✔ Feestelijk en uitdagend

✔ Professioneel begeleid

✔ Teambuilding

Escape Feestkist

€75,00 per kist

Belangrijke details:

Optioneel:

  • Koffie en thee
  • Frisdrank
  • Bittergarnituur
  • Luxe borrelplank

Kraak de escape feestkist

Vier feest met een uitdagende missie!

Ready to party? Met onze Escape Feestkist zet je de boel op z’n kop! Deze kist zit boordevol feestelijke uitdagingen en puzzels die je met jouw team moet kraken. Maar let op: je hebt 60 minuten de tijd om alle puzzels op te lossen voordat het feestje voorbij is.

Onze feestelijke Escape Feestkist is de perfecte activiteit voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. De puzzels zijn helemaal in feeststijl en zorgen gegarandeerd voor heel wat gelach en gezelligheid. Durf jij de uitdaging aan?

Onze kist is geschikt voor alle feestbeesten die van een beetje spanning en sensatie houden. Want alleen de slimste, snelste en meest dappere feestgangers kunnen de kist kraken. Dus trommel je team op en laat zien wat jullie in huis hebben. Dit avontuur zal je niet meer vergeten!

Dus waar wacht je nog op? Vraag nu een offerte aan en zet het feestje op z’n kop!

Spelonderdelen:

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!