Bemachtig jij samen met jouw team de MX10?

Ga op missie

Achter slot en grendel en zwaar beveiligd

Vanaf € 149,95 per team

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkaloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. In 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernietigd… Op 1 sample na. Alleen dít sample kan gebruikt worden om de MX10 door te ontwikkelen, op de zwarte markt is het een vermogen waard.

Via verschillende, internationale bronnen hebben we vernomen dat de MX10 de locatie nooit heeft verlaten. Het is daar nog steeds. Achter slot en grendel en zwaar beveiligd. Hebben jij en je team het in je om omgezien in te breken de MX10 te bemachtigen?

Details

2-6 personen (max. 6 per missie)

90 minuten speelduur

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij onder begeleiding van volwassenen). Jonger dan 16? Bekijk dan ons kinderfeestje!

Ga de missie aan!

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen? Via onderstaande button kunnen jij en je team deze missie direct boeken!

Slaag jij voor deze spannende escape room in Apeldoorn?

Deze escape room in Apeldoorn is een echte beleving. Om de MX10 in handen te krijgen, moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook in de morfinekluis inbreken. De missie start buiten al. Na wat eerste instructies zal hier de kraak van de eeuw van start gaan. Zorg er wel voor dat je tijdens de missie uit handen van de bewakers weet te blijven.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en je team deze spectaculaire, mysterieuze en weergaloze escape room in Apeldoorn aan?

× Stel hier je vraag