Escaperoom nabij Zwolle

Op zoek naar een escaperoom in de buurt van Zwolle? Kies dan voor een unieke inscape- en escape ervaring.

Heb je elke escaperoom in Zwolle al gekraakt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je een spectaculaire uitdaging aangaan? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Hier beleef je samen met jouw vrienden, collega’s of familie een bloedstollende missie.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein in Apeldoorn gewerkt aan de ontwikkeling van alkoloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

De Morfinekluis
Video afspelen

Beleef de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van de bewaking en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze spannende escaperoom nabij Zwolle te kraken?

Reviews

Gebaseerd op 64 recensies.
Olga Toк
Olga Toк
13. November, 2022.
Super leuke escape room, interessant en uitdagend! Gedaan met 4 volwassenen en 2 kinderen van 9, iedereen vond het super!
Jelle Post
Jelle Post
12. November, 2022.
Super escaperoom! Goed vermaakt en een genoeg goede uitdagingen.
Lenneke Roffel
Lenneke Roffel
9. November, 2022.
Tom Adriaensen
Tom Adriaensen
1. November, 2022.
Erg leuke kamer. De Halloween-editie was ook de moeite waard. Graag komen we nog eens terug als er ooit een nieuwe kamer is!
Ozan Kocak
Ozan Kocak
27. Oktober, 2022.
100% aanrader!! Tijdens Helloween een eng thema. Was echt super gaaf !
Suzan ileri
Suzan ileri
27. Oktober, 2022.
Wij zijn naar Halloween editie geweest van de morfinekluis. Ik vond het zo scary waardoor ik braincrash kreeg. Ze hebben echt heel goed werk neergezet. Het enge sfeer, aankleding van de ruimtes, acteurs verdienen een award, ze speelden echt heel goed, het verhaal had vleugje geschiedenis,zelfs de wachtruimte was aangepakt. Top gedaan Dank jullie wel voor deze scary ervaring
Bea Esman
Bea Esman
24. Oktober, 2022.
Wat een leuke in/escaperoom. De spanning is ruim voor het spel al aanwezig. De uitdagingen zijn prima te doen. De spanning van het “gesnapt” worden maakt het alleen maar leuker. Goed verhaal! De enthousiaste eigenaar maakt het plaatje compleet. Ook voor beginnelingen is dit een prima kamer om te spelen. Hier wordt dan rekening mee gehouden.
Joost van Dongen
Joost van Dongen
23. Oktober, 2022.
Geweldige escaperoom met vele leuke en originele puzzles die moeten worden opgelost en waarbij ook de twee jongsten van 12 prima mee konden doen! Aanrader!
Patricia vanLuijk
Patricia vanLuijk
20. Oktober, 2022.
Wat hebben wij vandaag een fantastische ervaring gehad in de morfinekluis!! Alles zat fantastisch in elkaar. Dingen werden creatief opgelost (er brak een sleutel, maar dit was snel opgelost). Echt een aanrader voor een ieder!!! Bedankt voor deze super ervaring en het goede contact vooraf!
Herma Boeve
Herma Boeve
20. Oktober, 2022.
Geslaagd kinderfeestje! Ze hebben genoten! Veel uitdaging en spanning.

Op zoek naar een spectaculaire escaperoom in Zwolle of omgeving?

Ben je op zoek naar een bijzondere escaperoom in de buurt van Zwolle? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? In De Morfinekluis is zowel ontsnappen als inbreken jouw doel. En dit spectaculaire uitje in Zwolle zal je voor altijd bijblijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie de spannendste escaperoom in de omgeving van Zwolle aan?

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom in de buurt van Zwolle? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek van bestemming: Escape Room De Morfinekluis.  Achter het pand vind je gratis parkeerplekken. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Reis je met het OV? Pak dan de trein vanuit Zwolle richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen.

Zocht je op “escaperoom Zwolle”? Dan is dus niet Zwolle maar escaperoom De Morfinekluis “the place to be”.