Escape room grote groepen

Breek in én ontsnap uit De Morfinekluis

Op zoek naar een spannende escape room voor een grote groep? De Morfinekluis is perfect voor iedereen die van spanning en sensatie houdt. De escape room is geschikt voor 2 tot 6 personen, maar voor grotere groepen splitsen we de teams op. Terwijl de ene groep aan het escapen is, kunnen de anderen zich vermaken met leuke spellen in onze gezellige hang out lounge.

Maak je klaar voor een missie vol spanning en sensatie! Jullie doel: breek in, kraak de kluis en ontsnap binnen de tijdslimiet. Maar pas op, want de nietsontziende bewaking staat altijd op de loer. Durven jullie als groep deze uitdaging aan?

De Morfinekluis
Video afspelen

Beleef een uitdagende missie

Is jouw groep dapper genoeg om binnen 90 minuten de morfinekluis te kraken, de MX10 te bemachtigen en de bewakers te slim af te zijn? Ga nu de uitdaging aan!

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 152 recensies
Jeroen Reinders
Jeroen Reinders
20. Oktober, 2023.
Vandaag voor het eerst als gezin een escaperoom gespeeld, en blijkt achteraf ook een pittige. Helaas is het ons niet gelukt maar wat een ervaring om dit samen als gezin te spelen. Aanrader en wat doet Mr X dit goed en enthousiast, compliment! Wij zijn enthousiast 🤩
Peter Hulstein
Peter Hulstein
18. Oktober, 2023.
Met ons gezin een fantastische middag gehad. Vanaf de parkeerplaats direct aan de slag. Niets is wat het lijkt.
thouraya kopp
thouraya kopp
24. September, 2023.
Super leuke escape room, met veel interactie. Ook een ander begin dan dat je gewend ben van een escape room! Zeker een aanrader:)
Kyra D
Kyra D
10. September, 2023.
Echt een waanzinnige escaperoom! Zit fantastisch in elkaar qua spel en decor. Verrassende elementen en vanaf het moment van aankomst begint de spanning direct en zit je 100% in het spel. Het niveau van de puzzels is uitdagend, maar wel haalbaar. Na onze geslaagde missie werden we door de eigenaresse ontzettend vriendelijk ontvangen en nam ze ons nog even mee de escaperoom door. Daar vertelde ze wat dingen over de escaperoom zelf en wat leuke dingen die ze gezien had van onze missie. Echt een geweldige ervaring! Vind het jammer dat ik het niet nog een keer kan spelen!
Reena Nijkamp
Reena Nijkamp
16. Augustus, 2023.
Wat een te gekke escaperoom. We hebben al aardig wat kamers gedaan maar dit is tot nu toe echt de beste! Ondanks dat we het net niet hadden gehaald. Echt een aanrader
Martijn van den Berg
Martijn van den Berg
12. Augustus, 2023.
Heel heel heel erg van deze escape room genoten. 90 minuten vol avontuur en spanning, zou hem iedereen aanraden! Gamemaster was ook een top gozer! alleen jammer dat hij niet van stoomtreinen houdt 😉
Melissa Van Middendorp
Melissa Van Middendorp
12. Augustus, 2023.
Wat een super escape room! Hele leuke toevoeging aan het begin. Het is echt een experience en wordt goed ingeleid. Ook na de escaperoom de kamer met de gamehost doorgelopen om eventuele stappen door te nemen. Er word tijd voor je vrij gemaakt achteraf! Al met al top! Ik raad aan deze escaperoom te spelen als het donker is buiten.
Angelique Dek
Angelique Dek
8. Augustus, 2023.
Onwijs leuke escape! Ook zeer gevarieerd, wat het superleuk maakt. Echt een aanrader! 🙂 Personeel was ook heel vriendelijk!
Alexander
Alexander
8. Augustus, 2023.
Afgelopen vrijdag hebben we met 3 collega's deze escaperoom gedaan. Enkele hadden nog geen ervaring, eentje had er al 9 gedaan en ik 3. Toch merkten we dat iedereen even veel inbreng in de kamers had. En, ja wat een leuke ervaring!!!. De kamers zijn tip top afgestemd op het thema! Goed onderhouden, netjes, schoon. En hele mooie onderdelen erin, welke je door logisch nadenken goed te volgen zijn. Onderdelen die ik nog niet was tegen gekomen in andere escaperooms. bijvoorbeeld een leuk mini spel zit erin. Wat deze escaperoom voor mij en de collega die al 9 heeft gedaan, op nummer 1 brengt. Is dat er acteurs aanwezig zijn en het begin via de mail gecommuniceerd wordt en je zelf actie mag ondernemen. Ook de manier waarop tips naar je toekomen is op een out-of-the-box manier gedaan. chapeau voor de creativiteit!! Als kleine toevoeging, voor volwassen mensen, raad ik je aan het tegen of in de avond te doen. Dan is de sfeer nog net iets extra's. Het is een wat afgelegen terrein wat ideaal is voor een inbraak! De eigenaresse had op het eind ons nog even door de kamers geleid. Je kon de toewijding en het enthousiasme in haar zien! Leuk om een aandenken mee te krijgen van een geslaagde escaperoom!

Hang out lounge

Een ervaring voor grote groepen

Terwijl jullie de adrenaline door jullie lijf voelen gieren tijdens een bloedstollende missie, vermaakt de rest van de groep zich in de gezellige hang out lounge. Hier kunnen zij diverse uitdagende spellen  spelen, zoals het ontmaskeren van een bomkoffer, het ontsleutelen van een escape kist en meer…..

En natuurlijk zijn er drankjes aanwezig om de dorst te lessen en de sfeer nog gezelliger te maken. Dus waar wachten jullie nog op? Boek nu onze escape room-ervaring en geniet van een complete middag of avond vol spanning en plezier voor de hele groep!

Veelgestelde vragen

Mensen met een beperkte mobiliteit kunnen problemen ondervinden bij het navigeren door De Morfinekluis vanwege smalle doorgangen, trappen en obstakels op de vloer. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Ja, het is mogelijk om als zwangere de missie te spelen, maar we raden aan om voorzichtig te zijn bij het uitvoeren van sommige onderdelen. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat je deze missie op eigen verantwoordelijkheid speelt.