Reviews

Gebaseerd op 64 recensies.
Olga Toк
Olga Toк
13. November, 2022.
Super leuke escape room, interessant en uitdagend! Gedaan met 4 volwassenen en 2 kinderen van 9, iedereen vond het super!
Jelle Post
Jelle Post
12. November, 2022.
Super escaperoom! Goed vermaakt en een genoeg goede uitdagingen.
Lenneke Roffel
Lenneke Roffel
9. November, 2022.
Tom Adriaensen
Tom Adriaensen
1. November, 2022.
Erg leuke kamer. De Halloween-editie was ook de moeite waard. Graag komen we nog eens terug als er ooit een nieuwe kamer is!
Ozan Kocak
Ozan Kocak
27. Oktober, 2022.
100% aanrader!! Tijdens Helloween een eng thema. Was echt super gaaf !
Suzan ileri
Suzan ileri
27. Oktober, 2022.
Wij zijn naar Halloween editie geweest van de morfinekluis. Ik vond het zo scary waardoor ik braincrash kreeg. Ze hebben echt heel goed werk neergezet. Het enge sfeer, aankleding van de ruimtes, acteurs verdienen een award, ze speelden echt heel goed, het verhaal had vleugje geschiedenis,zelfs de wachtruimte was aangepakt. Top gedaan Dank jullie wel voor deze scary ervaring
Bea Esman
Bea Esman
24. Oktober, 2022.
Wat een leuke in/escaperoom. De spanning is ruim voor het spel al aanwezig. De uitdagingen zijn prima te doen. De spanning van het "gesnapt" worden maakt het alleen maar leuker. Goed verhaal! De enthousiaste eigenaar maakt het plaatje compleet. Ook voor beginnelingen is dit een prima kamer om te spelen. Hier wordt dan rekening mee gehouden.
Joost van Dongen
Joost van Dongen
23. Oktober, 2022.
Geweldige escaperoom met vele leuke en originele puzzles die moeten worden opgelost en waarbij ook de twee jongsten van 12 prima mee konden doen! Aanrader!
Patricia vanLuijk
Patricia vanLuijk
20. Oktober, 2022.
Wat hebben wij vandaag een fantastische ervaring gehad in de morfinekluis!! Alles zat fantastisch in elkaar. Dingen werden creatief opgelost (er brak een sleutel, maar dit was snel opgelost). Echt een aanrader voor een ieder!!! Bedankt voor deze super ervaring en het goede contact vooraf!
Herma Boeve
Herma Boeve
20. Oktober, 2022.
Geslaagd kinderfeestje! Ze hebben genoten! Veel uitdaging en spanning.
Een hele gave escaperoom!! Het spel start direct als je je auto hebt geparkeerd. De Zwitsalfabriek is een spannende locatie wat de hele beleving bij het verhaal nog leuker maakt. De kamers zitten goed in elkaar en naar mate de tijd vordert wordt het steeds spannender! Kortom echt een aanrader!!
K. van Hulst
Afgelopen maandag voor het eerst een escaperoom gedaan. Wat een ervaring👍👍👍 Het was ontzettend leuk om te doen. Mooie ruimtes, alles tot in de puntjes verzorgd en verrassende wendingen die je niet verwacht.

Fam. Klein Oonk
Ik heb voor weergaloze stunts gestaan, maar dit overtrof al mijn verwachtingen. #ingewikkeld

A. Houdini
Het was werkelijk een unieke ervaring. Het team van De Morfinekluis hebben hun fantasie en creativiteit ruim baan gegeven om een realistische situatie te scheppen voor een groots avontuur. De escaperoom geschikt voor jong en oud, doordat het team, indien nodig, gedoseerd hints geeft om de missie gaande te houden maar zodanig dat je anderhalf uur avontuur beleeft. Je gaat helemaal op in het spel om maar niet gepakt te worden door de bewaker. Dit maakte de beleving wel extra spannend.

De missie begint thuis al, omdat je een paar uur van tevoren pas de instructies via email krijgt. Dan moet je naar Apeldoorn en moet je buiten eerst uitvinden hoe je binnenkomt. Het team van de morfinekluis zorgt, met subtiele hints, ervoor dat het spel niet vastloopt en dat je een bijzonder leuke ervaring rijker bent. Helaas zijn wij uiteindelijk toch in de boeien geslagen met het zicht op de buit maar helaas geen tijd meer om de laatste puzzels op te lossen. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om zonder de buit proberen te ontsnappen, maar daar hadden we niet eens aan gedacht. Als je zo dichtbij bent, wil je toch je doel bereiken.

De hele set bestaat uit diverse ruimtes waarvoor je iedere keer puzzels moet oplossen. Hierbij zijn soms alternatieve oplossingen mogelijk. Voor ons vieren was het voor het eerst dat we een escaperoom deden. Deze heeft ons zeker enthousiast gemaakt voor een volgende. De spel missie was het bemachtigen van de experimentele morfine, maar gezien het beleefde avontuur vonden wij de missie toch geslaagd.
M. van den Berg

Deel hier je ervaring over je missie!