Escapen in de Morfinekluis

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op de meest gestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen van De Morfinekluis! Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen over onze escape room. Of je nu wilt weten hoe je een reservering maakt, wat de spelregels zijn, of wat je kunt verwachten tijdens je bezoek, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt. Als je vraag hier niet wordt beantwoord, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Veel plezier en succes met je missie!

Met hoeveel personen is de missie te doen?

Ik heb 2 tot 6 man nodig voor deze missie. Met meer of minder gaan we de klus niet kunnen klaren.

Voor wie is de missie geschikt?

Ik vertrouw de missie niet zomaar aan iedereen toe! Je moet de nodige skills hebben om je een weg in en uit de Morfinekluis te banen. Ik weet niet hoe de situatie daar is, maar ik kan me voorstellen dat je mobiel moet zijn en goed zicht moet hebben. Wees op elke situatie voorbereid. Kleine criminelen kunnen helpen, maar dan wel vanaf 10 jaar en onder begeleiding.

Is "De Morfinekluis" rolstoelvriendelijk?

Nee, onze escaperoom is helaas niet rolstoelvriendelijk. We hebben enkele fysieke uitdagingen en obstakels die het navigeren met een rolstoel onmogelijk maken. Voor deze escaperoom is mobiliteit en goed zicht vereist.

Hoe kan ik de missie annuleren?

Bang geworden? Je kan de missie helaas niet annuleren. Afspraak is afspraak en als we die aangaan, verwacht ik dat je die nakomt. We kunnen altijd kijken of een andere datum of tijdstip lukt voor jullie en voor mij.

Ik heb paniekaanvallen / epilepsie / claustrofobie, kan ik de missie beëindigen als ik dat wil of als er iets misgaat?

Ik heb me laten vertellen dat er in de Morfinekluis meerdere zogeheten ‘noodstops’ zitten. Deze zijn te herkennen aan de verwijzing erbij. Weet wel, dat onze missie dan direct gestopt wordt en jij en je hele team direct opgepakt worden.

Zwanger? Kan ik als zwangere de missie veilig spelen?

Ben je zwanger, geef het altijd aan ons door! En ja, het is mogelijk om als zwangere de missie te spelen, maar we raden aan om voorzichtig te zijn bij het uitvoeren van sommige onderdelen. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat je op eigen verantwoordelijkheid aan deze activiteit deelneemt.

Is de missie ook in een andere taal mogelijk?

Yes it is! Wanneer je een internationaal team samenstelt, dan kan de missie ook in het Engels volbracht worden.

Ik wil er een bedrijfsuitje van maken. Kan ik op factuur betalen?

Weet je zeker dat je collega’s geschikt zijn voor een opdracht als deze!? Ik vertrouw op je instinct, maar als jullie gezien worden trek ik mijn handen er vanaf. Een factuur is mogelijk, maar voordat je de missie start, moet deze wel voldaan zijn.

Wordt er alcohol geschonken in De Morfinekluis?

Lijkt jou dat verstandig? Ons niet! In onze escaperoom willen we dat je scherp en alert bent om alle hindernissen en obstakels met succes te overwinnen. Wij schenken dus geen alcohol: geniet van de missie zonder een glaasje op!

Zijn er parkeermogelijkheden?

Ik heb het gebied gescand en heb hiervoor de perfecte locatie gevonden. Ik stuur je de belangrijkste informatie 2 uur voor aanvang van de missie.

Is er een toilet aanwezig?

Wat denk je zelf? Zorg voor de start van de missie zelf dat je leeg bent. Wil dat nou niet lukken regel ik wel iets.

Kan ik ergens mijn spullen laten?

Vast wel, dat zie je dan vanzelf.

Kan ik "De Morfinekluis" cadeau doen aan iemand en hoe werkt dit dan?

De morfinekluis zelf cadeau doen aan iemand zal lastig worden. Je kan de missie uitbesteden, maar ik ontvang dan graag naam en rugnummer van diegene. Op deze pagina is het mogelijk om een missie uit te besteden.

Kan ik jullie telefonisch bereiken?

Liever niet, maar als je het via de contactpagina probeert, sta ik je misschien te woord

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

Kom escapen in
De Morfinekluis

Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Wij dagen je uit voor een onvergetelijke escape-ervaring! Jouw missie begint buiten met spannende instructies die je voorbereiden op de kraak van de eeuw. Misleid de bewakers, kraak de kluis en bemachtig de MX10, alles binnen 90 zenuwslopende minuten. Heb jij het lef om deze missie tot een goed einde te brengen? Boek nu en bewijs je moed!

× Stel hier je vraag