Reviews

Gebaseerd op 97 recensies
Cees Ripperda
Cees Ripperda
5. Maart, 2023.
Super geregeld en super spannend echt een aanrader ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Kim Bongers
Kim Bongers
4. Maart, 2023.
Super leuk om een keer tedoen ! Zeker een aanrader dit !
Jolanda Bosma
Jolanda Bosma
4. Maart, 2023.
Een aanrader! Super voor elkaar!๐Ÿ˜Š
Carmen Broerken
Carmen Broerken
4. Maart, 2023.
Super in elkaar gezet!!! Een echte aanrader!!!
Jarno Goedkoop
Jarno Goedkoop
4. Maart, 2023.
Zeer leuke escaperoom. Het spel begint al met het mailtje wat je vooraf krijgt. Leuk om moeite te moeten doen om binnen te komen en binnen 90 min. weer naar buiten. Er is veel aandacht besteed aan de spullen en het verhaal. Zeer nette en uitdagende escaperoom. Vriendelijke personeel. Zeker de moeite waard. Aanrader!
Ronald Schuurman
Ronald Schuurman
3. Maart, 2023.
Zeer gave escaperoom!! Het enthousiasme van de beheerders spat er aan alle kanten vanaf. Super genoten!!
iviaarten
iviaarten
28. Februari, 2023.
Prima escaperoom, leuk gespeeld met team van 6.
Thijs Rijnbergen
Thijs Rijnbergen
26. Februari, 2023.
Leuke escaperoom, uitdagend op het niveau van de groep - we waren met 2 jonge kinderen, speelden ze heel goed op in ๐Ÿ‘
Mandy Nijskens
Mandy Nijskens
19. Februari, 2023.
Mijn dochter heeft deze escaperoom gedaan voor haar kinderfeestje in groep 8 en ze vonden het werkelijk fantastisch! Heel erg spannend en goede begeleiding.
Een hele gave escaperoom!! Het spel start direct als je je auto hebt geparkeerd. De Zwitsalfabriek is een spannende locatie wat de hele beleving bij het verhaal nog leuker maakt. De kamers zitten goed in elkaar en naar mate de tijd vordert wordt het steeds spannender! Kortom echt een aanrader!!
K. van Hulst
Afgelopen maandag voor het eerst een escaperoom gedaan. Wat een ervaring๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Het was ontzettend leuk om te doen. Mooie ruimtes, alles tot in de puntjes verzorgd en verrassende wendingen die je niet verwacht.

Fam. Klein Oonk
Ik heb voor weergaloze stunts gestaan, maar dit overtrof al mijn verwachtingen. #ingewikkeld

A. Houdini
Het was werkelijk een unieke ervaring. Het team van De Morfinekluis hebben hun fantasie en creativiteit ruim baan gegeven om een realistische situatie te scheppen voor een groots avontuur. De escaperoom geschikt voor jong en oud, doordat het team, indien nodig, gedoseerd hints geeft om de missie gaande te houden maar zodanig dat je anderhalf uur avontuur beleeft. Je gaat helemaal op in het spel om maar niet gepakt te worden door de bewaker. Dit maakte de beleving wel extra spannend.

De missie begint thuis al, omdat je een paar uur van tevoren pas de instructies via email krijgt. Dan moet je naar Apeldoorn en moet je buiten eerst uitvinden hoe je binnenkomt. Het team van de morfinekluis zorgt, met subtiele hints, ervoor dat het spel niet vastloopt en dat je een bijzonder leuke ervaring rijker bent. Helaas zijn wij uiteindelijk toch in de boeien geslagen met het zicht op de buit maar helaas geen tijd meer om de laatste puzzels op te lossen. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om zonder de buit proberen te ontsnappen, maar daar hadden we niet eens aan gedacht. Als je zo dichtbij bent, wil je toch je doel bereiken.

De hele set bestaat uit diverse ruimtes waarvoor je iedere keer puzzels moet oplossen. Hierbij zijn soms alternatieve oplossingen mogelijk. Voor ons vieren was het voor het eerst dat we een escaperoom deden. Deze heeft ons zeker enthousiast gemaakt voor een volgende. De spel missie was het bemachtigen van de experimentele morfine, maar gezien het beleefde avontuur vonden wij de missie toch geslaagd.
M. van den Berg

Deel hier je ervaring over je missie!