Reviews

Gebaseerd op 49 recensies.
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
2022-07-31
Vandaag met 2 kinderen van 11 en 14 jaar en 2 volwassenen de Morfinekluis geprobeerd te kraken. Na 1 eerdere escaperoom ervaring nu met het gezin deze escaperoom gedaan. Wat een fantastische ervaring bij de Morfinekluis! We hebben heel veel plezier gehad en voor onze zoon die het soms toch stiekem wel een beetje spannend vond, heeft Rob zelfs nog wat aanpassingen verricht. Echt top!! Meer gaan we er niet over verklappen, dat moet je zelf komen meemaken. Wij raden deze 1,5 uur durende escaperoom zeker aan, ook voor gezinnen met kinderen vanaf een jaartje of 10. Hij is het geld zeker waard!
André Koops
André Koops
2022-07-30
Mark Leusink
Mark Leusink
2022-07-28
Met het gezin (2 kinderen, 11 + 14 jaar) deze escape room gedaan. Was een erg geslaagd uitje. Puzzels zaten goed in elkaar. Kamers waren mooi vormgegeven. Kinderen konden een goede bijdrage leveren. Enthousiaste spelleider ook die achteraf de puzzels nog toelichtte. Aanrader!
Saskia Wolleghem
Saskia Wolleghem
2022-07-28
Super leuke ervaring, vanaf het eerste moment zit je helemaal in de beleving doordat je ook moet inbreken, dus niet eerst een verhaaltje met uitleg, gewoon gaan! Er zitten genoeg elementen in dat het de hele tijd spannend blijft, leuke puzzels en opdrachten. Het is een mooi geheel en zeker een aanrader om te doen!
Patricia Ros
Patricia Ros
2022-07-27
Ontzettend gave escaperoom…je moet er proberen in te komen en weer eruit! Supertoffe puzzels en de nodige spanning! We hadden het idee dat we in een film meespeelden! Ook fijn dat er rekening wordt gehouden met alle leeftijden. Net spannend genoeg op bepaalde momenten, we werden goed in de gaten gehouden. En na afloop nog samen alles doorgelopen met de enthousiaste eigenaar. Ga deze doen mensen, by far de gaafste room die wij met het gezin gedaan hebben!
Karlijn Kuipers
Karlijn Kuipers
2022-07-27
Deze was echt FANTASTISCH!
Hendrik Jan Verheijen
Hendrik Jan Verheijen
2022-07-27
Echt geweldige en spannende ervaring. Inbreken, bewakers, rondes, camera's uitschakelen. Wel met minimaal groep van vier doen want er komt genoeg op je af.
Marco “Illuminated” Elskamp
Marco “Illuminated” Elskamp
2022-07-18
Mike Schut
Mike Schut
2022-07-12
Enorm leuk gedaan! Leuke escape room!
Matthijs van Ree
Matthijs van Ree
2022-07-10
Hele leuke escape room, goede puzzels alles is heel goed bedacht. Was het geld meer dan waard.
Een hele gave escaperoom!! Het spel start direct als je je auto hebt geparkeerd. De Zwitsalfabriek is een spannende locatie wat de hele beleving bij het verhaal nog leuker maakt. De kamers zitten goed in elkaar en naar mate de tijd vordert wordt het steeds spannender! Kortom echt een aanrader!!
K. van Hulst
Afgelopen maandag voor het eerst een escaperoom gedaan. Wat een ervaring👍👍👍 Het was ontzettend leuk om te doen. Mooie ruimtes, alles tot in de puntjes verzorgd en verrassende wendingen die je niet verwacht.

Fam. Klein Oonk
Ik heb voor weergaloze stunts gestaan, maar dit overtrof al mijn verwachtingen. #ingewikkeld

A. Houdini
Het was werkelijk een unieke ervaring. Het team van De Morfinekluis hebben hun fantasie en creativiteit ruim baan gegeven om een realistische situatie te scheppen voor een groots avontuur. De escaperoom geschikt voor jong en oud, doordat het team, indien nodig, gedoseerd hints geeft om de missie gaande te houden maar zodanig dat je anderhalf uur avontuur beleeft. Je gaat helemaal op in het spel om maar niet gepakt te worden door de bewaker. Dit maakte de beleving wel extra spannend.

De missie begint thuis al, omdat je een paar uur van tevoren pas de instructies via email krijgt. Dan moet je naar Apeldoorn en moet je buiten eerst uitvinden hoe je binnenkomt. Het team van de morfinekluis zorgt, met subtiele hints, ervoor dat het spel niet vastloopt en dat je een bijzonder leuke ervaring rijker bent. Helaas zijn wij uiteindelijk toch in de boeien geslagen met het zicht op de buit maar helaas geen tijd meer om de laatste puzzels op te lossen. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om zonder de buit proberen te ontsnappen, maar daar hadden we niet eens aan gedacht. Als je zo dichtbij bent, wil je toch je doel bereiken.

De hele set bestaat uit diverse ruimtes waarvoor je iedere keer puzzels moet oplossen. Hierbij zijn soms alternatieve oplossingen mogelijk. Voor ons vieren was het voor het eerst dat we een escaperoom deden. Deze heeft ons zeker enthousiast gemaakt voor een volgende. De spel missie was het bemachtigen van de experimentele morfine, maar gezien het beleefde avontuur vonden wij de missie toch geslaagd.
M. van den Berg

Deel hier je ervaring over je missie!