Escape room grote groepen

Breek in én ontsnap uit De Morfinekluis

Op zoek naar een spannende escape room voor een grote groep? De Morfinekluis is perfect voor iedereen die van spanning en sensatie houdt. De escape room is geschikt voor 2 tot 6 personen, maar voor grotere groepen splitsen we de teams op. Terwijl de ene groep aan het escapen is, kunnen de anderen zich vermaken met leuke spellen in onze gezellige hang out lounge.

Maak je klaar voor een missie vol spanning en sensatie! Jullie doel: breek in, kraak de kluis en ontsnap binnen de tijdslimiet. Maar pas op, want de nietsontziende bewaking staat altijd op de loer. Durven jullie als groep deze uitdaging aan?

De Morfinekluis
Video afspelen

Beleef een uitdagende missie

Is jouw groep dapper genoeg om binnen 90 minuten de morfinekluis te kraken, de MX10 te bemachtigen en de bewakers te slim af te zijn? Ga nu de uitdaging aan!

Reviews

Gebaseerd op 97 recensies
Cees Ripperda
Cees Ripperda
5. Maart, 2023.
Super geregeld en super spannend echt een aanrader 👍👍👍
Kim Bongers
Kim Bongers
4. Maart, 2023.
Super leuk om een keer tedoen ! Zeker een aanrader dit !
Jolanda Bosma
Jolanda Bosma
4. Maart, 2023.
Een aanrader! Super voor elkaar!😊
Carmen Broerken
Carmen Broerken
4. Maart, 2023.
Super in elkaar gezet!!! Een echte aanrader!!!
Jarno Goedkoop
Jarno Goedkoop
4. Maart, 2023.
Zeer leuke escaperoom. Het spel begint al met het mailtje wat je vooraf krijgt. Leuk om moeite te moeten doen om binnen te komen en binnen 90 min. weer naar buiten. Er is veel aandacht besteed aan de spullen en het verhaal. Zeer nette en uitdagende escaperoom. Vriendelijke personeel. Zeker de moeite waard. Aanrader!
Ronald Schuurman
Ronald Schuurman
3. Maart, 2023.
Zeer gave escaperoom!! Het enthousiasme van de beheerders spat er aan alle kanten vanaf. Super genoten!!
iviaarten
iviaarten
28. Februari, 2023.
Prima escaperoom, leuk gespeeld met team van 6.
Thijs Rijnbergen
Thijs Rijnbergen
26. Februari, 2023.
Leuke escaperoom, uitdagend op het niveau van de groep - we waren met 2 jonge kinderen, speelden ze heel goed op in 👍
Mandy Nijskens
Mandy Nijskens
19. Februari, 2023.
Mijn dochter heeft deze escaperoom gedaan voor haar kinderfeestje in groep 8 en ze vonden het werkelijk fantastisch! Heel erg spannend en goede begeleiding.

Hang out lounge

Een ervaring voor grote groepen

Terwijl jullie de adrenaline door jullie lijf voelen gieren tijdens een bloedstollende missie, vermaakt de rest van de groep zich in de gezellige hang out lounge. Hier kunnen zij diverse uitdagende spellen  spelen, zoals het ontmaskeren van een bomkoffer, het ontsleutelen van een escape kist en meer…..

En natuurlijk zijn er drankjes aanwezig om de dorst te lessen en de sfeer nog gezelliger te maken. Dus waar wachten jullie nog op? Boek nu onze escape room-ervaring en geniet van een complete middag of avond vol spanning en plezier voor de hele groep!

Veelgestelde vragen

Mensen met een beperkte mobiliteit kunnen problemen ondervinden bij het navigeren door De Morfinekluis vanwege smalle doorgangen, trappen en obstakels op de vloer. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Ja, het is mogelijk om als zwangere de missie te spelen, maar we raden aan om voorzichtig te zijn bij het uitvoeren van sommige onderdelen. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat je deze missie op eigen verantwoordelijkheid speelt.