Escape Room 3 personen

Willen jullie als drietal een spectaculaire belevenis ervaren? Ga dan op missie in een escape room voor 3 personen.

In deze escaperoom gaan jullie samen op missie. Hierbij is het doel om onder het toeziend oog van de bewakers de kluis te kraken. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten jullie zowel ontsnappen als inbreken. Durven jullie deze bloedstollende missie aan?

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een escape room voor 3 personen

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 3 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten.

Ga nu als drietal een spectaculaire missie aan!

Reviews

Gebaseerd op 97 recensies
Cees Ripperda
Cees Ripperda
5. Maart, 2023.
Super geregeld en super spannend echt een aanrader 👍👍👍
Kim Bongers
Kim Bongers
4. Maart, 2023.
Super leuk om een keer tedoen ! Zeker een aanrader dit !
Jolanda Bosma
Jolanda Bosma
4. Maart, 2023.
Een aanrader! Super voor elkaar!😊
Carmen Broerken
Carmen Broerken
4. Maart, 2023.
Super in elkaar gezet!!! Een echte aanrader!!!
Jarno Goedkoop
Jarno Goedkoop
4. Maart, 2023.
Zeer leuke escaperoom. Het spel begint al met het mailtje wat je vooraf krijgt. Leuk om moeite te moeten doen om binnen te komen en binnen 90 min. weer naar buiten. Er is veel aandacht besteed aan de spullen en het verhaal. Zeer nette en uitdagende escaperoom. Vriendelijke personeel. Zeker de moeite waard. Aanrader!
Ronald Schuurman
Ronald Schuurman
3. Maart, 2023.
Zeer gave escaperoom!! Het enthousiasme van de beheerders spat er aan alle kanten vanaf. Super genoten!!
iviaarten
iviaarten
28. Februari, 2023.
Prima escaperoom, leuk gespeeld met team van 6.
Thijs Rijnbergen
Thijs Rijnbergen
26. Februari, 2023.
Leuke escaperoom, uitdagend op het niveau van de groep - we waren met 2 jonge kinderen, speelden ze heel goed op in 👍
Mandy Nijskens
Mandy Nijskens
19. Februari, 2023.
Mijn dochter heeft deze escaperoom gedaan voor haar kinderfeestje in groep 8 en ze vonden het werkelijk fantastisch! Heel erg spannend en goede begeleiding.

Kraak als drietal "De Morfinekluis"

Zijn jullie op zoek naar een escape room voor 3 personen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons security team daagt jullie als drietal uit om de Morfinekluis te kraken. Deze uitdaging is uitermate geschikt voor iedereen die wel wat van spektakel houdt. 

Wil je toch liever met meer of minder mensen escapen? Dat kan. De Morfinekluis is namelijk geschikt voor teams van 2 tot en met 6 personen.

Veelgestelde vragen

De Morfinekluis is geschikt voor teams van 2 t/m 6 personen.

Een escape room voor drietallen is over het algemeen hetzelfde als een escape room voor meer personen. Hieronder vind je een aantal verschillen:

  1. Minder mensen: In een escape room voor 3 personen heb je minder mensen om mee samen te werken. Dit betekent dat elke speler meer verantwoordelijkheid heeft, en ds ook meer betrokken moet zijn bij het spel.

  2. Meer uitdagingen: In sommige gevallen is een 3 persoons escaperoom uitdagender dan een escape room voor meer personen. Er zijn namelijk minder spelers om de puzzels op te lossen en om de aanwijzingen te vinden.

  3. Meer interactie: Met 3 spelers is er over het algemeen meer interactie tussen de teamleden. Dit komt doordat er minder mensen zijn om mee samen te werken.

  4. Meer focus: In een klein team focust elk teamlid zich meer op de uitdagingen en de taken die voorhanden zijn. Dit komt doordat er minder afleiding is van andere teamleden. En dit helpt weer bij het oplossen van complexe uitdagingen.

Over het algemeen vereist een escape room voor 3 personen meer samenwerking en communicatie tussen de teamleden. En elke persoon moet dan ook meer verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van de puzzels en het vinden van aanwijzingen. Door goed samen te werken en elkaars sterke punten te benutten, kan een team met 3 personen echter net zo succesvol zijn als teams van meer personen.