top! Ik raad aan deze escaperoom te spelen als het donker is buiten.
Angelique Dek
Angelique Dek
8. Augustus, 2023.
Onwijs leuke escape! Ook zeer gevarieerd, wat het superleuk maakt. Echt een aanrader! 🙂 Personeel was ook heel vriendelijk!
Alexander
Alexander
8. Augustus, 2023.
Afgelopen vrijdag hebben we met 3 collega's deze escaperoom gedaan. Enkele hadden nog geen ervaring, eentje had er al 9 gedaan en ik 3. Toch merkten we dat iedereen even veel inbreng in de kamers had. En, ja wat een leuke ervaring!!!. De kamers zijn tip top afgestemd op het thema! Goed onderhouden, netjes, schoon. En hele mooie onderdelen erin, welke je door logisch nadenken goed te volgen zijn. Onderdelen die ik nog niet was tegen gekomen in andere escaperooms. bijvoorbeeld een leuk mini spel zit erin. Wat deze escaperoom voor mij en de collega die al 9 heeft gedaan, op nummer 1 brengt. Is dat er acteurs aanwezig zijn en het begin via de mail gecommuniceerd wordt en je zelf actie mag ondernemen. Ook de manier waarop tips naar je toekomen is op een out-of-the-box manier gedaan. chapeau voor de creativiteit!! Als kleine toevoeging, voor volwassen mensen, raad ik je aan het tegen of in de avond te doen. Dan is de sfeer nog net iets extra's. Het is een wat afgelegen terrein wat ideaal is voor een inbraak! De eigenaresse had op het eind ons nog even door de kamers geleid. Je kon de toewijding en het enthousiasme in haar zien! Leuk om een aandenken mee te krijgen van een geslaagde escaperoom!

Ontsnap aan de doorsnee escaperooms in Kampen en ontdek De Morfinekluis

Zin in een avontuur dat je hart sneller doet kloppen? Vergeet dan de doorsnee escaperooms in Kampen en ervaar De Morfinekluis: dé enige plek waar je écht kunt inbreken én ontsnappen! Laat de dagelijkse sleur achter je en stort je in een missie vol adrenaline en spanning.

In onze kluis ligt een zeer waardevol sample met MX10 opgeslagen. Maar pas op, de bewakers zijn op hun hoede! Jij en je team hebben 90 minuten de tijd om het sample te bemachtigen. Werk dus samen, kraak de puzzels en ontcijfer de codes voordat het te laat is. 

Draai jij je hand hier niet voor om? Bezoek dan geen doorsnee escaperoom in Kampen maar ga op missie in De Morfinekluis!

Veelgestelde vragen

Als je op zoek bent naar een unieke escaperoom-ervaring in Kampen, dan moet je bij De Morfinekluis in Apeldoorn zijn. Gelegen op het voormalige Zwitsalterrein, biedt deze escaperoom een uitdagende missie waarbij inbreken én ontsnappen samenkomen.

Hier heb je 90 minuten de tijd om een waardevol sample van MX10 te bemachtigen, terwijl je samenwerkt, puzzels oplost en codes kraakt. Dit maakt De Morfinekluis de perfecte keuze voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of gewoon voor een spannend avontuur met vrienden of familie.