Escape Room De Morfinekluis

Nieuw, sensationeel en anders dan alle andere escape-ervaringen. Niet alleen escapen, maar ook inscapen is jouw missie in deze escape room in Apeldoorn!

Tussen 1952 en 2011 werd er op het Zwitsalterrein gewerkt aan de ontwikkeling van alkaloïde pijnstillers. Er werd codeïne en morfine geproduceerd. In 2009 werd er in het diepste geheim gewerkt aan een totaal nieuw soort morfine. Projectnaam: MX10. 

In 2011 werd de fabriek, en daarmee de ontwikkeling van MX10, plotseling stilgelegd. Hoewel de voorlopige resultaten er zeer veelbelovend uitzagen, werd de reeds geproduceerde morfine vernietigd… Op 1 sample na

De Morfinekluis
Video afspelen

Ga de missie aan!

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

Durf jij deze escape room aan?

In deze escape Room in Apeldoorn beleef je een adrenalineverhogende missie die je niet snel vergeet. Jouw doel? Ontrafel raadsels en puzzels, ontwijk de bewakers en kraak de kluis om de zwaar beveiligde MX10 te bemachtigen. 

De missie start buiten waar jouw team de eerste instructies krijgt. Met 90 zenuwslopende minuten op de klok is het cruciaal om op te schieten en scherp te blijven. Durven jij en je team deze spectaculaire, mysterieuze en weergaloze escape room in Apeldoorn aan? Bereid je voor op een ervaring vol spanning en sensatie.

Veelgestelde vragen

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen binnen een bepaalde tijd (90 minuten) moet proberen te ontsnappen. Hiervoor is het nodig om diverse puzzels en raadsels op te lossen. In deze escape room is het doel om de kluis te kraken en het sample met MX10 veilig te stellen.

Bij de meeste escape rooms zit je opgesloten in een kamer. Bij De Morfinekluis is dit niet het geval. Hier moet je namelijk zowel ontsnappen als inbreken.

Clues kunnen allerlei vormen aannemen, zoals geschreven aanwijzingen, verborgen voorwerpen, symbolen, codes, geluiden of lichten. Ze zijn verspreid door de hele kamer of het spel. Een goede samenwerking en communicatie met je medespelers zijn cruciaal om deze aanwijzingen te ontdekken.