Vergaderruimte Apeldoorn

Hét uitzicht van het Zwitsal Terrein

Welkom in De Skylounge, dé perfecte vergaderruimte in Apeldoorn! Maak van jouw bijeenkomst een succes met onze luxe faciliteiten en een mooi uitzicht op het Zwitsal Terrein. Bij aankomst ontvang je een warm welkom met gratis koffie of thee.

Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vergadering. Onze vergaderruimte is voorzien van alle faciliteiten, zoals een beamer en geluidsinstallatie. Er is plaats voor maximaal 12 personen en met ons mooie uitzicht op het Zwitsal Terrein, zal de inspiratie vanzelf stromen. 

Reserveer deze vergaderlocatie!

Boek nu onze vergaderlocatie in Apeldoorn en geniet van een professionele omgeving met een persoonlijke touch. Wij staan garant voor een geslaagde bijeenkomst. Twijfel dus niet langer en reserveer snel jouw plek!

Vergaderen in Apeldoorn

Ervaar het in De Skylounge

De Skylounge is het juiste adres voor een professionele vergaderlocatie in Apeldoorn. Onze vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een luxe koffiemachine, toilet, bar en een ruim assortiment aan gekoelde frisdranken. Het uitzicht op het Zwitsal Terrein maakt de vergaderervaring compleet.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om jouw vergadering te combineren met een spannende missie in onze escape room. Een perfecte manier om de onderlinge communicatie te versterken en de teambuilding te bevorderen. En na afloop kan iedereen genieten van een gezellige borrel in onze bar.

Veelgestelde vragen

De Skylounge is een unieke vergaderruimte in Apeldoorn. Het heeft moderne faciliteiten en biedt een mooi uitzicht op het Zwitsal Terrein. De locatie is geschikt voor bijeenkomsten van maximaal 12 personen en biedt faciliteiten zoals een beamer, geluidsinstallatie, luxe koffiemachine, bar en gekoelde frisdranken.

Ja, naast de vergaderlocatie biedt De Skylounge de mogelijkheid om de vergadering te combineren met een spannende missie in escape room De Morfinekluis. Bovendien kan er na afloop van de bijeenkomst nog nageborreld worden in de bar van De Skylounge.

Apeldoorn heeft een groene en rustige omgeving die zich uitstekend leent voor inspirerende vergaderingen. Omringd door prachtige natuurgebieden zoals de Veluwe, biedt deze stad de mogelijkheid om de vergadering op een unieke manier te combineren met ontspanning in de natuur. Dankzij de centrale ligging is Apeldoorn ook nog eens gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Deze vergaderruimte in Apeldoorn is dus ideaal voor bedrijven uit het hele land.

Een vergadering in de Sky Lounge is met elk uitje dat we aanbieden te combineren.