Escaperoom nabij Arnhem

Op zoek naar een escaperoom in Arnhem of omgeving? Kies dan voor een unieke escape ervaring.

Heb je alle escaperooms in Arnhem al gekraakt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je een spectaculaire uitdaging aangaan? Kom dan escapen in  De Morfinekluis. Hier beleef je samen met jouw partners in crime een bloedstollende missie.

Als jij en je team een avontuurlijke geest hebben en niet bang zijn voor een beetje spanning en sensatie, dan is dit de perfecte missie voor jullie. Zet dus je puzzelvaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen in om de beveiliging van de kluis te omzeilen en de MX10 te vinden.

De Morfinekluis
Video afspelen

Kraak De Morfinekluis

Blijf uit handen van de security en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze spannende escaperoom nabij Arnhem te kraken?

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 127 recensies
Pim Duterloo
Pim Duterloo
8. Juli, 2023.
Erg leuk, aanrader!
Marco Tent
Marco Tent
8. Juli, 2023.
Fantastische ervaring! Je waant je in het leven van een echte inbreker terwijl je op de heupen gezeten wordt door een beveiliger. Buiten om de gave interacties met de verschillende kamers, prijs ik graag het meedenkende vermogen van de begeleider. Niet binnen de tijd gehaald maar wel de ruimte gegund om het af te maken. Het is dat we niet meer sterren mogen geven🌟🌟🌟🌟🌟🌟
May Sophie
May Sophie
7. Juli, 2023.
Afgelopen weekend met zijn 3’en deze escaperoom gedaan. Soms erg spannend (dat lag meer aan onze angst), maar vooral erg leuk en ontzettend gelachen achteraf! De escaperoom zit goed in elkaar het gevoel van inbreken is uniek en leuk gedaan. Achteraf ook nog een praatje gemaakt met een vd eigenaren, die erg enthousiast vertelt over de room en de ervaringen. Op aanrader van hem staat de volgende alweer geboekt! Zeker een aanrader als je in de buurt bent!
sven Blokker
sven Blokker
30. Juni, 2023.
Wat een ontzettend leuke escape room is dit! Echt geweldig. Zeker aan te raden! Wij hebben het met 2 personen gedaan, en dit ging echt prima. We waren goed op elkaar ingespeeld en met nog een kwartier over hebben we het gehaald!
dion kostense
dion kostense
30. Juni, 2023.
Met twee personen de De Morfinekluis gespeeld. Ondanks dat we al redelijk veel ervaring hadden met escaperooms, bleek De Morfinekluis toch zeer vernieuwend. Ik zou deze kamer aanraden aan iedere escape-liefhebber!
Em Finn
Em Finn
27. Juni, 2023.
Wat een geslaagde middag was dit! Kinderfeestje met 6 meiden van 10-11 jaar. Echt een aanrader!!
Cindy Mentink
Cindy Mentink
26. Juni, 2023.
Wat een super escaperoom . Goed in elkaar gezet en een heel apart begin . Ook was het super spannend maar daar kom je wel achter als je deze gaat doen. Verder hebben we ongelooflijk gelachen. Een echte aanrader!
Sander en Cindy Burger
Sander en Cindy Burger
24. Juni, 2023.
Geweldig! Wat leuk dat deze escaperoom begint met inbreken i.p.v. ontsnappen; je zit dus voordat je eigenlijk begonnen bent, al helemaal in het verhaal. Nadat de inbraak gelukt was, begon het avontuur of eigenlijk de beleving, want dat is het. Het verhaal loopt lekker en met wat hints, we waren met 2 personen en dat is best uitdagend 🙂 is het ons uiteindelijk toch gelukt om weer de vrijheid te bereiken. En wat een prachtige room is dit; er is heel erg op de details gelet, de aankleding is mooi en wat een geweldige omgeving voor een escaperoom. Verder zijn we spelelementen tegen gekomen die we nog nooit ergens anders hebben gezien: leuk bedacht en het maakt deze kamer echt tot een aanrader voor iedereen. Na afloop was de ontvangst heel hartelijk en met een drankje erbij is alles nog even nabesproken.
Judith Marsman
Judith Marsman
12. Juni, 2023.
Super leuke escaperoom, echte aanrader, ondanks dat wij de missie niet gehaald hebben… vriendelijke mensen en erg leuk en gaaf in mekaar gezet.
Martijn Kraan
Martijn Kraan
11. Juni, 2023.
De leukste en levendigste escaperoom die ik ooit heb bezocht. Veel variatie, leuke verhaallijn: niet alleen maar puzzeltjes oplossen maar ook actieve handelingen (zonder in detail te treden want dat verklappen we te veel). De kinderen (10+) deden mee en vonden het ook geweldig. Na het kraken van de kluis nog een nababbeltje en fotomoment met de enthousiaste medewerker, die ons nog weer adviezen gaf voor volgende escaperooms in de toekomst. Deze is alvast een aanrader in elk geval!

Ontdek deze mysterieuze escape room in de omgeving van Arnhem!

Ben je op zoek naar een bijzondere escaperoom in Arnhem of omgeving? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Dat komt goed uit, want in De Morfinekluis heb je ook inbreken als doel. En dit spectaculaire uitje zal je voor altijd bijblijven.

Maar wees gewaarschuwd: deze missie zal niet gemakkelijk zijn. De Morfinekluis is namelijk ontworpen om zelfs de meest doorgewinterde avonturiers uit te dagen. Maar als je slaagt, dan wacht er een beloning die zijn weerga niet kent. Want op de zwarte markt is de MX10 een fortuin waard. Boek nu!

Veelgestelde vragen

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke escape experience buiten Arnhem, dan is De Morfinekluis in Apeldoorn de perfecte keuze. Gelegen op het voormalige Zwitsalterrein, biedt deze escape room een meeslepend verhaal en een uitdagende missie om een waardevol sample met MX10 te bemachtigen. Tijdens deze missie word je niet alleen uitgedaagd om te ontsnappen, maar ook om in te breken en zo de kluis te openen. Dit is dus de perfectuitdaging voor bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten waarbij teamwork en communicatie centraal staan.

Wil je escapen in de buurt van Arnhem? Stap dan in de auto richting De Morfinekluis in Apeldoorn.

De afstand is ongeveer 23 kilometer. Met de auto duurt het ongeveer 25-30 minuten om vanaf Arnhem naar Apeldoorn te rijden. Met de trein is de reistijd ongeveer 15-20 minuten. Vanaf het station kun je met de bus naar halte Zwitsal reizen.

Reis je met de auto? Achter het het pand kun je gratis parkeren. Er zijn hier ook elektrische laadpalen aanwezig.

Zocht je op “escaperoom Arnhem”? Dan is dus niet Arnhem maar deze escape room in Apeldoorn de plek waar je moet zijn.