Veelgestelde vragen

Ik heb 2 tot 6 man nodig voor deze missie. Met meer of minder gaan we de klus niet kunnen klaren.

Ik vertrouw de missie niet zomaar aan iedereen toe! Je moet de nodige skills hebben om je een weg in en uit de Morfinekluis te banen. Ik weet niet hoe de situatie daar is, maar ik kan me voorstellen dat je mobiel moet zijn en goed zicht moet hebben. Wees op elke situatie voorbereid. Kleine criminelen kunnen helpen, maar dan wel vanaf 10 jaar en onder begeleiding.

Nee, onze escaperoom is helaas niet rolstoelvriendelijk. We hebben enkele fysieke uitdagingen en obstakels die het navigeren met een rolstoel onmogelijk maken. Voor deze escaperoom is mobiliteit en goed zicht vereist.

Bang geworden? Je kan de missie helaas niet annuleren. Afspraak is afspraak en als we die aangaan, verwacht ik dat je die nakomt. We kunnen altijd kijken of een andere datum of tijdstip lukt voor jullie en voor mij.

Ik heb me laten vertellen dat er in de Morfinekluis meerdere zogeheten ‘noodstops’ zitten. Deze zijn te herkennen aan de verwijzing erbij. Weet wel, dat onze missie dan direct gestopt wordt en jij en je hele team direct opgepakt worden.

Ja, het is mogelijk om als zwangere de missie te spelen, maar we raden aan om voorzichtig te zijn bij het uitvoeren van sommige onderdelen. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat je op eigen verantwoordelijkheid aan deze activiteit deelneemt.

Yes it is! Wanneer je een internationaal team samenstelt, dan kan de missie ook in het Engels volbracht worden.

Weet je zeker dat je collega’s geschikt zijn voor een opdracht als deze!? Ik vertrouw op je instinct, maar als jullie gezien worden trek ik mijn handen er vanaf.

Een factuur is mogelijk, maar voordat je de missie start, moet deze wel voldaan zijn.

Lijkt jou dat verstandig? Ons niet! In onze escaperoom willen we dat je scherp en alert bent om alle hindernissen en obstakels met succes te overwinnen. Wij schenken dus geen alcohol: geniet van de missie zonder een glaasje op!

Ik heb het gebied gescand en heb hiervoor de perfecte locatie gevonden. Ik stuur je de belangrijkste informatie 2 uur voor aanvang van de missie.

Wat denk je zelf? Zorg voor de start van de missie zelf dat je leeg bent. Liefst op een niet te herleiden plaats. Ik zorg dat er na de missie iets voor je geregeld is.

Vast wel, dat zie je dan vanzelf.

De morfinekluis zelf cadeau doen aan iemand zal lastig worden. Je kan de missie uitbesteden, maar ik ontvang dan graag naam en rugnummer van diegene. Op deze pagina is het mogelijk om een missie uit te besteden.

Liever niet, maar als je het via de contactpagina probeert, sta ik je misschien te woord