Hang out lounge

Met uitzicht op het voormalig Zwitsal Terrein

Welkom in de Hang Out Lounge van De Morfinekluis! Hier ben je op de juiste plek voor een unieke escaperoom-ervaring, zelfs als je met meer dan zes personen bent. Terwijl de andere groep op missie is, kun je hier genieten van leuke spelletjes en alvast uitkijken naar jullie eigen escape.

Ontdek nu de perfecte locatie voor een onvergetelijk groepsuitje!

 

Ervaar onze hang out lounge!

Ervaar nu onze Hang Out Lounge en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden of collega’s. Hier zorgen we voor een gezellige en ontspannen sfeer waarin je kunt genieten van leuke spelletjes en een heerlijk drankje. Aarzel niet en reserveer nu jouw plek voor de ultieme groepservaring!

Onze mogelijkheden

Escape Room

Ga samen op missie in De Morfinekluis. Maar pas op: onze bewakers staan klaar om jullie uit te dagen. Ontsnappen én inbreken. Reserveer nu voor een onvergetelijke escape ervaring!
2- 6 personen

Hang out lounge

Met meer dan 6 personen escapen? Geen probleem. Terwijl de eerste groep op missie is, kunnen anderen zich vermaken met leuke spelletjes en uitkijken naar de volgende escape.
Max. 3 groepen

Vergaderlocatie

Vergader in stijl met gratis koffie, luxe faciliteiten en een mooi uitzicht op het Zwitsal Terrein. Inclusief beamer en geluidsinstallatie. Boek nu en maak van jouw bijeenkomst een succes.
Max. 20 personen

Bomkoffer

In de Sky Lounge is er een tikkende bomkoffer gevonden. Durft jouw team het aan om deze koffer te ontmantelen binnen de vastgestelde tijd? Maak je klaar voor een explosieve uitdaging!
Max. 30 minuten

Escape Kist

Deze kist is niet voor watjes. Samen met je team heb je slechts één uur om de kist te ontsleutelen. Werk samen, blijf gefocust en laat zien dat jullie deze zenuwslopende uitdaging aankunnen!
Max. 6 personen

Pubquiz

Met een pubquiz leer je jouw collega's op een unieke manier kennen. Door de diverse soorten vragen, is het een uitdaging voor iedereen. Ook ideaal voor een gezellige borrel na afloop.
Min. 10 personen