✔ Spanning & sensatie

✔ Professioneel begeleid

✔ Teambuilding

Escape Legerkist

€75,00 per kist

Belangrijke details:

Optioneel:

  • Koffie en thee
  • Frisdrank
  • Bittergarnituur
  • Luxe borrelplank

Kraak de escape legerkist

Bereid je voor op een uitdagende missie!

McGyver eat your heart out! Bij onze Escape Legerkist draait het allemaal om teamwork en out-of-the-box denken. Want vergis je niet, dit is geen kist voor watjes.

Je hebt maximaal 60 minuten om de code te kraken. De tijd tikt, de druk stijgt en elke seconde telt. Durf jij de uitdaging aan? Speel als één team, of tegen elkaar. Wie weet het snelst de code te kraken?

Onze Escape Legerkist is een avontuurlijk spel waarbij je als team moet samenwerken om de kist te kraken. Sein met vlaggen, luister naar de morse code en leer je kompas kennen. Alles draait om creatief nadenken, samenwerken en verbanden leggen. 

Dus trommel je vrienden, familie of collega’s op en ga de uitdaging aan. Durf jij de strijd aan en te bewijzen dat jouw team de beste is? Wie weet ga jij wel naar huis met de overwinning.

Spelonderdelen:

Gebaseerd op 108 recensies
Marian Jansen Emons
Marian Jansen Emons
5. April, 2023.
wat een superleuke ervaring, mooie kamers, leuke opdrachten, kortom we hebben een geweldige middag gehad! wat zal mister X gelachen hebben achter de camera:)
Minoe Winkelhorst
Minoe Winkelhorst
2. April, 2023.
Met 4 man hebben we gisteren deze Escape Room gespeeld. Het was de eerste voor ons 4 samen, maar hadden allemaal al meerdere Escape Rooms gespeeld (variërend van 3 tot 6). Dit was voor ons alle 4 de beste die we tot nu toe gedaan hebben! Spannend, uitdagend, origineel en we zaten van begin tot eind in onze rol. Zeer goed geregeld, leuk contact met een van de eigenaren en werknemer, leuke sfeer. In 1 woord TOP! We raden iedereen deze Room aan, het is meer dan de moeite waard!
Sven Lens
Sven Lens
1. April, 2023.
Echt een ervaring en voor mij/ons was het echt een next level escaperoom. Supergaaf en echt een aanrader.
Carina Jansen
Carina Jansen
30. Maart, 2023.
Wat top,zeker een aanrader. Goed in elkaar gezet. Hebben genoten en onwijs gelachen
Derk
Derk
27. Maart, 2023.
Mooie en leuke escape room, goed binnen het thema gebleven waarbij wij in ieder geval op een mooi tempo zonder hints er doorheen konden. Er zat een soort rollenspel bij dat je niet gezien mocht worden, dit voegde wat extra spanning toe
Ronald Flint
Ronald Flint
25. Maart, 2023.
Leuk, met name omdat je buiten begint. Ik vond het wel raar omdat er passanten naar je keken, wat zijn die nou aan het doen??. Maar goed, geen wachtruimte gewoon beginnen. Originele puzzels met meerder ruimtes. 90 minuten vind ik ook wel een plus. Het is van 2 tot 6 personen, wij waren met 4 dat vond ik perfect. We hebben het gered en kregen na afloop nog wat uitleg van de gepassioneerde medewerker (denk eigenaar). Wij tevreden naar huis, voor jullie een aanrader.
Joyce Funcke
Joyce Funcke
20. Maart, 2023.
Mooie escaperoom! Uitdagend en niet standaard. Ze leveren net dat beetje extra op een standaard kamer en verzorgd tot in de puntjes van begin tot eind! Zeker een aanrader dus!
Hettie Toeter
Hettie Toeter
12. Maart, 2023.
Ontzettend leuke en spannende escape room!