Escaperoom nabij Arnhem

Op zoek naar een escaperoom in Arnhem of omgeving? Kies dan voor een unieke escape ervaring.

Heb je alle escaperooms in Arnhem al gekraakt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je een spectaculaire uitdaging aangaan? Kom dan escapen in  De Morfinekluis. Hier beleef je samen met jouw partners in crime een bloedstollende missie.

Als jij en je team een avontuurlijke geest hebben en niet bang zijn voor een beetje spanning en sensatie, dan is dit de perfecte missie voor jullie. Zet dus je puzzelvaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen in om de beveiliging van de kluis te omzeilen en de MX10 te vinden.

De Morfinekluis
Video afspelen

Kraak De Morfinekluis

Blijf uit handen van de security en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze spannende escaperoom nabij Arnhem te kraken?

0 %
Ontsnappingspercentage
0 %
Spanning
0 %
Fysieke inspanning
0 %
Samenwerken
Uitstekend
Gebaseerd op 164 recensies
De Geheimelingen
De Geheimelingen
15. Januari, 2024.
Wij hebben De Bedriegers gespeelt met 12 personen, echt geniaal en spannend opgezet (met visuele effecten en elementen) door de gepassioneerde organisator. Leuke missies tussendoor die parallel lopen met het hoofdspel, om in de groep de bedriegers te ontmaskeren. Mindf&#^
Sabine
Sabine
6. Januari, 2024.
Ontzettend toffe escaperoom! Passend bij de omgeving en het gebouw. Je begint met een mail voorafgaand aan de bijzondere start van deze escape. Veel afwisseling in spellen/ruimtes, spanning door de acteur(s) en super leuke eigenaresse. We mochten na het afsluiten van de room nog even samen door alle ruimtes heen. Wc is beschikbaar voor de start, aan het eind kun je drinken bestellen (contant betalen).
Astrid
Astrid
5. Januari, 2024.
Geweldig! De eigenaar was erg aardig, en hielp ons goed. Het was spannend, maar niet eng, en zat goed in elkaar. Een echte aanrader.
Arno Musch
Arno Musch
30. December, 2023.
Geweldige escaperoom met geweldige begeleiding. Goed gedaan!
nes rin
nes rin
26. December, 2023.
Super gave escape room. Met 5 personen gedaan op 1e kerstdag. 1 van de personen had dit nooit eerder gedaan, maar is helemaal verkocht. Het is zo goed in elkaar gezet en we hebben er echt van genoten!
Pytrik Wielenga
Pytrik Wielenga
25. November, 2023.
wat een geweldige escaperoom! ik kan hem iedereen aanbevelen
TheDheagle
TheDheagle
23. November, 2023.
Goede escaperoom met veel verschillende kamers die allemaal samenkomen om t doel te halen
Rick Horst
Rick Horst
17. November, 2023.
Super escaperoom, zeker een aanrader!

Ontdek deze mysterieuze escape room in de omgeving van Arnhem!

Ben je op zoek naar een bijzondere escaperoom in Arnhem of omgeving? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Dat komt goed uit, want in De Morfinekluis heb je ook inbreken als doel. En dit spectaculaire uitje zal je voor altijd bijblijven.

Maar wees gewaarschuwd: deze missie zal niet gemakkelijk zijn. De Morfinekluis is namelijk ontworpen om zelfs de meest doorgewinterde avonturiers uit te dagen. Maar als je slaagt, dan wacht er een beloning die zijn weerga niet kent. Want op de zwarte markt is de MX10 een fortuin waard. Boek nu!

Veelgestelde vragen

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke escape experience buiten Arnhem, dan is De Morfinekluis in Apeldoorn de perfecte keuze. Gelegen op het voormalige Zwitsalterrein, biedt deze escape room een meeslepend verhaal en een uitdagende missie om een waardevol sample met MX10 te bemachtigen. Tijdens deze missie word je niet alleen uitgedaagd om te ontsnappen, maar ook om in te breken en zo de kluis te openen. Dit is dus de perfectuitdaging voor bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten waarbij teamwork en communicatie centraal staan.

Wil je escapen in de buurt van Arnhem? Stap dan in de auto richting De Morfinekluis in Apeldoorn.

De afstand is ongeveer 23 kilometer. Met de auto duurt het ongeveer 25-30 minuten om vanaf Arnhem naar Apeldoorn te rijden. Met de trein is de reistijd ongeveer 15-20 minuten. Vanaf het station kun je met de bus naar halte Zwitsal reizen.

Reis je met de auto? Achter het het pand kun je gratis parkeren. Er zijn hier ook elektrische laadpalen aanwezig.

Zocht je op “escaperoom Arnhem”? Dan is dus niet Arnhem maar deze escape room in Apeldoorn de plek waar je moet zijn.