Escaperoom nabij Zwolle

Op zoek naar een escaperoom in de buurt van Zwolle? Kies dan voor een unieke inscape- en escape ervaring.

Heb je elke escaperoom in Zwolle al gekraakt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je een spectaculaire uitdaging aangaan? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Hier beleef je samen met jouw vrienden, collega’s of familie een bloedstollende missie.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkoloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

Escaperoom Apeldoorn
Video afspelen

Beleef de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van de bewaking en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze spannende escaperoom nabij Zwolle te kraken?

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

Op zoek naar een spectaculaire escaperoom in Zwolle of omgeving?

Ben je op zoek naar een bijzondere escaperoom in de buurt van Zwolle? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? In De Morfinekluis is zowel ontsnappen als inbreken jouw doel. En dit spectaculaire uitje in Zwolle zal je voor altijd bijblijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie de spannendste escaperoom in de omgeving van Zwolle aan?

Veelgestelde vragen

Heb je elke escape room in Zwolle al gespeeld en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reis dan af naar Apeldoorn en ontdek onze uitdaging waarbij zowel ontsnappen én inbreken op jullie to-do lijstje staan!

Maar dat is nog niet alles – onze escape room is gebaseerd op een geheime missie, compleet met bewakers en op een zwaar beveiligde locatie. Dit is geen gewone escape room, dit is een missie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom in de buurt van Zwolle? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek van bestemming: Escape Room De Morfinekluis.  Achter het pand vind je gratis parkeerplekken. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Reis je met het OV? Pak dan de trein vanuit Zwolle richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen.

Zocht je op “escaperoom Zwolle”? Dan is dus niet Zwolle maar escaperoom De Morfinekluis “the place to be”.