Halloween Apeldoorn
Video afspelen over Halloween Apeldoorn

Halloween Apeldoorn

26-10-2022 t/m 06-11-2022

“Het zou zo maar kunnen dat je deze missie niet overleeft of hevige pijnen gaat ervaren.”

Bij de ontwikkeling naar een nieuw soort alkaloïde pijnstiller is in het onderzoekslaboratorium iets gruwelijk misgegaan. Maar niemand heeft kunnen ontdekken wat..! 

Medewerkers van het onderzoekslab van De Morfinekluis zijn geïnfecteerd geraakt. Het gerucht gaat dat ze hevige pijnen ervaren en al een tijdje niet meer zijn wie ze waren! Daarnaast is onlangs bekend geworden dat hun reuk en gehoor onbeschadigd zijn, maar het zicht is compleet verdwenen.

In deze prequel van De Morfinekluis ga je samen op onderzoek en terug naar het jaar 2011. Wat is er destijds gebeurd? Is er misschien een reden waarom de productie is stil komen te liggen en de fabriek op het Zwitsalterrein in 2011 definitief is gesloten?!

Bestel nu je tickets

Voor een duistere belevenis

Zin in een avondje horror? Gil dan de longen uit je lijf tijdens onze bloedstollende Halloween edition. Er zijn 48 tijdsloten beschikbaar. Bestel dus nu je ticket en zorg dat je erbij bent!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
48
Beschikbare tijdsloten

Halloween Escape room

Met een spectaculair afscheid

Na afloop van deze special edition is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje alle horror te bespreken en de cast en crew te ontmoeten. Wij zijn benieuwd hoe jij je angst de baas bleef in onze Halloween escape room!

Halloween Apeldoorn
Special Edition 2022

Tijdens deze Halloween Special komen meerdere schrikmomenten voor. Wees dus niet bang om aangeraakt te worden door de acteurs!

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan zeker! Sterker nog: de Halloween versie is een sequel op de normale versie.

Je gaat terug in de tijd om te onderzoeken waarom de fabriek op het Zwitsalterrein in Apeldoorn destijds is gesloten.

Ja, in deze Halloween escaperoom spelen ook acteurs mee. Na afloop is er zelfs een meet and greet waarbij je hen nogmaals kunt ontmoeten.

Via onze website kun je jouw tijdslot reserveren. Er zijn in totaal maar (!)48 tijdsloten. Vol = vol!

Reserveer dus op tijd je ticket, en zorg dat je erbij bent tijdens deze Halloween editie in Apeldoorn!

De maximale groepsgrootte is 6 personen. Speltechnisch is het niet mogelijk om grotere groepen in de escaperoom toe te staan. Het is echter wel mogelijk om met Halloween 2 tijdsloten  achter elkaar te reserveren!