✔ Spanning & sensatie

✔ Professioneel begeleid

✔ Teambuilding

De Bomkoffer

€25,00 per koffer

Belangrijke details:

Optioneel:

  • Koffie en thee
  • Frisdrank
  • Bittergarnituur
  • Luxe borrelplank

Ontmantel de bomkoffer

Bereid je voor op een explosieve uitdaging!

Met bonzend hart en klamme handen besef je dat je betrapt bent tijdens je geheime missie. Maar dat is nog niet het ergste: je zit vastgebonden aan een bomkoffer die op het punt staat te exploderen.

Je hoort de klok doortikken terwijl er rook uit de koffer begint te komen. Dit is dan ook geen gewone koffer, het is een tijdbom en je hebt maar 20 minuten om deze te ontmantelen voordat het te laat is. De druk stijgt terwijl je probeert te ontsnappen aan deze levensbedreigende situatie.

Bij deze explosieve uitdaging draait alles om snelheid, strategie en teamwork. De Bomkoffer is een adrenaline-opwekkende race tegen de klok die je op het puntje van je stoel zal houden. Je hebt al je vaardigheden nodig om de puzzels op te lossen en de bom te ontmantelen voordat het te laat is. Dit is de ultieme test om jouw zenuwen onder controle te houden.

Dit is geen spelletje, dit is de realiteit. Durf jij het aan om de uitdaging aan te gaan en te bewijzen dat je de held bent die we nodig hebben in deze levensbedreigende situatie? Ervaar dan nu de Bomkoffer.

Spelonderdelen:

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!