Ga de missie aan

Escaperoom
nabij Arnhem

Escape room buiten Arnhem

Vanaf € 149,95 per team

Op zoek naar een escaperoom in Arnhem of omgeving? Kies dan voor een unieke escape ervaring in De Morfinekluis.

Heb je alle escaperooms in Arnhem al gekraakt? Ben je toe aan iets nieuws én wil je een spectaculaire uitdaging aangaan? Kom dan escapen in De Morfinekluis. Hier beleef je samen met jouw partners in crime een bloedstollende missie.

Als jij en je team een avontuurlijke geest hebben en niet bang zijn voor een beetje spanning en sensatie, dan is dit de perfecte missie voor jullie. Zet dus je puzzelvaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen in om de beveiliging van de kluis te omzeilen en de MX10 te vinden.

Kraak De Morfinekluis!

Blijf uit handen van de security en zorg dat je binnen de tijd ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Lukt het jullie om deze spannende escaperoom nabij Arnhem te kraken?

2-6 personen

90 minuten

Minimum leeftijd 16 jaar (tenzij met volwassenen)

Veelgestelde vragen

Wat maakt De Morfinekluis anders dan de escape rooms in Arnhem?

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke escape experience buiten Arnhem, dan is De Morfinekluis in Apeldoorn de perfecte keuze. Gelegen op het voormalige Zwitsalterrein, biedt deze escape room een meeslepend verhaal en een uitdagende missie om een waardevol sample met MX10 te bemachtigen. Tijdens deze missie word je niet alleen uitgedaagd om te ontsnappen, maar ook om in te breken en zo de kluis te openen. Dit is dus de perfectuitdaging voor bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten waarbij teamwork en communicatie centraal staan.

Is deze escape room vanaf Arnhem goed bereikbaar?

Wil je escapen in de buurt van Arnhem? Stap dan in de auto richting De Morfinekluis in Apeldoorn. De afstand is ongeveer 23 kilometer. Met de auto duurt het ongeveer 25-30 minuten om vanaf Arnhem naar Apeldoorn te rijden. Met de trein is de reistijd ongeveer 15-20 minuten. Vanaf het station kun je met de bus naar halte Zwitsal reizen.

Reis je met de auto? Achter het het pand kun je gratis parkeren. Er zijn hier ook elektrische laadpalen aanwezig.

Zocht je op “escaperoom Arnhem”? Dan is dus niet Arnhem maar deze escape room in Apeldoorn de plek waar je moet zijn.

Speel de kraak van de eeuw

Blijf uit handen van het securityteam en zorg dat je binnen 90 minuten ongezien in en uit de morfinekluis komt met de MX10. Hebben jullie het in je om deze missie te volbrengen?
Ontdek of jij deze escaperoom aandurft en boek direct!

Dit is geen doorsnee escape room in Arnhem

Ben je op zoek naar een bijzondere escaperoom in Arnhem of omgeving? En wil je weleens wat anders dan alleen ontsnappen? Dat komt goed uit, want in De Morfinekluis heb je ook inbreken als doel. En dit spectaculaire uitje zal je voor altijd bijblijven.

Maar wees gewaarschuwd: deze missie zal niet gemakkelijk zijn. De Morfinekluis is namelijk ontworpen om zelfs de meest doorgewinterde avonturiers uit te dagen. Maar als je slaagt, dan wacht er een beloning die zijn weerga niet kent. Want op de zwarte markt is de MX10 een fortuin waard. Boek nu!

× Stel hier je vraag