Escape Room 3 personen

Willen jullie als drietal een spectaculaire belevenis ervaren? Ga dan op missie in een escape room voor 3 personen.

Welkom in De Morfinekluis, waar jullie als drietal een bloedstollende missie aangaan! Hier hebben jullie één doel: het bemachtigen van een waardevol sample met MX10, onder het toeziend oog van scherpe bewakers. Het vergt al jullie skills, samenwerking en moed om binnen de tijd in te breken, te ontsnappen en de kluis te kraken.

Een missie in De Morfinekluis is niet voor zwakkelingen. Durven jullie desondanks deze uitdaging aan te gaan? Boek nu deze spannende escape room.

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een escape room voor 3 personen

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 3 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten. Ga nu als drietal een spectaculaire missie aan!

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 127 recensies
Pim Duterloo
Pim Duterloo
8. Juli, 2023.
Erg leuk, aanrader!
Marco Tent
Marco Tent
8. Juli, 2023.
Fantastische ervaring! Je waant je in het leven van een echte inbreker terwijl je op de heupen gezeten wordt door een beveiliger. Buiten om de gave interacties met de verschillende kamers, prijs ik graag het meedenkende vermogen van de begeleider. Niet binnen de tijd gehaald maar wel de ruimte gegund om het af te maken. Het is dat we niet meer sterren mogen geven🌟🌟🌟🌟🌟🌟
May Sophie
May Sophie
7. Juli, 2023.
Afgelopen weekend met zijn 3'en deze escaperoom gedaan. Soms erg spannend (dat lag meer aan onze angst), maar vooral erg leuk en ontzettend gelachen achteraf! De escaperoom zit goed in elkaar het gevoel van inbreken is uniek en leuk gedaan. Achteraf ook nog een praatje gemaakt met een vd eigenaren, die erg enthousiast vertelt over de room en de ervaringen. Op aanrader van hem staat de volgende alweer geboekt! Zeker een aanrader als je in de buurt bent!
sven Blokker
sven Blokker
30. Juni, 2023.
Wat een ontzettend leuke escape room is dit! Echt geweldig. Zeker aan te raden! Wij hebben het met 2 personen gedaan, en dit ging echt prima. We waren goed op elkaar ingespeeld en met nog een kwartier over hebben we het gehaald!
dion kostense
dion kostense
30. Juni, 2023.
Met twee personen de De Morfinekluis gespeeld. Ondanks dat we al redelijk veel ervaring hadden met escaperooms, bleek De Morfinekluis toch zeer vernieuwend. Ik zou deze kamer aanraden aan iedere escape-liefhebber!
Em Finn
Em Finn
27. Juni, 2023.
Wat een geslaagde middag was dit! Kinderfeestje met 6 meiden van 10-11 jaar. Echt een aanrader!!
Cindy Mentink
Cindy Mentink
26. Juni, 2023.
Wat een super escaperoom . Goed in elkaar gezet en een heel apart begin . Ook was het super spannend maar daar kom je wel achter als je deze gaat doen. Verder hebben we ongelooflijk gelachen. Een echte aanrader!
Sander en Cindy Burger
Sander en Cindy Burger
24. Juni, 2023.
Geweldig! Wat leuk dat deze escaperoom begint met inbreken i.p.v. ontsnappen; je zit dus voordat je eigenlijk begonnen bent, al helemaal in het verhaal. Nadat de inbraak gelukt was, begon het avontuur of eigenlijk de beleving, want dat is het. Het verhaal loopt lekker en met wat hints, we waren met 2 personen en dat is best uitdagend 🙂 is het ons uiteindelijk toch gelukt om weer de vrijheid te bereiken. En wat een prachtige room is dit; er is heel erg op de details gelet, de aankleding is mooi en wat een geweldige omgeving voor een escaperoom. Verder zijn we spelelementen tegen gekomen die we nog nooit ergens anders hebben gezien: leuk bedacht en het maakt deze kamer echt tot een aanrader voor iedereen. Na afloop was de ontvangst heel hartelijk en met een drankje erbij is alles nog even nabesproken.
Judith Marsman
Judith Marsman
12. Juni, 2023.
Super leuke escaperoom, echte aanrader, ondanks dat wij de missie niet gehaald hebben... vriendelijke mensen en erg leuk en gaaf in mekaar gezet.
Martijn Kraan
Martijn Kraan
11. Juni, 2023.
De leukste en levendigste escaperoom die ik ooit heb bezocht. Veel variatie, leuke verhaallijn: niet alleen maar puzzeltjes oplossen maar ook actieve handelingen (zonder in detail te treden want dat verklappen we te veel). De kinderen (10+) deden mee en vonden het ook geweldig. Na het kraken van de kluis nog een nababbeltje en fotomoment met de enthousiaste medewerker, die ons nog weer adviezen gaf voor volgende escaperooms in de toekomst. Deze is alvast een aanrader in elk geval!

Kraak als drietal "De Morfinekluis"

Zijn jullie op zoek naar een escape room voor 3 personen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons security team daagt jullie als drietal uit om de Morfinekluis te kraken. Deze uitdaging is uitermate geschikt voor iedereen die wel wat van spektakel houdt. 

Wil je toch liever met meer of minder mensen escapen? Dat kan. De Morfinekluis is namelijk geschikt voor teams van 2 tot en met 6 personen.

Veelgestelde vragen

Is jullie team niet compleet zonder die ene vriend die altijd alles beter weet? Of kunnen jullie wel een extra puzzelaar gebruiken? Geen zorgen, het is ook mogelijk om met meer dan 3 personen de Morfinekluis te kraken. Het maximum aantal spelers is 6, dus zorg dat jullie team niet te groot wordt en maak je klaar voor een spannende missie vol raadsels en mysteries.

Een escape room voor drietallen is over het algemeen hetzelfde als een escape room voor meer personen. Hieronder vind je een aantal verschillen:

  1. Minder mensen: In een escape room voor 3 personen heb je minder mensen om mee samen te werken. Dit betekent dat elke speler meer verantwoordelijkheid heeft, en ds ook meer betrokken moet zijn bij het spel.

  2. Meer uitdagingen: In sommige gevallen is een 3 persoons escaperoom uitdagender dan een escape room voor meer personen. Er zijn namelijk minder spelers om de puzzels op te lossen en om de aanwijzingen te vinden.

  3. Meer interactie: Met 3 spelers is er over het algemeen meer interactie tussen de teamleden. Dit komt doordat er minder mensen zijn om mee samen te werken.

  4. Meer focus: In een klein team focust elk teamlid zich meer op de uitdagingen en de taken die voorhanden zijn. Dit komt doordat er minder afleiding is van andere teamleden. En dit helpt weer bij het oplossen van complexe uitdagingen.

Over het algemeen vereist een escape room voor 3 personen meer samenwerking en communicatie tussen de teamleden. En elke persoon moet dan ook meer verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van de puzzels en het vinden van aanwijzingen. Door goed samen te werken en elkaars sterke punten te benutten, kan een team met 3 personen echter net zo succesvol zijn als teams van meer personen.