✔ Spanning & sensatie

✔ Professioneel begeleid

✔ Inclusief acteurs

Eenmalige open inschrijving

The Catch

€39,95 per persoon

Belangrijke details:

Are you ready to catch?

Fanatiek? Hongerig naar de overwinning? Vastberaden om koning(in) van de raadsels te zijn? Bestand tegen genadeloze druk? En lukt het je om minimaal 2,5 uur je zenuwen onder controle te houden?

Op het verlaten industrieterrein van Zwitsal heeft een meedogenloze Baron, genaamd Del Cielo, een fortuin verstopt, bestemd voor een volgend grootschalig drugstransport. Maar pas op, dit terrein is geen speeltuin; het wordt zwaar bewaakt door lieden van bedenkelijke afkomst.

Aan jou en je team de uitdaging van de eeuw: Lukt het jullie om het grootste deel van de buit binnen te slepen? En dat binnen de tijd?

Stort je in dit real-life spektakel, waarin je met een team van 4 of 5 personen een epische uitdaging aangaat die wel zo’n 2,5 uur zal duren. Jouw team wordt vanuit de Controlekamer gecoördineerd naar verschillende opdrachten in de buitenlucht. Tijdens dit avontuur zul je rennen, zweten, roeien en soms zelfs de confrontatie moeten aangaan om verder te komen.

Dus pak de snelste tijd, verover het meeste geld, en wie weet gaat jouw team naar huis met die dikke hoofdprijs!

* Opgeven kan met je team van 4 of 5 personen. Bij te weinig deelnemers verplaatsen we de avond, maar we weten zeker dat jij deze game niet wilt missen.

Spelonderdelen:

0 %
Intensief
0 %
Spanning
0 %
Actie
0 %
Samenwerken