Escape room grote groepen

Breek in én ontsnap uit De Morfinekluis

Op zoek naar een spannende escape room voor een grote groep? De Morfinekluis is perfect voor iedereen die van spanning en sensatie houdt. De escape room is geschikt voor 2 tot 6 personen, maar voor grotere groepen splitsen we de teams op. Terwijl de ene groep aan het escapen is, kunnen de anderen zich vermaken met leuke spellen in onze gezellige hang out lounge.

Maak je klaar voor een missie vol spanning en sensatie! Jullie doel: breek in, kraak de kluis en ontsnap binnen de tijdslimiet. Maar pas op, want de nietsontziende bewaking staat altijd op de loer. Durven jullie als groep deze uitdaging aan?

De Morfinekluis
Video afspelen

Beleef een uitdagende missie

Is jouw groep dapper genoeg om binnen 90 minuten de morfinekluis te kraken, de MX10 te bemachtigen en de bewakers te slim af te zijn? Ga nu de uitdaging aan!

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

Hang out lounge

Een ervaring voor grote groepen

Terwijl jullie de adrenaline door jullie lijf voelen gieren tijdens een bloedstollende missie, vermaakt de rest van de groep zich in de gezellige hang out lounge. Hier kunnen zij diverse uitdagende spellen  spelen, zoals het ontmaskeren van een bomkoffer, het ontsleutelen van een escape kist en meer…..

En natuurlijk zijn er drankjes aanwezig om de dorst te lessen en de sfeer nog gezelliger te maken. Dus waar wachten jullie nog op? Boek nu onze escape room-ervaring en geniet van een complete middag of avond vol spanning en plezier voor de hele groep!

Veelgestelde vragen

Mensen met een beperkte mobiliteit kunnen problemen ondervinden bij het navigeren door De Morfinekluis vanwege smalle doorgangen, trappen en obstakels op de vloer. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Ja, het is mogelijk om als zwangere de missie te spelen, maar we raden aan om voorzichtig te zijn bij het uitvoeren van sommige onderdelen. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat je deze missie op eigen verantwoordelijkheid speelt.