Teamuitje Apeldoorn

Zet jouw team op scherp in De Morfinekluis!

Op zoek naar een uniek teamuitje in Apeldoorn? Bij De Morfinekluis beleef je samen met je team een spannend avontuur. Hier moeten jullie ontsnappen én inbreken, en dat allemaal in 90 minuten. Het doel: een waardevol sample met MX10 bemachtigen. Durven jullie het aan?

Maak jullie Apeldoornse teamuitje extra bijzonder door de escape room te combineren met andere leuke activiteiten, zoals een pubquiz, The Catch of De Bedriegers. Boek nu een onvergetelijke dag in De Morfinekluis en maak van jullie teamuitje in Apeldoorn een groot succes!

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een teamuitje!

Ben jij op zoek naar een teamuitje dat de adrenaline door je aderen laat pompen? Stort je dan in een avontuur waarbij je de beveiliging omzeilt om de MX10 uit de Morfinekluis te stelen. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Wacht niet langer, boek nu een zenuwslopend teamuitje in Apeldoorn!

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 152 recensies
Jeroen Reinders
Jeroen Reinders
20. Oktober, 2023.
Vandaag voor het eerst als gezin een escaperoom gespeeld, en blijkt achteraf ook een pittige. Helaas is het ons niet gelukt maar wat een ervaring om dit samen als gezin te spelen. Aanrader en wat doet Mr X dit goed en enthousiast, compliment! Wij zijn enthousiast 🤩
Peter Hulstein
Peter Hulstein
18. Oktober, 2023.
Met ons gezin een fantastische middag gehad. Vanaf de parkeerplaats direct aan de slag. Niets is wat het lijkt.
thouraya kopp
thouraya kopp
24. September, 2023.
Super leuke escape room, met veel interactie. Ook een ander begin dan dat je gewend ben van een escape room! Zeker een aanrader:)
Kyra D
Kyra D
10. September, 2023.
Echt een waanzinnige escaperoom! Zit fantastisch in elkaar qua spel en decor. Verrassende elementen en vanaf het moment van aankomst begint de spanning direct en zit je 100% in het spel. Het niveau van de puzzels is uitdagend, maar wel haalbaar. Na onze geslaagde missie werden we door de eigenaresse ontzettend vriendelijk ontvangen en nam ze ons nog even mee de escaperoom door. Daar vertelde ze wat dingen over de escaperoom zelf en wat leuke dingen die ze gezien had van onze missie. Echt een geweldige ervaring! Vind het jammer dat ik het niet nog een keer kan spelen!
Reena Nijkamp
Reena Nijkamp
16. Augustus, 2023.
Wat een te gekke escaperoom. We hebben al aardig wat kamers gedaan maar dit is tot nu toe echt de beste! Ondanks dat we het net niet hadden gehaald. Echt een aanrader
Martijn van den Berg
Martijn van den Berg
12. Augustus, 2023.
Heel heel heel erg van deze escape room genoten. 90 minuten vol avontuur en spanning, zou hem iedereen aanraden! Gamemaster was ook een top gozer! alleen jammer dat hij niet van stoomtreinen houdt 😉
Melissa Van Middendorp
Melissa Van Middendorp
12. Augustus, 2023.
Wat een super escape room! Hele leuke toevoeging aan het begin. Het is echt een experience en wordt goed ingeleid. Ook na de escaperoom de kamer met de gamehost doorgelopen om eventuele stappen door te nemen. Er word tijd voor je vrij gemaakt achteraf! Al met al top! Ik raad aan deze escaperoom te spelen als het donker is buiten.
Angelique Dek
Angelique Dek
8. Augustus, 2023.
Onwijs leuke escape! Ook zeer gevarieerd, wat het superleuk maakt. Echt een aanrader! 🙂 Personeel was ook heel vriendelijk!
Alexander
Alexander
8. Augustus, 2023.
Afgelopen vrijdag hebben we met 3 collega's deze escaperoom gedaan. Enkele hadden nog geen ervaring, eentje had er al 9 gedaan en ik 3. Toch merkten we dat iedereen even veel inbreng in de kamers had. En, ja wat een leuke ervaring!!!. De kamers zijn tip top afgestemd op het thema! Goed onderhouden, netjes, schoon. En hele mooie onderdelen erin, welke je door logisch nadenken goed te volgen zijn. Onderdelen die ik nog niet was tegen gekomen in andere escaperooms. bijvoorbeeld een leuk mini spel zit erin. Wat deze escaperoom voor mij en de collega die al 9 heeft gedaan, op nummer 1 brengt. Is dat er acteurs aanwezig zijn en het begin via de mail gecommuniceerd wordt en je zelf actie mag ondernemen. Ook de manier waarop tips naar je toekomen is op een out-of-the-box manier gedaan. chapeau voor de creativiteit!! Als kleine toevoeging, voor volwassen mensen, raad ik je aan het tegen of in de avond te doen. Dan is de sfeer nog net iets extra's. Het is een wat afgelegen terrein wat ideaal is voor een inbraak! De eigenaresse had op het eind ons nog even door de kamers geleid. Je kon de toewijding en het enthousiasme in haar zien! Leuk om een aandenken mee te krijgen van een geslaagde escaperoom!

De Morfinekluis: Durf jij dit teamuitje in Apeldoorn aan?

Zin in een échte uitdaging? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Op het Zwitsalterrein is namelijk een geheimzinnig goedje met MX10 verborgen. Dit waardevolle sample is op de zwarte markt een fortuin waard en wordt streng bewaakt door de meedogenloze security. Maar jij en je team zijn niet bang voor een beetje spanning en avontuur, toch?

Bereid je voor op een bijzondere missie, waarbij jullie niet alleen moeten ontsnappen, maar ook moeten inbreken. Het avontuur begint al bij aankomst, waar jullie de eerste instructies ontvangen. De spanning zal langzaam maar zeker stijgen terwijl jullie je weg banen door verschillende uitdagende ruimtes. Maar let op: de beveiliging is pittig en een klein foutje kan fataal zijn!

Durven jullie dit aan? Boek dan nu dit teamuitje in Apeldoorn. Wie weet ben jij wel degene die het waardevolle sample bemachtigt en de held van het team wordt!

Combineer je teamuitje met andere belevenissen

Ben je het zat om steeds dezelfde voorspelbare uitjes te doen? Dan is het tijd om daar nu verandering in te brengen! Stel nu een onvergetelijk teamuitje in Apeldoorn samen én laat zien dat jouw team niet alleen slim is, maar ook cool en kalm kan blijven onder druk. 

En het beste van alles? Je kunt de spanning van onze escaperoom combineren met andere spannende activiteiten!