Uitje Apeldoorn

Tijdens dit spectaculaire uitje in Apeldoorn moet je zowel ontsnappen als inbreken!

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en beleef een spannend uitje in Apeldoorn! Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, deze escape room is de perfecte manier om samen te werken, je brein te kraken en je probleemoplossende vaardigheden te testen.

Onze escape room is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder en biedt een unieke en uitdagende belevenis. Ideaal voor een gezellig uitje met vrienden of familie, maar ook perfect als teambuilding activiteit voor bedrijven. Boek nu een spectaculair uitje in Apeldoorn!

De Morfinekluis
Video afspelen

Ontdek al onze uitjes

Ben je op zoek naar spannende activiteiten in Apeldoorn die je met de escape room kunt combineren? Wij hebben nog veel meer te bieden! Ontdek ons diverse aanbod aan leuke en uitdagende uitjes in Apeldoorn en maak je dag compleet.

Verraderstafel

Ben je op zoek naar een uitje vol met mysterie en intriges? Ontmasker nu de verrader tijdens een spannend en uitdagend spel aan onze Verraderstafel.
2- 6 personen

Hang out lounge

Met meer dan 6 personen escapen? Ook dat is mogelijk. Terwijl de eerste groep op missie is, vermaken de anderen zich met leuke spelletjes in de hang out lounge.
Max. 3 groepen

Vergaderlocatie

Vergader in stijl met gratis koffie, luxe faciliteiten en een mooi uitzicht op het Zwitsal Terrein. Inclusief beamer en geluidsinstallatie. Reserveer nu.
Max. 20 personen

Bomkoffer

In de Sky Lounge is er een tikkende bomkoffer gevonden. Durft jouw team het aan om deze koffer te ontmantelen binnen de vastgestelde tijd? Maak je klaar voor een explosieve uitdaging!
Max. 30 minuten

Escape Kist

Deze kist is niet voor watjes. Samen met jouw team heb je slechts één uur om de kist te kraken. Werk samen, blijf gefocust en laat zien dat jullie deze zenuwslopende uitdaging met elkaar aankunnen!
Max. 6 personen

Pubquiz

Ben je op zoek naar een leuk avondje uit in Apeldoorn? Kies dan voor onze uitdagende pubquiz. Daag nu je vrienden, familie of collega's uit, en beleef een gezellige avond vol entertainment.
Min. 10 personen
Beleef een spectaculair uitje in Apeldoorn

Bedrijfsuitje

Beleef samen met jouw collega's een onvergetelijk bedrijfsuitje.
Bedrijfsuitje

Familie-uitje

Geniet samen met je gezin van een onvergetelijk familie-uitje.
Familie-uitje

Kies voor een compleet dagje uit in Apeldoorn

Als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend uitje in Apeldoorn, is De Morfinekluis zeker de moeite waard. Hier krijg je namelijk samen met je vrienden, familie of collega’s de kans om je brein te kraken. Bovendien is dit uitje een unieke en opwindende belevenis die je nooit meer vergeet. Je wordt volledig ondergedompeld in een spannend en uitdagend scenario, waardoor je je even helemaal kunt losmaken van de dagelijkse sleur.

Tot slot heeft de stad Apeldoorn veel te bieden. Je kunt een bezoek aan De Morfinekluis perfect combineren met een wandeling door het prachtige centrum of een bezoek aan een van de vele attracties, zoals Paleis Het Loo of de Apenheul. Of combineer de escape room met één van onze andere leuke uitjes.