Reviews

Een hele gave escaperoom!! Het spel start direct als je je auto hebt geparkeerd. De Zwitsalfabriek is een spannende locatie wat de hele beleving bij het verhaal nog leuker maakt. De kamers zitten goed in elkaar en naar mate de tijd vordert wordt het steeds spannender! Kortom echt een aanrader!!
K. van Hulst
Afgelopen maandag voor het eerst een escaperoom gedaan. Wat een ervaring👍👍👍 Het was ontzettend leuk om te doen. Mooie ruimtes, alles tot in de puntjes verzorgd en verrassende wendingen die je niet verwacht.
Fam. Klein Oonk
Het was werkelijk een unieke ervaring. Het team van De Morfinekluis heeft hun fantasie en creativiteit ruim baan gegeven om een realistische situatie te scheppen voor een groots avontuur. Je gaat helemaal op in het spel om maar niet gepakt te worden door de bewaker. Dit maakte de beleving wel extra spannend.
M. van den Berg

Deel hier je ervaring over je missie!

Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!