Escaperoom nabij Zutphen

Op zoek naar een escaperoom in de buurt van Zutphen? Kom dan escapen in De Morfinekluis.

Deze escaperoom is een echte beleving. Om hiervoor te slagen, moet je naast ontsnappen ook inbreken. Ga nu de kraak van de eeuw in De Morfinekluis aan.

De missie

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkoloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. Vanaf 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10.

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernieting… Op 1 sample na.

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga op missie in De Morfinekluis

Blijf uit handen van de bewaking en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze escaperoom nabij Zutphen te kraken?

Reviews

Gebaseerd op 78 recensies.
Hugo Dirks
Hugo Dirks
29. December, 2022.
Esther Van Den Brandt
Esther Van Den Brandt
27. December, 2022.
Super origineel en spannend. Tot nu toe onze leukste escape room ervaring
HeyDay
HeyDay
25. December, 2022.
Echt een enorm vette escaperoom! Het was super spannend en enorm lastig maar onwijs leuk!
Raffaele Signore
Raffaele Signore
20. December, 2022.
Stille locatie wat goed past bij de opdracht. Anders dan andere escape rooms omdat je hier dus moet inbreken. Eigenaresse snapt de groep en past aan waar nodig. Absolute aanrader!
Alfred Nieuwenhuis
Alfred Nieuwenhuis
12. December, 2022.
Leuke Escape Room!
Miranda Wildbret
Miranda Wildbret
8. December, 2022.
Wij waren met twee volwassenen en vier tieners. Was leuk en uitdagend, samen gewerkt en samen gelachen! Voor de meeste van ons de eerste keer naar een escaperoom, (met hier en daar een hint en tip) net te doen binnen de tijd 😉 In boomertaal: Dikke tip dit!
Arno H
Arno H
5. December, 2022.
Een aantal dingen waar je toch over na moet denken en een paar enigszins angstige momenten. Leuke uitleg na afloop van deze escaperoom. Kijk uit naar een toekomstige volgende kamer van hun.
Marjanne Wind-Lokhorst
Marjanne Wind-Lokhorst
4. December, 2022.
Jolanda Izelaar
Jolanda Izelaar
29. November, 2022.
Een super gave escape room. Het was voor ons de eerste keer dus verder kunnen we het niet vergelijken maar we vonden het allemaal super vet. Het is spannend, lijkt wel of je in een film speelt. Voor een eerste keer was het waarschijnlijk beter geweest om een iets minder moeilijke escape room te kiezen maar dit is zeker een aanrader. Echt heel goed opgezet en de aankleding van de ruimtes is ook heel goed gedaan. Wij hebben enorm genoten!
Madelon B
Madelon B
23. November, 2022.
Super gave ervaring. Onze eerste missie ever… niet gedacht maar….we hebben het geredt. Wij vinden het zeker een aanrader, wel moet je mobiel zijn. Makkelijk te reserveren, vriendelijke mailwisseling. En een verrassend begin… en eigenlijk ook best een spannend eind💪👍

Op zoek naar een escaperoom in de buurt van Zutphen?

Ben je op zoek naar een bijzonder uitje in de buurt van Zutphen? Kom dan escapen in De Morfinekluis. Maar let op: in deze unieke escaperoom heb je zowel inbreken als ontsnappen als missie.

Ontsnappen doe je door het oplossen van allerlei raadsels en opdrachten. Hiervoor heb je 90 zenuwslopende minuten de tijd. Durven jij en jouw vrienden, collega’s of familie deze spannende, mysterieuze en spectaculaire escaperoom nabij Zutphen aan?

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar een spannende escaperoom in de buurt van Zutphen? Stap dan in de auto richting Apeldoorn. Binnen een half uurtje arriveer je op de plek van bestemming: Escape Room De Morfinekluis.  Achter het pand vind je gratis parkeerplekken. Hier zijn ook elektrische laadpalen aanwezig.

Reis je met het OV? Pak dan de trein vanuit Zutphen richting Apeldoorn Centraal Station. Vanaf hier kun je met buslijn 14 naar halte Zwitsal reizen.

Zocht je op “escaperoom Zutphen”? Dan is dus niet Zutphen maar escaperoom De Morfinekluis in Apeldoorn “the place to be”.