✔ Spanning & sensatie

✔ Professioneel begeleid

✔ Teambuilding

De Bedriegers

Vanaf €29,95 per persoon

Belangrijke details:

Optioneel:

  • Koffie en thee
  • Frisdrank
  • Bittergarnituur
  • Luxe borrelplank

Ontmasker de bedriegers aan tafel!

Bereid je voor op een spannend uitje vol intriges!

Stel je voor: jouw complete team zit om de tafel, maar er zijn een paar mensen die niet te vertrouwen zijn. De zogenaamde Bedriegers. Door middel van verschillende opdrachten en uitdagingen ontdek je wie ze zijn. Lukt het jou om de rest van je team te overtuigen om hen weg te stemmen?

Maar pas op, het spel is nog niet voorbij als de bedrieger is ontmaskerd. Diegene krijgt een nieuwe rol en blijft het spel meespelen om jullie te helpen of juist tegen te werken.

En om de ervaring compleet te maken kun je kiezen voor onze optionele extra’s, zoals koffie, thee, frisdrank, bittergarnituur of een luxe borrelplank. Hierdoor maak je jouw uitje compleet!

Dit spel is gebaseerd op de gelijknamige TV Game De Verraders.

Spelonderdelen:

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!

Veelgestelde vragen

Ja, De Bedriegers kan worden gecombineerd met andere activiteiten zoals een escape room, een bomkoffer, een escape kist of een pubquiz.

Dit uitje duurt ongeveer 2 uur.

De Bedriegers kan worden gespeeld met groepen van 8 tot 20 personen.