Ga de missie aan

Escape room Veluwe

Anders dan andere escape rooms op de Veluwe

Vanaf € 149,95 per team

Spannend, uitdagend en anders dan andere escaperooms op de Veluwe. Niet alleen ontsnappen, maar ook inbreken is jouw missie!

Op zoek naar een escape room op de Veluwe? Kom dan naar De Morfinekluis en ervaar een meeslepend avontuur! Werk samen met je vrienden, familie of collega’s om binnen 90 minuten de beruchte morfinekluis te kraken. Maar pas op, bewakers houden de wacht en je moet onder de radar blijven!

Onze escape room is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Hier moet je namelijk niet alleen ontsnappen, maar ook inbreken. Durf jij het aan? Boek nu en laat je meeslepen door onze uitdagende escape room op de Veluwe!

Boek een missie

Wil je een spannend uitje op de Veluwe beleven? Ga samen met je familie, vrienden of collega’s de kraak van de eeuw aan. Boek nu deze escape room in Apeldoorn voor een onvergetelijke ervaring.

2-6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassenen)

Veelgestelde vragen

Wat voor missie staat ons te wachten op de Veluwe?

Stap in de schoenen van een ervaren inbreker en waag je aan de ultieme uitdaging: Escape Room De Morfinekluis. Hier moet je samen met je team inbreken en het waardevolle sample met MX10 proberen te stelen. Dit terwijl de bewakers er alles aan doen om jullie te pakken te krijgen. Laat je vaardigheden spreken en kraak de kluis voordat het te laat is. Ben jij dapper genoeg om deze spannende escape room op de Veluwe aan te gaan?

Is deze escape room geschikt voor kinderen?

‘De Morfinekluis’ is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Wij gaan er vanuit dat ze op deze leeftijd in staat zijn om de puzzels, raadsels en andere uitdagingen op te lossen. Hiernaast is de missie wel spannend maar zeker niet eng. Het is dus een goed idee om een gezinsuitje in deze escape room op de Veluwe te boeken.

Is deze escape room makkelijk bereikbaar?

De Morfinekluis’ bevindt zich op het Zwitsalterrein in Apeldoorn (Gelderland). Dit terrein ligt op een steenworp afstand van de snelweg en is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Achter het pand zijn er gratis parkeerplekken. Hier zijn ook volop mogelijkheden voor elektrisch laden aanwezig. Deze escaperoom bevindt zich op de Veluwe. Dit uitje kun je dus prima combineren met een wandeling door de uitgestrekte natuurgebieden.

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

Beleef nu het leukste uitje op de Veluwe!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk familie-uitje, teamuitje of vriendenuitje? Bezoek dan escape room ‘De Morfinekluis’. De opdracht luidt: breek in, steel het sample met de MX10 en ontsnap. Uiteraard ongezien en zonder betrapt te worden.

‘De Morfinekluis’ is een escape room op de Veluwe. Dit uitje kun je dus prima combineren met een andere leuke activiteit. Ook als je vakantie viert in Vierhouten, Elspeet, Nunspeet, Epe, Oene, Vaassen of Emst, is het leuk om deze escape room te bezoeken.

× Stel hier je vraag