Ga de missie aan

Escaperoom nabij Zwolle

Escapen in de buurt van Zwolle

Vanaf € 149,95 per team

Op zoek naar een escaperoom in de buurt van Zwolle? Kies dan voor een unieke inscape- en escape ervaring.

Heb je elke escaperoom in Zwolle al gekraakt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je een spectaculaire uitdaging aangaan? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Hier beleef je samen met jouw vrienden, collega’s of familie een bloedstollende missie.

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkoloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10. In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

Beleef de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van de bewaking en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze spannende escaperoom nabij Zwolle te kraken?

2-6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassenen)

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik naar Apeldoorn reizen, in plaats van een escaperoom in Zwolle te bezoeken?

Heb je elke escape room in Zwolle al gespeeld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reis dan af naar Apeldoorn en ontdek onze uitdaging waarbij zowel ontsnappen én inbreken op jullie to-do lijstje staan! Maar dat is nog niet alles – onze escape room is gebaseerd op een geheime missie, compleet met bewakers en op een zwaar beveiligde locatie. Dit is geen gewone escape room, dit is een missie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Is deze escaperoom vanaf Zwolle goed bereikbaar?

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom in de buurt van Zwolle? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek van bestemming: Escape Room De Morfinekluis. Achter het pand vind je gratis parkeerplekken. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig. Reis je met het OV? Pak dan de trein vanuit Zwolle richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen.

Zocht je op “escaperoom Zwolle”? Dan is dus niet Zwolle maar escaperoom De Morfinekluis “the place to be”.

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

Op zoek naar een spectaculaire escaperoom in Zwolle of omgeving?

Ben je op zoek naar een bijzondere escaperoom in de buurt van Zwolle? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Kom dan escapen in de Morfinekluis. In deze escaperoom is zowel ontsnappen als inbreken jouw doel. En zo’n spectaculaire uitje in Zwolle zal je voor altijd bijblijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie de spannendste escaperoom in de buurt van Zwolle aan?

× Stel hier je vraag