Ga de missie aan

Escape room
3 personen

Escape room voor drie personen

Willen jullie als drietal een spectaculaire belevenis ervaren? Ga dan op missie in een escape room voor 3 personen.

Welkom in De Morfinekluis, waar jullie als drietal een bloedstollende missie aangaan! Hier hebben jullie één doel: het bemachtigen van een waardevol sample met MX10, onder het toeziend oog van scherpe bewakers. Het vergt al jullie skills, samenwerking en moed om binnen de tijd in te breken, te ontsnappen en de kluis te kraken. Let op: Een missie in De Morfinekluis is niet voor zwakkelingen. Durven jullie desondanks deze uitdaging aan te gaan? Boek nu deze spannende escape room.

Boek een escape room voor 2 personen

Bundel nu jullie krachten in deze escaperoom voor 3 personen. Wees de security te slim af en bemachtig samen het sample met MX10. Uiteraard zonder betrapt te worden en binnen 90 zenuwslopende minuten. Ga nu als drietal een spectaculaire missie aan!

Escaperoom voor drie

90 minuten

Ontsnappen én inbreken

Veelgestelde vragen

Kan ik deze escape room ook met meer dan 3 spelers spelen?

Is jullie team niet compleet zonder die ene vriend die altijd alles beter weet? Of kunnen jullie wel een extra puzzelaar gebruiken? Geen zorgen, het is ook mogelijk om met meer dan 3 personen de Morfinekluis te kraken. Het maximum aantal spelers is 6, dus zorg dat jullie team niet te groot wordt en maak je klaar voor een spannende missie vol raadsels en mysteries.

Wat is er anders aan een 3 persoons escape room?

Een escape room voor drietallen is over het algemeen hetzelfde als een escape room voor meer personen. Hieronder vind je een aantal verschillen:

  1. Minder mensen: In een escape room voor 3 personen heb je minder mensen om mee samen te werken. Dit betekent dat elke speler meer verantwoordelijkheid heeft, en ds ook meer betrokken moet zijn bij het spel.
  2. Meer uitdagingen: In sommige gevallen is een 3 persoons escaperoom uitdagender dan een escape room voor meer personen. Er zijn namelijk minder spelers om de puzzels op te lossen en om de aanwijzingen te vinden.
  3. Meer interactie: Met 3 spelers is er over het algemeen meer interactie tussen de teamleden. Dit komt doordat er minder mensen zijn om mee samen te werken.
  4. Meer focus: In een klein team focust elk teamlid zich meer op de uitdagingen en de taken die voorhanden zijn. Dit komt doordat er minder afleiding is van andere teamleden. En dit helpt weer bij het oplossen van complexe uitdagingen.

Over het algemeen vereist een escape room voor 3 personen meer samenwerking en communicatie tussen de teamleden. En elke persoon moet dan ook meer verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van de puzzels en het vinden van aanwijzingen. Door goed samen te werken en elkaars sterke punten te benutten, kan een team met 3 personen echter net zo succesvol zijn als teams van meer personen.

Kraak als drietal “De Morfinekluis”

Zijn jullie op zoek naar een escape room voor 3 personen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons security team daagt jullie als drietal uit om de Morfinekluis te kraken. Deze uitdaging is uitermate geschikt voor iedereen die wel wat van spektakel houdt. Wil je toch liever met meer of minder mensen escapen? Dat kan. De Morfinekluis is namelijk geschikt voor teams van 2 tot en met 6 personen.

× Stel hier je vraag