Escape Room 3 personen

Willen jullie als drietal een spectaculaire belevenis ervaren? Ga dan op missie in een escape room voor 3 personen.

Welkom in De Morfinekluis, waar jullie als drietal een bloedstollende missie aangaan! Hier hebben jullie één doel: het bemachtigen van een waardevol sample met MX10, onder het toeziend oog van scherpe bewakers. Het vergt al jullie skills, samenwerking en moed om binnen de tijd in te breken, te ontsnappen en de kluis te kraken.

Een missie in De Morfinekluis is niet voor zwakkelingen. Durven jullie desondanks deze uitdaging aan te gaan? Boek nu deze spannende escape room.

De Morfinekluis
Video afspelen

Boek een escape room voor 3 personen

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 3 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten. Ga nu als drietal een spectaculaire missie aan!

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

Kraak als drietal "De Morfinekluis"

Zijn jullie op zoek naar een escape room voor 3 personen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons security team daagt jullie als drietal uit om de Morfinekluis te kraken. Deze uitdaging is uitermate geschikt voor iedereen die wel wat van spektakel houdt. 

Wil je toch liever met meer of minder mensen escapen? Dat kan. De Morfinekluis is namelijk geschikt voor teams van 2 tot en met 6 personen.

Veelgestelde vragen

Is jullie team niet compleet zonder die ene vriend die altijd alles beter weet? Of kunnen jullie wel een extra puzzelaar gebruiken? Geen zorgen, het is ook mogelijk om met meer dan 3 personen de Morfinekluis te kraken. Het maximum aantal spelers is 6, dus zorg dat jullie team niet te groot wordt en maak je klaar voor een spannende missie vol raadsels en mysteries.

Een escape room voor drietallen is over het algemeen hetzelfde als een escape room voor meer personen. Hieronder vind je een aantal verschillen:

  1. Minder mensen: In een escape room voor 3 personen heb je minder mensen om mee samen te werken. Dit betekent dat elke speler meer verantwoordelijkheid heeft, en ds ook meer betrokken moet zijn bij het spel.

  2. Meer uitdagingen: In sommige gevallen is een 3 persoons escaperoom uitdagender dan een escape room voor meer personen. Er zijn namelijk minder spelers om de puzzels op te lossen en om de aanwijzingen te vinden.

  3. Meer interactie: Met 3 spelers is er over het algemeen meer interactie tussen de teamleden. Dit komt doordat er minder mensen zijn om mee samen te werken.

  4. Meer focus: In een klein team focust elk teamlid zich meer op de uitdagingen en de taken die voorhanden zijn. Dit komt doordat er minder afleiding is van andere teamleden. En dit helpt weer bij het oplossen van complexe uitdagingen.

Over het algemeen vereist een escape room voor 3 personen meer samenwerking en communicatie tussen de teamleden. En elke persoon moet dan ook meer verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van de puzzels en het vinden van aanwijzingen. Door goed samen te werken en elkaars sterke punten te benutten, kan een team met 3 personen echter net zo succesvol zijn als teams van meer personen.